sada
Köszi
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 101 oldal |
Ha már mindegyik válaszolt a nyereményértesítő e-mailre, megadva titkos adatait.
A mai sorsolás nyerteseit mikor tudom megnézni?
Viszont!
" alt="
">

Köszönöm trendy!
Akkor most két napig,
se éjjelem ,se nappalom!
Nagyon-nagyon sok szerencsét neked,nektek(magamnak)!
További szép napot!
Akkor most két napig,
se éjjelem ,se nappalom!
Nagyon-nagyon sok szerencsét neked,nektek(magamnak)!
További szép napot!
El banditosz!
Nem fog menni,ugyanis a nyertesek neve csak azután kerül fel a honlapra,miután elküldik az adataikat a Nestlé-nek a nyertes e-mail értesítés után!Tehát ha nyertél,te fogod a a leghamarabb megtudni!
Nem fog menni,ugyanis a nyertesek neve csak azután kerül fel a honlapra,miután elküldik az adataikat a Nestlé-nek a nyertes e-mail értesítés után!Tehát ha nyertél,te fogod a a leghamarabb megtudni!
Kérhetek valamit?
Figyeljétek a nyerteslistát,
és ha gondoljátok írjatok egy sömösöt hogy nyertem.
(Megint elutazom 2 napra)
De ne szórakozzatok,mert ha csalódom,leugrom a Viaduktról!
(Két gyémánt ikerlány maradna árván)
Nagyon megérdemlem!(Mint bárki)
Ferenc András
20 2424256
Ez egy harmadik számom, a rádiós múltam miatt.(tiltólistás vagyok)
Figyeljétek a nyerteslistát,
és ha gondoljátok írjatok egy sömösöt hogy nyertem.
(Megint elutazom 2 napra)
De ne szórakozzatok,mert ha csalódom,leugrom a Viaduktról!
(Két gyémánt ikerlány maradna árván)
Nagyon megérdemlem!(Mint bárki)
Ferenc András
20 2424256
Ez egy harmadik számom, a rádiós múltam miatt.(tiltólistás vagyok)
Nem gondolom,h Veled lenne a hiba. Én évek óta játszom a nescafé (és nestlé) termékekkel. A beküldős játékon olyan mennyiségű beküldés szokott lenni, hogy sokszor reménytelen. Eddig nem is nyertem semmit.
Viszont azt vallom, hogyha gyűjtögetsz és nem adod fel, akkor előbb-utóbb megtalál a fortuna. Azokat a játékokat jobban szeretem, ahol géppel sorsolnak, mert ott sokkal szerencsésebbek vagyunk. A leveleimet kevésbé szokták kihúzni. Nem beszélve a nyerő időpontosról. Az nálunk nagyon gáz!
Én kevesebb sorsjeggyel játszom(ttam), mert a guru-sok sokba kerülnek.
Viszont azt vallom, hogyha gyűjtögetsz és nem adod fel, akkor előbb-utóbb megtalál a fortuna. Azokat a játékokat jobban szeretem, ahol géppel sorsolnak, mert ott sokkal szerencsésebbek vagyunk. A leveleimet kevésbé szokták kihúzni. Nem beszélve a nyerő időpontosról. Az nálunk nagyon gáz!
Én kevesebb sorsjeggyel játszom(ttam), mert a guru-sok sokba kerülnek.
Természetesen minden egyes vonalkód,1 plusz esélyt jelent,ahogy a sorsjegyek száma is,de a sok játékos miatt itt szerintem leginkább a szerencse faktor az ami számít!
" alt="
">

Sziasztok fórumozók,farmerozók!
Elvoltam nyaralni,ezért nem figyeltem a nyerteslistát,
örülök sikereiteknek.
Nem értem nekem miért nem jön össze eddig, 184 000 babszemet költöttem,40 sorsjegyre, és semmi!
Ti mennyivel játszotok?
Csak a leveleket számolják a havi sorsoláson?
Bennem van a hiba?
Most 32 darab ilyen olyan-sorsjegyet vettem.
Elvoltam nyaralni,ezért nem figyeltem a nyerteslistát,
örülök sikereiteknek.
Nem értem nekem miért nem jön össze eddig, 184 000 babszemet költöttem,40 sorsjegyre, és semmi!
Ti mennyivel játszotok?
Csak a leveleket számolják a havi sorsoláson?
Bennem van a hiba?
Most 32 darab ilyen olyan-sorsjegyet vettem.
ezáltal így az első(k között) vagyok, aki megtapasztalja, hogy adózni is kell a nyeremény után
Erről van szó!Én mondjuk nem néztem a nyerteslistát,de a te beírásodra emlékeztem!
" alt="
">

A másik két nagy nyereményt is állandó játékos nyerte, csak lehet,hogy nem aktív itt a fórumon. Ha google-ben rákeresel a nevükre, akkor látható, hogy rengeteg játkon szerepelnek a nyerteslistában.
Egyébként nálunk landolt a családban az első psp és hajvasaló, meg egy kis mozijegy is. Érdemes volt gyorsnak lenni.
Egyébként nálunk landolt a családban az első psp és hajvasaló, meg egy kis mozijegy is. Érdemes volt gyorsnak lenni.
El banditosz!
Tévedsz!Fórumos vitt el abból a pár Guru-s nyereményből 2-őt kapásból az első sorsoláson!Akkor még jóval nagyobb volt az esély nagyot nyerni,most már boldog-boldogtalan guru lett!
" alt="
">
Tévedsz!Fórumos vitt el abból a pár Guru-s nyereményből 2-őt kapásból az első sorsoláson!Akkor még jóval nagyobb volt az esély nagyot nyerni,most már boldog-boldogtalan guru lett!

Még 30 perc és GURU leszek!!!
Szerintem nem vesztettem semmit !
Ahogy látom,eddig innen senki nem kapott a Guruk választékából!
De viszont túl vagyok két TUTI Nyeremény nyaraláson.(Siófok,Hajdúszoboszló)
Kívánok mindenkinek sok szerencsét,
Én személy szerint 32 darab sorjegyet veszek, ide tartogattam a 150000 babszemem.Pablóval próbáltam haverkodni,de nem tud magyarul!
Én pedig nem beszélni spanyol vagy mi!
Nem az arc beszélt belőlem hanem a megkönnyebbülés!
További szép estét,farmerozók!
Szerintem nem vesztettem semmit !
Ahogy látom,eddig innen senki nem kapott a Guruk választékából!
De viszont túl vagyok két TUTI Nyeremény nyaraláson.(Siófok,Hajdúszoboszló)
Kívánok mindenkinek sok szerencsét,
Én személy szerint 32 darab sorjegyet veszek, ide tartogattam a 150000 babszemem.Pablóval próbáltam haverkodni,de nem tud magyarul!
Én pedig nem beszélni spanyol vagy mi!
Nem az arc beszélt belőlem hanem a megkönnyebbülés!
További szép estét,farmerozók!
Kereket is guríthatsz ,500 babszemért,szintedtől függetlenül
" alt="
">

29 üveg kávé után leszel farmer
vicag
Sőt: A kádat is újra lehet tölteni 500 babszemért.
Sőt: A kádat is újra lehet tölteni 500 babszemért.
az mikor van? majd írja?
farmer szinttől vehetsz sorsjegyet