Sohaj gratulálok sok puszi ölelés a neten keresztül .
Kicsit irigykedem pedig már van 2 rosszcsontom

Sohaj, gratulálok

Majd körbenézek én is, mi is decemberi babásak voltunk
Pl. a www.babanet.hu -n ha regizzel akkor 1000,-ft-al olcsóbban tudsz 4D-s uh-t csináltatni

Ez csak most hirtelen eszembejutott
A többit majd küldöm priviben, ha vmi eszembejut

A 4 sarokszelvényem elkelt.
Viszont továbbra is keresek pampers vonalkódokat.Várom az ajánlatokat.
Ibolya
Sohaj: gratulálok! Átérzem a helyzetet és nagyon örülök veled együtt,mert a párommal 4 napja mi is erről sutyorgunk,hogy mi lenne,ha... 31 évesen azt hiszem itt az ideje,most ismét a mérleg serpenyője az igen felé billent! nagyon sok boldogságot kívánok!
Kedves fórumtársaim!
Már régóta szerettem volna nektek is "kikiabálni", hogy babát várunk. December elejére.

Nem mondhatnám, hogy anyagi helyzetünk "csúcspontján", de ahogy eddig; mindent ezt is megoldjuk, és nem is szokásom "panaszkodni". Sőt, kimondhatatlanul örülök

. Viszont átértékelődnek dolgok: némely nyereménytárgyamtól, gyűjtött vonalkódoktól, ettől-attól megválok, ha a babának való hasznos dolgokat tudok érte kapni. Továbbá, ha valaki megválna akár pénzért is ettől-attól, kérem keressen meg. Igazából még semmink sincs, és első babánk lesz Ő. Meg persze babás nyereményjáték infókat is örömmel veszek postaládámba!
juno
válaszoltam

dia0921, írtam @-t

Szeretnék 10 Libero logot és Pampers vonalkódokat!
Tudok adni érte Dm kuponokat!
(vagy Theodórát, Knorrt, Borsodit...)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy pampers vonalkód-gyűjtő lapra! Ha valakinek van, priviben írjon.
Köszi
sziasztok,
DARLING pontokat szeretnék, cserébe PAMPERS vonalkódot adok...
ha van, e-mail-t írj!
Sziasztok!
Elcserélnék 2 db Piroska szörp vonalkódot, 1 db Sport XL szelet csomagolást ( kód van rajta), 2 db Pörögj a legütősebb bulikon! Kódos cocas kupakot, 5 db Cerbona műzli csomagolást és 1 db 250 ft értékű dm kupont, amely Libero Up&Go pelenka vásárláshoz érvényes szept. 30-ig., és 2 db Rauch ice tea kódot.
Cserébe 1 db 3 Pontos Pampers kód kellene nekem, mert már csak ennyi hiányzik.
Ha gondolja valaki írjon!
Ja! És még valami!
Lenne 2 doboz bontatlan HIPP Zöld erdő teám elcserélném a kettőt 1 doboz Hipp Édeskömény teára.
Megvan mind a 4 sarokszelvényem,jó !pampers vonalkódokért elcserélném.
Ibolya
Nekem van egy felesleges Kismama magazin sarokszelvényem!
Sziasztok!
Baba mag. és Anyák lapjából a brendon kuponok at elcserélném.
Ibolya
Szia Rikta, nekem van
Én meg a júliusi Anyák lapjából keresnék a játékhoz sarokszelvényt, ha lenne valakinek
Köszi
Augusztusi Brendon kuponokat keresek a Baba magazinból
Libero figuráim nekem is vannak cserére akit érdekel! Szinte bármilyen nyerős dologra elcserélném!
Pampers vonalkódért (midi, maxi: meghatározott) cserébe ajánlok:
Schlossgold kódokat, pöttyös csomagolásokat, hűtőmágnest (több féle van), balfi kódokat, Piroska kupakokat, DM pontokat
Nem tudom ki mit szeretne? Jelentkezzetek! Köszi: Noémi
Cserére ajánlom az 500ft-os Pampers kuponomat! A Rossmannban váltható be október végéig! Várom az ajánlatokat!
mel6!Nem kell leharapni a fejem!

Pici még a babám és zűrösek voltak a napjaink, de ma végre írtam!
Továbbra is várom bárki felajánlását Libero vagy Pampers ügyben...Írjatok mailt légyszi és hogy mit szeretnétek, mit gyűjtötök!Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások