Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 459 / 511 oldal |
Felhívtam őket, megint igérgettek. A Locsmándi persze megint nem volt bent, de hagytam neki üzenetet, hogy hívjon vissza. Ha újabb fejlemény van, akkor megírom. A címük jó.
sikjud, felhivtad oket? Nekem tobbszori reklamaciora se mondtak semmi ilyet. Es emlitettek valami olyat, hogy ez lendithet a kifizetes sebessegen, vagy csak ugy altalaban ez a cimuk?
Zs
A MOL csomag az más, azt a feladója kerestette, és én is nyilatkoztam, hogy nem kaptam meg sose, azt valószínűleg a MOL-nak fizetik ki.
Ez privát csomag volt, Reának küldtem, és kábé 5000 Ft értékű volt. és ellopta valamelyik postás. A szabályzatuk alapján 1000 Ft kártérítés járt volna, de nem hagytam annyiban, írtam a panaszleveleket a Posta honlapján, jártam be háromnapota a postára zaklatni őket, és a végén megítélték az 5000 Ft-os kártérítést. Ettől függetlenül bosszant, mert nekem az lett volna jó, ha a csomagom célba ér:
A MOL csomag az más, azt a feladója kerestette, és én is nyilatkoztam, hogy nem kaptam meg sose, azt valószínűleg a MOL-nak fizetik ki.
Ez privát csomag volt, Reának küldtem, és kábé 5000 Ft értékű volt. és ellopta valamelyik postás. A szabályzatuk alapján 1000 Ft kártérítés járt volna, de nem hagytam annyiban, írtam a panaszleveleket a Posta honlapján, jártam be háromnapota a postára zaklatni őket, és a végén megítélték az 5000 Ft-os kártérítést. Ettől függetlenül bosszant, mert nekem az lett volna jó, ha a csomagom célba ér:

Nyernifogsz=Üzleti Média Kft. Budapest IX. Soroksári út 48. címre várják a panaszleveleket. 

