// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 110 oldal |
Biztos sok városba "szeretik" most.
Viki: iszonyúan üdvözlöm én is, innen a messzeségből!!! Legalább a válaszborítékban beletehetné azt a hütőmágnest, ha már megígérte! Ennyi emberség lehetne benne!
Komolyan gondolkodom rajta hogy megkeresem, ott van a posta mellett, holnap úgyis kell mennem a postára, mert ez köcsögség ha valaki ilyet csinál, én nem tennék ilyet soha. Nekem nem volt dolgom vele szerencsére, de úgy utálom az ilyet basszus és pont ott lakik ahol én.
" alt="
">
" alt="
">viki, ha találkozol vele, ne jöjjön ózdra... mondd meg neki... :-DDDDD
Viki!
Ha találkozol vele "üdvözlöm"én is!
" alt="
">
Ha találkozol vele "üdvözlöm"én is!
" alt="
">Ezen a címen egy 4 emeletes ház van, a földszinten pedig a takarékszövetkezet.
én még viki elött írtam be
" alt="
">
" alt="
">Viki: komolyan???? Mert akkor az én nevemben is!!
" alt="
">
" alt="
">azért ki ne menjatek a címre verőlegénnyel
" alt="
">
OI
" alt="
">
OI
lasiesta: tényleg?
" alt="
"> Akkor megkeresem és kitekerem a nyakát!
" alt="
"> Itt van tőlem 5 percre.
" alt="
"> Akkor megkeresem és kitekerem a nyakát!
" alt="
"> Itt van tőlem 5 percre.Nekem is ezt a nevet, meg ezt a címet adta meg.
" alt="
"> Kíváncsi lennék, hogy tényleg lakik-e ott valaki!!
" alt="
"> Kíváncsi lennék, hogy tényleg lakik-e ott valaki!!Csak azért hogy más ne essen bele úgy mint én.. Nekem ilyen adatokat adott meg.. Ónodi Barbara 2119 Pécel Ráday tér 6...
Ide ne küldjön senki semmit!!!!
Ide ne küldjön senki semmit!!!!
Sajnos én is hasonlóan jártam vele,úgy látszik naív voltam pedig már gyanús lehetett volna az e-mail címben szereplő név Szabó Izabella az aláírás pedig Barbi.Remélem boldog a sportszeletes ajándékaival!
na faca..... én is küldtem "ennek" válaszborítékot... de hehe.. én is megcímeztem a nevemre.... de legalább mostmár tudom hogy nincs miért várjam a hűtőmágnest.... :-(((((
Húú, én szerencsére nem adtam neki semmit, inkább más fórumosnak adtam. Törtető kis cafka, ahogy a Dr. House mondaná.
" alt="
">
" alt="
">Én sem!
" alt="
"> Már nagyon sajnálom, hogy rááldoztam 2 elsőbbségi boríték árát!
" alt="
">
" alt="
"> Már nagyon sajnálom, hogy rááldoztam 2 elsőbbségi boríték árát!
" alt="
">én azóta sem láttam itt
Hogy mik vannak!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">sada: dehogynem, ő volt az! Én mint 'ártatlan' kislány, aki segíteni akar azon, aki tud, bedöltem neki. Nem gondoltam, hogy vannak ilyenek is!
" alt="
">
" alt="
">De igen, nálam is erősködött, hogy majd küld valamit..
Birkából tanulva nem mentem bele semmibe.
Birkából tanulva nem mentem bele semmibe.