Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 459 / 609 oldal |
igyrogy ha nem publikus az emiled nem tudok segíteni
Sziasztok! Valaki tudna segiteni abban,hogy mi az a "lépésről lépésre megmutatjuk,mint hogyan kell csinálni" Erre egyszerűen nem tudok rájönni.Előre is köszi.
Sziasztok!
Tudvalaki nekem segíteni:
1, Tibeti legenda egy tökéletes országrol
2,téli havon jár jármű
3,esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel végezni?
4,paintball-hoz hasonl harci játék
5, minek az írásátl retteg minden főiskolás
köszi szépen előre is
Tudvalaki nekem segíteni:
1, Tibeti legenda egy tökéletes országrol
2,téli havon jár jármű
3,esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel végezni?
4,paintball-hoz hasonl harci játék
5, minek az írásátl retteg minden főiskolás
köszi szépen előre is
Sziasztok!
Én is szeretnék segytséget kérni.
Az esztergálás,a lépésről,lépésre...,a közvetítő személy,a brit énekesnő,a médialejátszó,az informatikai eszköz ami felváltja a tanárok.....,matematikai érettségi a háromszög....., a 16 millio szín....,ha valakinek elege van mindenből....,a legősibb társasjáték a poker után,két anyagában álapotában....,török eredetű név....,munkavégző erő képessége...,kerékpár segítségével.....
hát ilyen sokra nem tudom a választ
Légyszi segítsen aki tud.
Előre is köszi Igyrogy
Én is szeretnék segytséget kérni.
Az esztergálás,a lépésről,lépésre...,a közvetítő személy,a brit énekesnő,a médialejátszó,az informatikai eszköz ami felváltja a tanárok.....,matematikai érettségi a háromszög....., a 16 millio szín....,ha valakinek elege van mindenből....,a legősibb társasjáték a poker után,két anyagában álapotában....,török eredetű név....,munkavégző erő képessége...,kerékpár segítségével.....
hát ilyen sokra nem tudom a választ
Légyszi segítsen aki tud.
Előre is köszi Igyrogy
Sziasztok !
Légyszi valaki irja meg nekem a feltörekvő fiatal brit énekesnő, és az ausztrál rockegyüttest. Előre is nagyon köszönöm.
Légyszi valaki irja meg nekem a feltörekvő fiatal brit énekesnő, és az ausztrál rockegyüttest. Előre is nagyon köszönöm.
Szia nyiltsziv!
Légyszí arra válaszolj nekem, hogy honnan látom az adott felhasználó e-mail címét?
Ha pl. én is küldenék Neki válaszokat.
Kösziiiiiiii
Légyszí arra válaszolj nekem, hogy honnan látom az adott felhasználó e-mail címét?
Ha pl. én is küldenék Neki válaszokat.
Kösziiiiiiii
az esztergálást írja meg légyszi valaki nekem is ,nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Légyszí segítsetek, ha tudtok!
-Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
-A szarvasgomba hazájának is nevezik, melyik provincia ez?
-Az az eszköz amely a csecsemő légzésleállását azonnal jelzi riasztással, a bölcsőhalál megelőzésére használják.
-Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
-Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
-Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját. (csak a NIM nevű játékról találtam infokat, de az sajna nem jó)
Egyelőre ennyi...a többivel még küzdök.
Köszönöm!
Légyszí segítsetek, ha tudtok!
-Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
-A szarvasgomba hazájának is nevezik, melyik provincia ez?
-Az az eszköz amely a csecsemő légzésleállását azonnal jelzi riasztással, a bölcsőhalál megelőzésére használják.
-Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
-Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
-Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját. (csak a NIM nevű játékról találtam infokat, de az sajna nem jó)
Egyelőre ennyi...a többivel még küzdök.
Köszönöm!
keresgélek és gondolkodom mint a güzü de ezek tényleg nem mennek,bocsi
na azért gondolkodj meg keresgél is nem fogunk mindent a szádba rágni ezek nem nehezek
egyetlen magyar alapítású vallás, melynek létét az 1568-as tordai országgyűlés biztosította a lelkiismereti és vallásszabadság törvénye által?;A Ford legvadabb lova?;az az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, és cégeknek szervezetfejlesztésre, baráti társaságoknak egy izgalmas játékra, valamint a fiatalabb generációnak szülinapi bulikra kiválóan alkalm;
u*lin megkaptad?
nekem megvonási tüneteim vannak?
csütörtők reggel óta várom az új képet
csütörtők reggel óta várom az új képet
Csajok!Tényleg köszönöm nektek a sok segítséget, mindenkinek kívánok jó játékot, és jó éjszakát!
megy a mail
lépj ki/be és ott lesz a kép
16millió színt ismer de mégsem lát;valakinek nagyon elege van vmiből;a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?;olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?;örök hála
köszi,nektek is csinál olyat hogy hiába találjátok meg a képet még mindig ott van utána a kérdőjel?remélem egy időután frissít v vmi mert elég idegesítő:@
még valkakinek valami?
Sokat segítettetek, KÖSZÖNÖM!