Megnéztem, nekem is 4990 Ft-ot mutat, és a kosárba is ennyiért teszi.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 460 / 511 oldal |
En nem ertem, mert nekem meg mindig 211-ert teszi a kosarba, pedig be se vagyok jelentkezve es masik geprol nezem. Biztos ugyanarrol beszelunk?
Jaj, remelem nem azert mert ide is beirtam
Kivancsi leszek, hogy a mar meglevo es visszaigazolt rendelessel mi lesz!
Kivancsi leszek, hogy a mar meglevo es visszaigazolt rendelessel mi lesz!Vagy olvassák a Webnyereményt....
Axioma
Nálam 4990- Ftot ír ki árnak. Szerintem észrevették a hibát.
Nálam 4990- Ftot ír ki árnak. Szerintem észrevették a hibát.
Ja, a keszulek a Muszaki cikkek, Haztartasi kiskeszulekek alatt van, es Daewoo DFA-1641 asztali ventilátor a neve.
Megprobaltam egymagaban a ventillator megrendeleset, elfogadtatas nelkul, es ime a dijak: 2016 Ft ha keszpenzzel, es 1456 ha (dombor)kartyaval fizettek, a darabszamtol fuggetlenul. Szoval 5 ventillator 3e-ert, az nem rossz bolt
Megprobaltam egymagaban a ventillator megrendeleset, elfogadtatas nelkul, es ime a dijak: 2016 Ft ha keszpenzzel, es 1456 ha (dombor)kartyaval fizettek, a darabszamtol fuggetlenul. Szoval 5 ventillator 3e-ert, az nem rossz bolt

Ki akar kiszurni a fotexnettel?
Szerintem baromira elszurtak az egyik termekuknel az adatokat. Egy 5e Ft-os ventillatornal a kedvezmeny az ar, es forditva (ez abbol latszik, hogy hova sorolja az ar szerinti lekerdezesnel, + mennyit kell meg a kedvezmenyhez vasarolni, stb.) Szoval ez az ize most 211Ft!!! Kiprobaltam, megrendeltem (masvalami melle, hogy legyen 5e, az ugyis tervben volt), es ott is 211-nek irta (ill. 633-nak mert akkor mar ugye harmat
Nagyon kivancsi vagyok, mit lepnek ra! Sajnos ugyfelszolg. csak 5-ig volt, igy azt nem tudom, hogy mennyi a kiszallitasi dij, de lehet hogy meg ugy is megeri, ha nem hivatkoznak hibara...
Szerintem baromira elszurtak az egyik termekuknel az adatokat. Egy 5e Ft-os ventillatornal a kedvezmeny az ar, es forditva (ez abbol latszik, hogy hova sorolja az ar szerinti lekerdezesnel, + mennyit kell meg a kedvezmenyhez vasarolni, stb.) Szoval ez az ize most 211Ft!!! Kiprobaltam, megrendeltem (masvalami melle, hogy legyen 5e, az ugyis tervben volt), es ott is 211-nek irta (ill. 633-nak mert akkor mar ugye harmat
Nagyon kivancsi vagyok, mit lepnek ra! Sajnos ugyfelszolg. csak 5-ig volt, igy azt nem tudom, hogy mennyi a kiszallitasi dij, de lehet hogy meg ugy is megeri, ha nem hivatkoznak hibara...Hétfön foglalkozom vele most megyek haza kialudni magam ,mert itt nem hagytak (melohelyen).
Mostanában:
Már csak X napod van, hogy veled játszom...
Tipusu levelen gondolkodom...
De most fáradt vagyok
Mostanában:
Már csak X napod van, hogy veled játszom...
Tipusu levelen gondolkodom...
De most fáradt vagyok
Na azt hiszem, az ingyenlotto most mar rajott, hogy nem hagyom abba, ezert "csinalj amit akarsz nekunk nem artasz" stilusu valaszt kaptam... ime, a mostani level lenyege, kerdesek es valaszok:
En: 1. Hogyan fugg ossze a csalasok kizarasa a szamlak 0-zasaval? A nullazas onmagaban nincs hatassal arra, hogy csal-e valaki. Ha mar kizartak a csalas lehetoseget, mi volt az? Nem tudom elkepzelni, hogy lehetett ilyen...
Valasz: 1. A nullazasok utan mas rendszer nyilvantartas lesz a nyeremenyek mogott. A csalasrol nem all modomban informaciot kiadni, ez a ceg maganugye, hogy milyen visszaelesek tortentek.
En: 2. Ha mar kizartak a csalasokat, akkor miert valtozott altalanosan is fel evre a felhasznalas lehetosege? Az egyszeri alkalom a csalasok lezarasara nem indokolja.
2. Nullazaskor zarjuk ki az illetektelen nyeremenyeket. A vezetoseg hozott egy dontest ez a szabalyzat modositasat eredmenyezte. Miert? Nincs miert, dontes szuletett. A dontes jatekunkban ervenybe lepett.
(Az elso mondat eleve logikatlan szajkozas. A tobbi meg lerazas.)
En: 3. Aki nem lottozik, tehat nem tud csalni, csak a partnerprogrambol szerez osszegeket a virtualis szamlara, az is le lesz-e nullazva, es ha igen miert, es a tovabbiakban a felevenkenti nullazas vonatkozik-e az ilyen felhasznalokra is?
Valasz: 3. Minden szamlan levo osszeg nullazodni fog, mert a kesobbiekben masmilyen rendszeru lesz a nyilvantartas. A kovetkezo nullazas ev vegen lesz, hogy az azutani mikor, arrol nincs tervezetunk.
(megj.: a mostani virtualis szamla modosulasarol kuldott levelben es a recepcion nezve a szamladat konkretan benne van, hogy ezentul felevente)
En: 4. Mennyi az iden gyujtott nyeremenyek (felhasznalonkent) medianja es szorasa?
4. Ilyen jellegu adatokkal nem allhatok rendelkezesere.
(Ez azert volt, mert hosszan magyarazta, hogy csak a szerencsen mulik hogy valaki nyer-e, en meg bebizonyitottam matem.-lag, hogy a varhato ertek olyan 2500 korul van es legnagyobb szazalekban azok vannak, akik alig ternek el ettol. Nyilvan azert nem akarja megad(at)ni, mert nagyon jol kijonne, hogy pl. a tavalyinak kevesebb, mint fele, es 5 honapig csak hitegettek egy elfogadhato nyeremennyel.)
En: 5. Hany szazalek aki "alig fizetett ra" (legyen mondjuk a 8ezer Ft feletti levasarlasok aranya) az osszes lottozo kozott?
Valasz: 5. " Oldalunkra ki van irva, hogy "Az Ingyenlottot nem a Szerencsejatek Rt. szervezte. A jatek a fotexnet jateka." Panaszaval oda fordul ahova szeretne, nincs egy megadott felugyelet, aki cegunk ugyeiben illetekes.
(Ez aztan a jo valasz
az alabbi levelreszletre reagalt a kerdes helyett. Azert kerdeztem a fentit, mert dicsekedett, hogy sokan csak parszaz ft-ot fizetnek ra.)
Idezet: A felugyeleti szervunk adatait nem tudom megadni, mert cegunk
nem is rendelkezik sajat felugyeleti szervvel.
Erre en: Pedig ket dologrol van szo, es mind a kettonek kell lennie (ha nem dedikalt, akkor az altalanos szabalyok szerint) felugyeleti szervenek. Eloszor is a lottojateknak, ennek gondolom a Szerencsejatek Felugyelet, masreszt a Fotexnetnek (akie a virtualis szamla-rendszer), ha mashova nem tartoznak, akkor a Fogyasztovedelmi Felugyelet. Javitson ki, ha valamelyikben tevedek.
(A valaszra azert majd reagalok, mert a Szerencsejatek Felugyelet - tudtommal - nem csak az SZRT-t felugyeli...)
---------
Akinek van meg jo otlete, ne fojtsa magaba. Ugy tunik, a levelezes maga termeketlen, ugyhogy segithetnetek egy panaszlevelet megfogalmazni! Masreszt ha tudtok meg olyan netes helyet szerencsejatek temaban, ahol meg lehet szelloztetni ezt a szerintem szemet ugyet, szoljatok!
Tovabba gyujtom az ingyenlotton az idei evben reklamozott cegeket (akkor is, ha csak a terme'ke't reklamoztak), nekik is akarom a panaszt cc-zni. Ha mar lud, legyen kover
Axioma
En: 1. Hogyan fugg ossze a csalasok kizarasa a szamlak 0-zasaval? A nullazas onmagaban nincs hatassal arra, hogy csal-e valaki. Ha mar kizartak a csalas lehetoseget, mi volt az? Nem tudom elkepzelni, hogy lehetett ilyen...
Valasz: 1. A nullazasok utan mas rendszer nyilvantartas lesz a nyeremenyek mogott. A csalasrol nem all modomban informaciot kiadni, ez a ceg maganugye, hogy milyen visszaelesek tortentek.
En: 2. Ha mar kizartak a csalasokat, akkor miert valtozott altalanosan is fel evre a felhasznalas lehetosege? Az egyszeri alkalom a csalasok lezarasara nem indokolja.
2. Nullazaskor zarjuk ki az illetektelen nyeremenyeket. A vezetoseg hozott egy dontest ez a szabalyzat modositasat eredmenyezte. Miert? Nincs miert, dontes szuletett. A dontes jatekunkban ervenybe lepett.
(Az elso mondat eleve logikatlan szajkozas. A tobbi meg lerazas.)
En: 3. Aki nem lottozik, tehat nem tud csalni, csak a partnerprogrambol szerez osszegeket a virtualis szamlara, az is le lesz-e nullazva, es ha igen miert, es a tovabbiakban a felevenkenti nullazas vonatkozik-e az ilyen felhasznalokra is?
Valasz: 3. Minden szamlan levo osszeg nullazodni fog, mert a kesobbiekben masmilyen rendszeru lesz a nyilvantartas. A kovetkezo nullazas ev vegen lesz, hogy az azutani mikor, arrol nincs tervezetunk.
(megj.: a mostani virtualis szamla modosulasarol kuldott levelben es a recepcion nezve a szamladat konkretan benne van, hogy ezentul felevente)
En: 4. Mennyi az iden gyujtott nyeremenyek (felhasznalonkent) medianja es szorasa?
4. Ilyen jellegu adatokkal nem allhatok rendelkezesere.
(Ez azert volt, mert hosszan magyarazta, hogy csak a szerencsen mulik hogy valaki nyer-e, en meg bebizonyitottam matem.-lag, hogy a varhato ertek olyan 2500 korul van es legnagyobb szazalekban azok vannak, akik alig ternek el ettol. Nyilvan azert nem akarja megad(at)ni, mert nagyon jol kijonne, hogy pl. a tavalyinak kevesebb, mint fele, es 5 honapig csak hitegettek egy elfogadhato nyeremennyel.)
En: 5. Hany szazalek aki "alig fizetett ra" (legyen mondjuk a 8ezer Ft feletti levasarlasok aranya) az osszes lottozo kozott?
Valasz: 5. " Oldalunkra ki van irva, hogy "Az Ingyenlottot nem a Szerencsejatek Rt. szervezte. A jatek a fotexnet jateka." Panaszaval oda fordul ahova szeretne, nincs egy megadott felugyelet, aki cegunk ugyeiben illetekes.
(Ez aztan a jo valasz
az alabbi levelreszletre reagalt a kerdes helyett. Azert kerdeztem a fentit, mert dicsekedett, hogy sokan csak parszaz ft-ot fizetnek ra.)
Idezet: A felugyeleti szervunk adatait nem tudom megadni, mert cegunk
nem is rendelkezik sajat felugyeleti szervvel.
Erre en: Pedig ket dologrol van szo, es mind a kettonek kell lennie (ha nem dedikalt, akkor az altalanos szabalyok szerint) felugyeleti szervenek. Eloszor is a lottojateknak, ennek gondolom a Szerencsejatek Felugyelet, masreszt a Fotexnetnek (akie a virtualis szamla-rendszer), ha mashova nem tartoznak, akkor a Fogyasztovedelmi Felugyelet. Javitson ki, ha valamelyikben tevedek.
(A valaszra azert majd reagalok, mert a Szerencsejatek Felugyelet - tudtommal - nem csak az SZRT-t felugyeli...)
---------
Akinek van meg jo otlete, ne fojtsa magaba. Ugy tunik, a levelezes maga termeketlen, ugyhogy segithetnetek egy panaszlevelet megfogalmazni! Masreszt ha tudtok meg olyan netes helyet szerencsejatek temaban, ahol meg lehet szelloztetni ezt a szerintem szemet ugyet, szoljatok!
Tovabba gyujtom az ingyenlotton az idei evben reklamozott cegeket (akkor is, ha csak a terme'ke't reklamoztak), nekik is akarom a panaszt cc-zni. Ha mar lud, legyen kover
Axioma
De az a postán jött be van.Neked kimaradt az eleje:
Nestcafe bögra,Maggi csomag...
Nestcafe bögra,Maggi csomag...
Fejlemények Guseppe ügyben:Anonymous által adott szám a régi ügynökség, ezt a promót nem ők szervezték.
a játékszabály szerinti számot felvették ,de segíteni nem tudtak( 06-143342609
adtak egy másikat, ahol illetékes nincs benn (06-1217-0227)
ezek után megkérdezném az ilyen pr ügynökségeknek mi keresnivalója van a piacon????Ránk vonatkoznak a játékszabályik, a lebonyolítókra nem?????
Most 10 napig nem tudom meg összejött-e az a nyamvadt legó? De a fene bele,már nem is a nyeremény idegesít, hanem az hogy ennyire nem számítunk mi játékosok.20 napos postázást vállanak, írjátok 2 hónapra kaptátok meg a nyereményt. Honlapon nyertesnévsort igérnek.. hát azt kereshetjük
a játékszabály szerinti számot felvették ,de segíteni nem tudtak( 06-143342609
adtak egy másikat, ahol illetékes nincs benn (06-1217-0227)
ezek után megkérdezném az ilyen pr ügynökségeknek mi keresnivalója van a piacon????Ránk vonatkoznak a játékszabályik, a lebonyolítókra nem?????
Most 10 napig nem tudom meg összejött-e az a nyamvadt legó? De a fene bele,már nem is a nyeremény idegesít, hanem az hogy ennyire nem számítunk mi játékosok.20 napos postázást vállanak, írjátok 2 hónapra kaptátok meg a nyereményt. Honlapon nyertesnévsort igérnek.. hát azt kereshetjük

Vigyázzatok vele!
Hamis ValóVilág nyereményjáték e-mail bukkant fel az interneten
[Vírushíradó] Futtatható melléklettel ellátott "VALO VILAG" levelet terjeszt valaki az interneten. A levelet bizonyára nem a ValóVilág szerkesztői postázták, ami a fejlécből (e-mail header) feltehetően ki is derül. A melléklet analizálása folyamatban van, a levél valószínűleg a Magold kártevő újabb verzióját tartalmazza.
Folytatás:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=21709
Hamis ValóVilág nyereményjáték e-mail bukkant fel az interneten
[Vírushíradó] Futtatható melléklettel ellátott "VALO VILAG" levelet terjeszt valaki az interneten. A levelet bizonyára nem a ValóVilág szerkesztői postázták, ami a fejlécből (e-mail header) feltehetően ki is derül. A melléklet analizálása folyamatban van, a levél valószínűleg a Magold kártevő újabb verzióját tartalmazza.
Folytatás:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=21709
Bed!
Es mit nyertél? Az ui. kihagytad az izgalmas beszámolóból!
Sztim
Es mit nyertél? Az ui. kihagytad az izgalmas beszámolóból!
Sztim
A postáról kerestek, hogy a Dörmögő keresvényt adott be a meg nem kapott nyeremény miatt.
Kérdezték, milyen névre kaptuk a csomagot-milyen csomagot???
Aznap hány csomag érkezett_mely napon?
Mi volt a csomagban_honnan tudjam, ha nem kaptam meg?
Szóval mivel zöldágra nem tudtunk vergődni keresik tovább a csomagot.
Örület, hogy én nem kapok csomagot és rajtam keresik!!!
Ráadásul a postásunk is 100% megbízható! Ez a sár valyon honnan jön????
