Kedves futárka!
Igazán pozitívnak találom a hozzáállásod.
A futárcsaj aki hozzám jött nagyon aranyos és kedves volt, ráadásul talpraesett is amit nagyon értékelek.
A dobozra nem az én telefonszámom volt írva, valószínűleg valami keveredés történt. A csajszid megkereste a neten a telefonszámom és úgy hívott fel. Ráadásul pontos is volt a megbeszélt időben itt volt.
További szép sikereket kívánok nektek, ilyen munkatársakkal csakis ez jöhet szóba.
Sziasztok!
Valóban szakmabeli vagyok! Ha esetleg valaki nem érné el a Complexpress Logisztika ügyfélszolgálatát, és kérdése lenne a szállítással kapcsolatban, akkor hívja a 30/694-2458-as mobilszámot, és segítünk!
Egyébként köszi a dicséretet minden futárka nevében!
Szép napot, jó sütögetést mindenkinek!
Szia Futárka, köszönöm az információt!
futárka
Én ugyan csak telefonon beszéltem a kollégáddal, de le a kalappal a segítőkészsége és kedvessége elött!

Ma mind2 tálat megkaptuk

(Győr)
engem az érdekelne,hogy mikor jön a bókszalvéta? illetve az is megnyugtatna,ha lenne már fent nyerteslista

Futárka!
Most olvasom,hogy te nemcsak nick futárka vagy,hanem szakmabeli.
Bocsi

nem mondott hülyeséget, esélyes, hogy a jövő héten az is elindul
Nekem tegnap azt mondta a futár,hogy a barátnős csomikat a jövőhéten kezdik el szállítani.
futárka: jaj de jó,már nagyon-nagyon várjuk!

Sziasztok!
A barátnős csomagok még nem jöttek, de már folyamatosan készülnek! Azt is futár viszi!
Sziasztok,
nem tudom, hogy volt e már róla szó, de a barátnők nyereményével (doboz+recept+alap) mi a helyzet? Azt is futár viszi vagy postán küldik?
köszi!
a párom is magkapta a tálat
Reggel engem is hívott, hozzánk 16:00-17:00 között jön!
Megérkezett ma délelőtt a tál.

Baranya
Csepelre ma du-n jön a futár

Tisztelt Knorr Receptbarátnő Játékosok!
A szállítást a ComplexPress Logisztika Kft. végzi. Ennek központi telefonszáma 06-1/371-02-28, mely munkaidőben hívható.
Amennyiben Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyében élnek, abban az esetben hívják csak a 06-30/69-42-462-es telefonszámot.
A Knorr infovonala: 06-40-400-400
Köszönettel: Rácz Péter
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások