Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 460 / 1052 oldal |
Jansport hátizsák a Jansporttól.
Ikea 2006 katalógus
Visa táskák második transzportja

JERRY!
Megkaptam a leveled még szerdán, csak nem voltam gépközelben!
Köszi a cuccokat!
Megkaptam a leveled még szerdán, csak nem voltam gépközelben!
Köszi a cuccokat!
Zsuzsa Nr. 1, Minya, hamarosan válaszolok, elnézést, de nagyon el voltam havazva!

kovax levele, épségben 

Még tegnap egy Soma és egy Ákos pohár.
Dreher poharak,Soma Mamagésa,és Ákos + 1 jogging rádió! 

oral-b fogkefe (k betüs vagyok)... erős milka lila szinben....
galeria, queene
Leveletek érkezett, köszönöm.
Leveletek érkezett, köszönöm.
Futár hozott ma egy Rama-ajándékcsomagot. A júliusban beküldött COOP/Rama játék nyereménye. Aug. végén sorsolták, már rég elfeledkeztem róla. Kötény, edényfogó kesztyű, konyharuha és egy süteményes receptkönyv van benne. Szép, hímzett darabok (a könyv kivételével
.
.
erka70: és kód volt benne vagy pénz? nekem 1 csomiban nem volt semmi, de nem reklamáltam, mert úgysem küldöm be. 

Egy Jansport hátizsák a Multi előző vonalkódos játékából. 

4 db 7days érkezett a Chipitától a reklamált hiányzó kódok miatt , egy kedves levél kíséretében.
Nemsokára beírom azt is a pozitívba.
Nemsokára beírom azt is a pozitívba.
Közvetlen azután adtam fel a pulis pályázatot, hogy itt a fórumon olvastam. Egyébként sztem is abc-sorrendben küldhetik, én B betűs vagyok. Remélem hamarosan megtudom, hogy a következő nap feladott kutyus merre járhat. Mivel így postázzák, sajnos semmi esélye az elkóborolt állatkák kerestetésének...
mia, lehet, hogy ez is betűrendbe nmegy. Ráadásul 10000 pulit azért nem is olyan egyszerű postázni.
Járt itt a csomis postás, pulit ugyan nem hozott, de jött egy Mamagésa meg egy Ákos
Járt itt a csomis postás, pulit ugyan nem hozott, de jött egy Mamagésa meg egy Ákos

Ikea katalógus egy fél órája
de az oral-b fogkefe még sehol sincs
és a Forest pulit sem kaptam meg, pedig én a játék indulásakor küldtem el a pályázatot 
de az oral-b fogkefe még sehol sincs
és a Forest pulit sem kaptam meg, pedig én a játék indulásakor küldtem el a pályázatot 
laszlo0515 levele
, dreher poharak, theodora táska, medve szakácskönyv érkeztek.
, dreher poharak, theodora táska, medve szakácskönyv érkeztek.8 dreher (7 Ákos,1 Soma) pohár
rika1 köszi
Akkor hétvégére már nem lesz puli
love84 Én még valamikor a játék indulása után 2 héttel adtam fel kettőt, meg most 4-et. A kettőnek szerintem lazán benne kéne lenni az első 10000-ben.
Akkor hétvégére már nem lesz puli
love84 Én még valamikor a játék indulása után 2 héttel adtam fel kettőt, meg most 4-et. A kettőnek szerintem lazán benne kéne lenni az első 10000-ben.