Kérdezték, milyen névre kaptuk a csomagot-milyen csomagot???
Aznap hány csomag érkezett_mely napon?
Mi volt a csomagban_honnan tudjam, ha nem kaptam meg?
Szóval mivel zöldágra nem tudtunk vergődni keresik tovább a csomagot.
Örület, hogy én nem kapok csomagot és rajtam keresik!!!
Ráadásul a postásunk is 100% megbízható! Ez a sár valyon honnan jön????
Tegnap épp tartok haza,jö a telefon: van két csomagod, és egy ajánlott leveled.
Persze két külön postán egymástól három metro megállora! 1.
De nyertem.
A csomagátadópostás höbörög: hol a papir? Otthon. Miért? Mert egy sarokra lakom egy postától és utazhatok vissza ide 3 mertomegállot, ha haza megyek érte.Különben is miért nem lehet oda leadni?Mert: a fönök igy döntött.
Szájhúzogatás és lön csomagon.
Akkor irány a metro másik posta...
Gyors keresés nincs meg a levél... 2.
Hol a papir? Otthon. Bekattantam,irány haza felmarkolom a papirt,és vissza postára!
Levél továbbra sincs. 3.
Hivjam fel a postát.ÉN?
Egy kifenyegtőzés és felhivnak ma.
Várom...De jaj nekik ha elfelejtik...
Legyen szép napotok...
Persze két külön postán egymástól három metro megállora! 1.
De nyertem.
A csomagátadópostás höbörög: hol a papir? Otthon. Miért? Mert egy sarokra lakom egy postától és utazhatok vissza ide 3 mertomegállot, ha haza megyek érte.Különben is miért nem lehet oda leadni?Mert: a fönök igy döntött.
Szájhúzogatás és lön csomagon.
Akkor irány a metro másik posta...
Gyors keresés nincs meg a levél... 2.
Hol a papir? Otthon. Bekattantam,irány haza felmarkolom a papirt,és vissza postára!
Levél továbbra sincs. 3.
Hivjam fel a postát.ÉN?
Egy kifenyegtőzés és felhivnak ma.
Várom...De jaj nekik ha elfelejtik...
Legyen szép napotok...
Off: ha (majdnem) midnig ugyanonnan olvasod a freemailt, es a gepen levo levelezo pop3 hozza le, akkor a levelezod beallitasatol fugg (+kevesebbet kell online legyel es nem fugsz a net sebessegetol, elszallasatol iras kozben). Persze ez minden webmail-re igaz, ami engedi a pop3 hozzaferest is.
A dupla kiterjesztes ellen: explorer, tools/folder options/view, es ki kell venni a pipat a hide file extensions for known file types elol. Na meg a levelezonek nem engedni megnyitni semmi attach-ot magatol, max. jovahagyasra.
off off
A dupla kiterjesztes ellen: explorer, tools/folder options/view, es ki kell venni a pipat a hide file extensions for known file types elol. Na meg a levelezonek nem engedni megnyitni semmi attach-ot magatol, max. jovahagyasra.
off off
Ok, most már minden világos.
Köszi
Köszi

az egyik nekem is a vox onlineról jött a másik az autoplusztól. nem hiszem hogy készakarva küldték.
1. Láma vagyok, ész nem osztok,
2. Pont ezért hagytam el a freemailt (ott automatikusan nyilik az első levél
)
3. Az ilyen levelek sokszor nem is arról a cimről érkeznek,mert egy generátor összehozza a @ elötti és utánni "neveket".
4. törlöm az ilyen levelet, már ha hadja.
5. Használj IE6-ot állandóan frissits,
6. És mostanában már médiafileként töltené le magát,figyelj a beállitásokra!

2. Pont ezért hagytam el a freemailt (ott automatikusan nyilik az első levél
)
3. Az ilyen levelek sokszor nem is arról a cimről érkeznek,mert egy generátor összehozza a @ elötti és utánni "neveket".
4. törlöm az ilyen levelet, már ha hadja.
5. Használj IE6-ot állandóan frissits,
6. És mostanában már médiafileként töltené le magát,figyelj a beállitásokra!

flori, kösz a szakszerű kiegészítést.