Queene! Ez nem a Mol csomag volt véletlenül? Úgy emlékszem te voltál a másik aki nem kapta meg. Mi isi kitöltöttünk valamit, hogy nem kaptuk meg, de én azóta nem is kérdeztem rá, lehet, hogy kellene?
Pedig fel kell lépni a posta ellen.Minél többen teszük annál elöbb derülnek ki a hibák!
megkérdeztem a feladótól mi újság. ő azt mondta feladta. utánnanézett és tényleg nem kapta vissza az aláírt tértivevényt a csomagról.
így derült ki.
így derült ki.Rea honnan tudtad meg?
Én pénteken "bontottam" postát 25 perc alatt meg volt ez eltünt csomagom.
A napokban tudtam meg, hogy egy 20 ezer forint feletti csomagom tűnt el a postán.
egyszerűen naiv vagyok. eddig azt hittem hogy "csak" bizonyos összegig mernek lopni. de ez nagy tételben megy.
egyszerűen naiv vagyok. eddig azt hittem hogy "csak" bizonyos összegig mernek lopni. de ez nagy tételben megy.
Fiúk, lányok, érdemes harcolni!
Ma kaptam az értesítést a postától, hogy mivel nem fogadtam el az elveszett minipakkomért felajánlott 1000 FT-os (!!) kártérítést, elbírálták az 5000 Ft-os kárigényemet, jogosnak tartják, kifizetik és elnézést kérnek.
Visszafizetik a tudakozódás díját, a postaköltséget, és a kártérítést, szóval most egy kicsit megenyhültem a posta iránt, de az igazi az lett volna, ha el sem tűnik a csomagom.
De a tanulság: nem szabad belenyugodni, ha elveszik valami a postán, a szabályzatuk alapján nekem se járt volna az 5000 Ft., de úgy tűnik, tudják ők, hogy vannak köztük enyveskezűek. Igenis reklamálni kell, figyeljenek csak oda a küldeményekre!
Ma kaptam az értesítést a postától, hogy mivel nem fogadtam el az elveszett minipakkomért felajánlott 1000 FT-os (!!) kártérítést, elbírálták az 5000 Ft-os kárigényemet, jogosnak tartják, kifizetik és elnézést kérnek.
Visszafizetik a tudakozódás díját, a postaköltséget, és a kártérítést, szóval most egy kicsit megenyhültem a posta iránt, de az igazi az lett volna, ha el sem tűnik a csomagom.
De a tanulság: nem szabad belenyugodni, ha elveszik valami a postán, a szabályzatuk alapján nekem se járt volna az 5000 Ft., de úgy tűnik, tudják ők, hogy vannak köztük enyveskezűek. Igenis reklamálni kell, figyeljenek csak oda a küldeményekre!
Jo hogy szolsz, hivni akartam oket csak mindig elfelejtem.
A telefonhoz (a ceg neve valtozott, de az a szamuk, ami korabban volt a telefonkonyvben: Uzleti Media Kft., 4768921) olyan embert ultettek, aki persze semmirol nem tud es nem tehet, ossz informacio: allitolag akarnak fizetni, de meg nem tudjak azt sem, hogy mikor. Fenyegettem azzal, hogy feljelentem, de mar hozzaszokhatott mert nem nagyon reagalt ra. A fonokok elerhetoseget o nem adhatja ki, nem tudni mikor vannak bent, vissza nem hivnak (ebben az ugyben, ha maganugyet mondotok akkor talan igen).
Akit meg lehet zargatni (talan du. megprobalom): a nyernifogsz.hu domain tulajdonosakent be van irva egy (20) 4242549-es telefonszam, ami mint kiderult a ket fonok (Balsai Antal es Locsmandi Zsolt) kozul a masodike (ot is mar hivtam egyszer, o igerte hogy utananez aztan semmi nem tortent - ezek szerint tenyleg csak tettette magat.)
A telefonhoz (a ceg neve valtozott, de az a szamuk, ami korabban volt a telefonkonyvben: Uzleti Media Kft., 4768921) olyan embert ultettek, aki persze semmirol nem tud es nem tehet, ossz informacio: allitolag akarnak fizetni, de meg nem tudjak azt sem, hogy mikor. Fenyegettem azzal, hogy feljelentem, de mar hozzaszokhatott mert nem nagyon reagalt ra. A fonokok elerhetoseget o nem adhatja ki, nem tudni mikor vannak bent, vissza nem hivnak (ebben az ugyben, ha maganugyet mondotok akkor talan igen).
Akit meg lehet zargatni (talan du. megprobalom): a nyernifogsz.hu domain tulajdonosakent be van irva egy (20) 4242549-es telefonszam, ami mint kiderult a ket fonok (Balsai Antal es Locsmandi Zsolt) kozul a masodike (ot is mar hivtam egyszer, o igerte hogy utananez aztan semmi nem tortent - ezek szerint tenyleg csak tettette magat.)
Ki tud valamit a Nyernifogsz-ról?
Nekem is megjött. Irtam Neked! Hogy játsszuk tovább a partit? 

A fotexnet visszautasitja a szabalyos megrendelest. Ez mar szerintem ketseg kivul jogellenes! Az o hibajuk, es az tuti szabaly, hogy amennyiben tobb ar szerepel, akkor a vevonek kedvezobbet kell alkalmazni, raadasul itt (adott idoszakban) csak egy ar szerepelt. Mas kerdes, hogy irrealis, de ilyen akcio (egyelore) nem tilos: ld. ezer Ft-os mikrosuto az elso x vasarlonak es 1 Ft-os kavefozo is volt mar.
Csatlakozom Queenehez!!!
Ráadásul nem is publikus emailcímre jönnek!
Ráadásul nem is publikus emailcímre jönnek!

A tököm tele van a Douwe Egberts játék ajánlóival!! Naponta 30-40 ilyen levél esik be a postaládámba és nagyon rühellem.
Akinek inge, az szálljon magába és szálljon le rólam, mert néhányszáz példányban fogom visszküldözgetni ezeket a sz@rokat!!!!!!!
Akinek inge, az szálljon magába és szálljon le rólam, mert néhányszáz példányban fogom visszküldözgetni ezeket a sz@rokat!!!!!!!
Thx! 

axioma, mail ment!
Na mar nalam is frissult. Meg van egy belepes nelkuli nyitva levo ablakom ahol 211 es nem modosul, ha erdekel valakit...
Ezt az árat direct neked tartják fönn, nekem is 4,990 Ft-ért adják!