Na látod, ezért írtam, hogy nem rossz szándékból, ha nem láttad volna! És egyébként sem neked szólt igazából, de fő a jó szándék!
Már megint látom, hogy nem is kellett volna beírni semmit, mert mindent kifordítanak!
Betti79 eddig mindíg megtaláltam és sosem kérdeztem!
És ha nem láttad volna odaírtam hogy mailban!

De azt is tudod, hogy miért törlik, ugye?
Csak azért, hogy neked is több esélyed maradjon a nyerésre, és ne segíts a "kalóz" látogatóknak, akik abból élnek, hogy a mi hasznos kis infóinkból összenyernek minden jót! Szerintem ez hasznos dolog és ha belegondoltok, jó is így!
Amúgy sem nagy ügy megtalálni a Bubbát, csak meg kéne nézni a játék adta segítséget és már kérdezni sem kéne! Sadanak volt igaza, csak meg kell nyitni a lapot!
És ez most nem rossz szándékból jött!
ma hol van a bubba?
Küldjetek mailt!
Mindenkinek köszönöm a felajánlást, de Flo segítségével már be tudtam végre nevezni a mai Bubbakra.
Ha van még aki nem tud játszani én szivesen beirom az adatait, azaz játszom helyette is.
Böbe
küldd át az email címeket, játszok helyetted és nevedben
Sada, megnyitottam, de úgy jártam mint minden nap. Bejelenkezés, aktuális oldal újbóli megnyitás - ugrálás, de nem hagyja abba az ugrálást. Én minden nap valamiért csak a második honlapon tudok résztvenni a nyereményjátékban. De hol lehet ma a másik oldal ahol a Bubba elérhető? Szomorú vagyok, mert 1-et úgy szeretnék nyerni egy kis kedvencemnek.
Bennen van a szabály.... 1X1. !!!
sada!Ez jó volt!!!

Mi van akkor ha többször regiztetem magam a mai nyereménysorsoláson?
Egyáltalán megnyitottad már a startlap oldalát?
Más:
Már explorer-rel is látható az összes nyertes.
Megtaláltátok már ezt a kis Mitugrászt? Sajnos én nem Segítsen valaki!
Köszi.
fradigy
A hírlevélből:
"Hallottad a hírt? A Startlapon most mindennap nyerhetsz!
Naponta kisorsolunk 100 darabot a Startlap PÁRNA nagyságú kabalafigurájából."
Ilyen egy nyertes üzenet:
" Kedves Nyertesünk!
Köszönjük, hogy részt vettél a Startlap Kabalanyerő játékán. Örömmel értesítünk, hogy Téged is a napi nyertesek között üdvözölhetünk! Nyereményed egy Startlap Bubba.
A nyereményedet futárral szállítjuk ki az általad megadott címre 30 napon belül.
Gratulálunk és reméljük, a jövőben is játszol majd velünk!
A Startlap szerkesztősége "
en 1 valakit ismerek aki nyert, o mailba kapott 1 uzit amire valaszolni kell, igazolando hogy tenyleg elsz....

Tuti értesíteni fognak ha nyertem?

q: lehet naponta tobbszor megtalalni dr bubbat?

köszi, Fáreo, valóban nyertem!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások