Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 892 oldal |
Nem játék téma, de hátha tudtok segíteni. Bp. területén keresek a Bárczyn 3-ik évet kezdő egyetemista lányomnak albérletet/társbérletet. Elvárás tiszta , igényes lakótársak. Dohányzás, nagy bulik nélkül. A szoba külön bejáratú, zárható legyen. A hely nem meghatározó, ha az Ecseri u kb 20-30 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. Ha esetleg van ötletetek nagyon megköszönöm.
Én is valahogy így gondolom,remélem...
Nem ott,csak fb-n kérdeztem meg üzenetben,mert ott hamarabb szoktak válaszolni.
Nem ott,csak fb-n kérdeztem meg üzenetben,mert ott hamarabb szoktak válaszolni.
Hol írtál nekik?
A saját számládnál belépés után üzentél?
A saját számládnál belépés után üzentél?
Az a számla a te alszámlád lenne, másé nem lehetne.
Nyugi.
A pénz nem tűnik el, csak körbejár!
" alt="
">
Nyugi.
A pénz nem tűnik el, csak körbejár!
" alt="
">Már többször olvastam,hogy milyen bonyolult algoritmussal vannak megalkotva a számlaszámok,nem tartom elképzelhetőnek,hogy pont egy ilyen számlaszám legyen valamelyik vállalkozónál.Mert úgy tudom,csak cégeknek van az OTP-nél 3×8 karakterű számlaszáma.
Írtam az OTP-nek,de mivel az én számlámmal gyakorlatilag semmi nem történt,így én sokat nem fogok tudni tenni az ügyben.
" alt="
">
Írtam az OTP-nek,de mivel az én számlámmal gyakorlatilag semmi nem történt,így én sokat nem fogok tudni tenni az ügyben.
" alt="
">Azzal semmi baj, ha 2*8-at adott meg, mert akkor a rendszer beír még 8 nullát.
De ha oda vhogy más került, akkor visszafordítják az utalást. szvsz.
De ha oda vhogy más került, akkor visszafordítják az utalást. szvsz.
Sztem csak akkor kapod meg ha ott csupa 0 van!
OTP-s számlaszámom van,2×8 karakterrel.Most egy ügyes vevőm úgy küldött pénzt,hogy a 2×8 karaktert írta be és mivel Raiffeisen-es és ott 3×8 karakter van,beírta(vagy a rendszer írta be,passz)az utolsó 8-at még egyszer.Szerintetek megkapom így valaha a pénzt,vagy visszafordítják neki,vagy mi lesz?
Már nem keresek, elkelt!
Kecskeméti fórumos társat keresek, felajánlani szeretnék!
Megyeszékhelyeken, megye jogú városokban biztosan van.
Ismerős eset.
Tegnap állok a megállóban. Egyszerre 3 busz/troli állt be. A következő min. 3 megállójuk közös volt, mindegyik átment a túlpartra. Mégis az elsőre felnyomakodott szinte mindenki, alig fértek, a másik 2 járműn még táncolni is lehetett volna, annyi hely maradt. Ráadásul a troli légkondis, a buszok nem.
Szóval nem értem.
Jól "szétoffoltuk" a rovatot.
" alt="
">
Ismerős eset.
Tegnap állok a megállóban. Egyszerre 3 busz/troli állt be. A következő min. 3 megállójuk közös volt, mindegyik átment a túlpartra. Mégis az elsőre felnyomakodott szinte mindenki, alig fértek, a másik 2 járműn még táncolni is lehetett volna, annyi hely maradt. Ráadásul a troli légkondis, a buszok nem.
Szóval nem értem.
Jól "szétoffoltuk" a rovatot.
" alt="
">Azt tudtam h. van élet, csak azt nem h. hol van helyi tömegközlekedés...
Sok helyen nincs... csak volánbuszhoz hasonló... ami 2 óránként jár...
(itt meg mindenki szidja a buszt ha 6 percet késik... meg felnyomja magát a 4-6osra, pedig mögötte a következő...)
Pedig szerintem elég pontos a bkv... pl. a Görögországi buszokhoz képest mindenképp...
" alt="
">
Sok helyen nincs... csak volánbuszhoz hasonló... ami 2 óránként jár...
(itt meg mindenki szidja a buszt ha 6 percet késik... meg felnyomja magát a 4-6osra, pedig mögötte a következő...)
Pedig szerintem elég pontos a bkv... pl. a Görögországi buszokhoz képest mindenképp...
" alt="
">Te most simán közvetítő vagy.
" alt="
">
" alt="
">A DAKK nem szegedi, hanem Dél-alföldi, s csak az einstand óta létezik.
Fura lehet, hogy van élet Bp határain túl is!
" alt="
">
Fura lehet, hogy van élet Bp határain túl is!
" alt="
">A jegyüzér az, aki előre felvásárol egy csomó jegyet, majd jókora felárral eladja, ha tudja.
Akkor itt szegről végről mindenki díler?
" alt="
">
" alt="
">
A díler az csak simán üzletkötő,kereskedő,csak az emberek már rossz dolgokkal kötik össze.
Debrecen meg nagyon szép város,épp ideje felfedezni!
" alt="
">
Debrecen meg nagyon szép város,épp ideje felfedezni!
" alt="
">A dílerkedés azt jelenti ha megtelik a fesztivál kihasználva ezt jóval drágábban adja a jegyet...én jóval olcsóbban...
" alt="
">
Általában fix. vevők vannak vmi ismerős odajön...
(fél trilak Debrecenből jött munkát vállalni...
" alt="
"> ) Csak nem merték itt megvenni a jegyet... mert rajta egy név... az emberek bizalmatlanok... karszalagot már megveszik...
Meg még nem voltam Campuson... meg szégyen gyalázat, Debrecenben se jártam, pedig onnan keveredtek Pestre az apai nagyszülők...
Meg egyik bnőm anyukáját se láttam még élőben... ő is Debrecenben lakik...
Szóval Erika felfedezi Debrecent...
" alt="
">
" alt="
">
Általában fix. vevők vannak vmi ismerős odajön...
(fél trilak Debrecenből jött munkát vállalni...
" alt="
"> ) Csak nem merték itt megvenni a jegyet... mert rajta egy név... az emberek bizalmatlanok... karszalagot már megveszik...
Meg még nem voltam Campuson... meg szégyen gyalázat, Debrecenben se jártam, pedig onnan keveredtek Pestre az apai nagyszülők...
Meg egyik bnőm anyukáját se láttam még élőben... ő is Debrecenben lakik...
Szóval Erika felfedezi Debrecent...
" alt="
">Akkor te most ott fogsz Debrecenben dílerkedni?Le ne kapcsoljanak!
" alt="
">
" alt="
">Nekem a Szegedi Dakört is bkv volt...
" alt="
">
A hülye Pesti azt hiszi csak Pesten van ilyen...
" alt="
">
Amikor rájön h. nem, akkor mindent le bkv-z...
" alt="
">
A hülye Pesti azt hiszi csak Pesten van ilyen...
" alt="
">
Amikor rájön h. nem, akkor mindent le bkv-z...