Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 58 oldal |
Paraguay 500 Ft -ot hozott!
Sziasztok!
Köszi a segítséget
estére van 3kártyám, majd kiderül mi lesz
3x100FT, talán. Tényleg nem egyértelmű ez a játék. Majd megírom mi nem nyertem.
Köszi a segítséget
estére van 3kártyám, majd kiderül mi lesz
3x100FT, talán. Tényleg nem egyértelmű ez a játék. Majd megírom mi nem nyertem.Hű...
Eddig azt hittem, értem ezt a játékot.
Még szerencse, hogy nem játszom vele, mert ehhez több diploma szükséges, plusz kiegészítő tanfolyamok sora
Gratulálok a Lay's-nek!
Eddig azt hittem, értem ezt a játékot.
Még szerencse, hogy nem játszom vele, mert ehhez több diploma szükséges, plusz kiegészítő tanfolyamok sora
Gratulálok a Lay's-nek!
Carla!
Teljesen mindegy ,hogy milyen szinű a lapocska . Ami számit,hogy a kódot tartalmazó cetlinek milyen színű a széle. Tehát ha piros a széle (ennek általában a közepe sárga) az a piros lapos. És fordítva is így igaz.
Teljesen mindegy ,hogy milyen szinű a lapocska . Ami számit,hogy a kódot tartalmazó cetlinek milyen színű a széle. Tehát ha piros a széle (ennek általában a közepe sárga) az a piros lapos. És fordítva is így igaz.

Ma a németek kemény 100 ft-ot hoztak nekem.
Köszi! 15 után beküldtem. 500 ft lett volna, de döntetlent játszottak.
üdv mindenkinek.Sajnos,kettő nemlétezö időpontu szelvényt sikerült kicsipnem.Igy eséjem sincs a nyerésre.
Játszottam, csak érvénytelen kódot küldtek vissza, amikor azt küldtem, ami lapon volt és még jókor is. Lejebb leírtam a szitút. Nekem nagy csalódás volt.
De próbáld meg, hátha neked sikerül. Kicsit kiábrándultam...
De próbáld meg, hátha neked sikerül. Kicsit kiábrándultam...Neked nem sikerült semmit nyerni vagy vodás vagy? gondoltam, hogy megpróbálom most az egyszer, hamár egy zacskóba kettőt is találtam,
hátha....
hátha....Szerintem ne pazarolj rá idő és pénzt, teljesen felesleges. A leíráson feltüntetett internetes weblap sem létezik. Ráadásul még a pénzedet is lenyúlják.
Sziasztok!
Ma találtam 1zacskóban két lapot, de az lenne a nagy problémám, hogy az egyikbe beletűzve volt egy sárgal lapos cetli, a másikba egy piros lapos cetli, viszont ha kinyitom a kis papírt akkor a belső része mindkettőnek piros és a széle sárga. Akkor most mindkettőre tippelnem kell, vagy az alapján kell küldeni, hogy a benne lévő lapocska piros vagy sárga volt?
bonyolultabban már nem is tudtam volna leírni, de aki már látott piros és sárga papírt légyszi írja már meg nekem mi a külömbség. Előre is köszi
Ma találtam 1zacskóban két lapot, de az lenne a nagy problémám, hogy az egyikbe beletűzve volt egy sárgal lapos cetli, a másikba egy piros lapos cetli, viszont ha kinyitom a kis papírt akkor a belső része mindkettőnek piros és a széle sárga. Akkor most mindkettőre tippelnem kell, vagy az alapján kell küldeni, hogy a benne lévő lapocska piros vagy sárga volt?
bonyolultabban már nem is tudtam volna leírni, de aki már látott piros és sárga papírt légyszi írja már meg nekem mi a külömbség. Előre is köszi
aha most 18 és 19:30 között
Ebben az időpontban kellett beküldeni?
Én is vettem Layst, most küldtem be a kódot ami hét számjegyből állt, és amire azt kaptem vissza, hogy érvénytelen, megpróbáltam még egyszer. de dettó u.a. Ekkor elhatároztam, hogy íro egy szívhez szóló e-mailt nekik, de kiderült, hogy olyan, hogy www.lays.hu nem is létezik. Akkor most mi van? Fogysztóvédelem?
Calma:
Hívd fel őket, mert lehet nem tudnak róla, és akkor nem fogsz nyerni sem!
Hívd fel őket, mert lehet nem tudnak róla, és akkor nem fogsz nyerni sem!
Ilyenkor mi van: Japán-H.o. 15,00 helyett 14,40-kor kezd?
Sziasztok,
eddig 600 Ft 4 kártya. De elbuktam egy ezrest Cseska-Ghána, biztam a csehekben. Olaszo-Usa 1-1 100 Ft bukó...
Elég sovány.
Mindenkinek jó szurkolást!!!
eddig 600 Ft 4 kártya. De elbuktam egy ezrest Cseska-Ghána, biztam a csehekben. Olaszo-Usa 1-1 100 Ft bukó...
Elég sovány.
Mindenkinek jó szurkolást!!!
Olvasd el itt a főoldaoln a játék leírásat!
(Nem.)
(Nem.)
Halika!
Lenne egy olyan kérdésem h ha sárga kártyám van akkor is a nyerő csapat nevét is el kell küldeni...mert a zacsina azt írják h nem...a kártáyn meg h igen :s
Ha tudtok help mííí!
Lenne egy olyan kérdésem h ha sárga kártyám van akkor is a nyerő csapat nevét is el kell küldeni...mert a zacsina azt írják h nem...a kártáyn meg h igen :s
Ha tudtok help mííí!

Hali Mindenkinek!
Ahogy olvasgatom, még mindig várat magára a nagy-nagy nyeremény!
De további sok sikert mindenkinek!
Nekem is van egy kártyám 20.-ára, amikor is két meccs lesz! Remélem a németek hajtanak a csoportelsőségre, mert rájuk tippelek!
( szó mi szó, eddig volt kb. 6 kártyám, kettő lejárt, hárommal meg kb. 600-at nyert a haverom, mert ugye a vodások...
)
Ahogy olvasgatom, még mindig várat magára a nagy-nagy nyeremény!
De további sok sikert mindenkinek!
Nekem is van egy kártyám 20.-ára, amikor is két meccs lesz! Remélem a németek hajtanak a csoportelsőségre, mert rájuk tippelek!
( szó mi szó, eddig volt kb. 6 kártyám, kettő lejárt, hárommal meg kb. 600-at nyert a haverom, mert ugye a vodások...
)