Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 284 oldal |
Nem baj, ezzel erősen ellensúlyoztad az eddig hiányzó infókat. :-)))
jaj nem akartam beirni ilyen soxor de xarakodott a net :-))
én elsőnek jegyet nyertem azt ugy 14 óra körül, az első telót 18 körül a másikat reggel 6körül :-)))
én elsőnek jegyet nyertem azt ugy 14 óra körül, az első telót 18 körül a másikat reggel 6körül :-)))
Én is beküldtem már egy csomó kódot. Nálam is semmi. Igen szerencse kell, hozzá. De szerintem biztosan van benne valami rendszer is, mert nem véletlen, hogy senki sem írja be, hogy mikor nyerte. Szinte mindemki csak annyit ír, hogy különböző időpontokban
Ezt nem rosszallóan írtam

Ezt nem rosszallóan írtam
Szia Loki!
Én is beküldtem egy csomó kupak kódot, de semmi (telefon, koncertjegy igen
). Most változtatok a technikán.
Az, hogy mások 5-6 telót nyertek már? Szerencséjük van.
Amikor te nyertél a múltkoriban 4-et, gondolom neked is szerencséd volt.
Egyszer fent, egyszer lent.
Egyszer nyerünk, egyszer nem. 
Én is beküldtem egy csomó kupak kódot, de semmi (telefon, koncertjegy igen
). Most változtatok a technikán.
Az, hogy mások 5-6 telót nyertek már? Szerencséjük van.
Amikor te nyertél a múltkoriban 4-et, gondolom neked is szerencséd volt.
Egyszer fent, egyszer lent.
Egyszer nyerünk, egyszer nem. 
Kedves Loki1 !
Nem tudom, hogy a 140 kódod mennyi idő alatt küldted be, de az sem olyan sok, hogy garantált legyen a telefon. Ehhez szerencse is kell. A játék 46. napja tart. Ha azt mondanád, hogy beküldtél 500 kódot, egy nap alatt, akkor azt mondanám, hogy baromi peches vagy. Így csak azt, hogy nem volt szerencséd, nem jó időben küldted.
Nem tudom, hogy a 140 kódod mennyi idő alatt küldted be, de az sem olyan sok, hogy garantált legyen a telefon. Ehhez szerencse is kell. A játék 46. napja tart. Ha azt mondanád, hogy beküldtél 500 kódot, egy nap alatt, akkor azt mondanám, hogy baromi peches vagy. Így csak azt, hogy nem volt szerencséd, nem jó időben küldted.
Kedves Minya!
A kutya nem mondta hogy 40 kupakról beszélek, jelenleg már kb. 140-ról van szó. 40 után nekem sem lenne bajom, annyi bőven belefér. Az előző akciókban én is nyertem (lehet hogy most kell megfizetnem a 4 telefont), de eddig 140-ből semmi. Hát erről beszélek. Azért befektettem rendesen, és semmi, másnak meg 5-6. Na ezt furcsálom, ha eddig nem lett volna tiszta.
A kutya nem mondta hogy 40 kupakról beszélek, jelenleg már kb. 140-ról van szó. 40 után nekem sem lenne bajom, annyi bőven belefér. Az előző akciókban én is nyertem (lehet hogy most kell megfizetnem a 4 telefont), de eddig 140-ből semmi. Hát erről beszélek. Azért befektettem rendesen, és semmi, másnak meg 5-6. Na ezt furcsálom, ha eddig nem lett volna tiszta.
Nekem is eddig mázlim volt a pepsivel. Tavaly az első akciójukban az elején megnyertem a telefont. Utána már hiába küldtem, tobbet nem nyertem. az mp3as akciójukban isaz első napokban nyertem kettőt, utána hiába próbálkoztam, semmi. A mostani játékban valószínű én nyertem az első két telefon hatalmas mázlival. Azóta semmi. ...de úgy érzem nem panaszkodhatom...
ördöglakat, ezt hívják szerencsének.
Én eddig 2 telcsit nyertem, mindkettőt sms-ben küldtem. Soha nem küldtem be napi 1-5 kódnál többet. Az első telcsi 23. kódnál sikerült, a második a 35. után, ebből 10 kupakot találtam. Ja és 2 telefonról játszottam.
Tavaly 2 kupakom volt a nyaralás előtt, neten küldtem be és mégis nyertem vele MP3-lejátszót, pedig előtte soha nem nyertem a Pepsivel. Ettől megjött a kedvem és a játék utolsó nyereménye is az enyém lett, de még az sem érte el a 40-es számot kódbeküldésben egy egész hónap alatt.
Tavaly 2 kupakom volt a nyaralás előtt, neten küldtem be és mégis nyertem vele MP3-lejátszót, pedig előtte soha nem nyertem a Pepsivel. Ettől megjött a kedvem és a játék utolsó nyereménye is az enyém lett, de még az sem érte el a 40-es számot kódbeküldésben egy egész hónap alatt.
nem rád,dehogy
és nem Fortunára,hanem a Pepsire orrolok akkor
és nem Fortunára,hanem a Pepsire orrolok akkor
Ne rám morogj, hanem Fortunára... 

sada: ha ez így van,akkor irgum-burgum,mert huszonvalahány éve márkahű vagyok és még soha nem nyertem velük,pedig küldözgetem a kupakokat is.

törpi
A promociós játék az a nyereményjáték, ami nem a bevételből gazdálkodik.
Itt a cég költsége reklám költség.
A promociós játék az a nyereményjáték, ami nem a bevételből gazdálkodik.
Itt a cég költsége reklám költség.
nekem a véleményem, hogy a Pepsivel mindig is voltak problémák... nyilván aki nyert ezt nem így látja...én tavaly nyertem nagy nehezen tőlük, de annyiból már lehetett volna vennem legalább kettő MP3-at is... A coka szerintem sokkal ferebb..bár látom, hogy ők is valamit módosítottak, aminek nem örülök

én meg azon csodálkozom,hogy nem számoltok utána,hogy egy telefon mennyibe kerül,meg egy üdítőital. a telefon ára elostva az üdítővel és természetesen a cégnek is kell plusz haszon és egyből kijön,hogy egy darab telefon megnyeéséhez mennyivel több kupakra van szükség. eddíg én is küldtem már vagy 70-et be és semmi
Nem igazán értem a bajotok. 40 kupak, egy olyan játéknál, ahol 24 órára jut 9 nyeremény, szinte semmi.
playboy22: A hasonló esetek miatt sántít nekem kicsit, hogy van aki már 6-7 telefont nyert. Az szerencséből is sok lenne. Én már feladtam ezt a szerencsétlen játékot, de neked és másoknak hátha összejön még. Hajrá!