probáltátok már, hogy a dobozos sör nyitója alá egy vékony tükröt rakni, és megnézni mi a kód rajta.
ne kelljen annyi sört meg venni.
Ez pont olyan amikor a Coca colának olyan játéka volt, hogy kupakokban betűk, abból kirakni nyár. Az y volt a nyerő, a barátnőm felhívott gyűjtöm-e az ilyen kupakokat, és kell-e nekem az y-os? Kérdeztem: Miért neked nem?

Rohant haza, de már a barátja kidobta, a szemetes meg elvitte a kupakot a flakonnal együtt. Mai napig nem hiszem el, hogy y-os volt. Balatoni nyaralót ért volna.
Bár rám azt mondják naív vagyok, vagy még nagyon fiatal...de ezt én sem hinném a játék elején kidobnák a "lényeget"
Ha egyáltalán kidobják, vagy ha vki megtalálja.....
Angler, nem is sok. A promós csomagolásból szvsz több millió kerül a boltokba...
Bárkinek sikerült már olyan kupakot találnia ami kódos volt?
Azért abból is kéne lenni 50 000 darabnak.... Ami nem kevés.... Érdekes...
Gondolhatod,milyen érzésem volt...
Gyártási hiba

Baris
Melyik kupakod a kódos, a ZSOLESZ a DOKI vagy a MÁRCIUS ???? Mert nekem ez a három meg van és ez egyik sem kódos!!! A DEZSÖBÁ a kódos a 10 millásba,ezt meg hiába keresed !!!!
Igen, a nyereménynek is rajta kell lennie a kódón,ez így van! De ezen nincs, ezért fura... A párom vagy 50 db. megivott már és nem Volt-os tényleg...

Most jó kérdés, hogy mi lesz!
Ha a kódos teljesen külön van akkor nem 4 hanem 5 kell. A 4 darab egyén + 1 kódos.

Szerintem nem lehet összekeverni, mert nem csak a kód van benne, hanem a név és a nyeremény is...
De akkor miért volt rajta a másikon? Megnéztem a szemetest, tegnap este itta meg a párom, nem Volt-os!

Pedri, de igen, 8 karakter. Van belőle pár darabom...
Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam - de attól, hogy anno nem játszottatok vele, még vehettetek most olyan dobozzal...
Nálunk a Cora-ban pl. direkt össze vannak keverve a polcon a dobozok...
Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam - de attól, hogy anno nem játszottatok vele, még vehettetek most olyan dobozzal...
Nálunk a Cora-ban pl. direkt össze vannak keverve a polcon a dobozok...
De hogy lehet összetéveszteni, mikor az nem is 8 karakter???
Ildicc, nem, a párom most vett rendesen a mostani akcíósból és ez volt benne... semmi köze a VOlt fesztiválhoz,mert nem játszottunk vele... Kimondottan a mostani felírat volt rajta!
Pedri, nem bonyolult. Szvsz az a kód, melynek Baris örül, az előző, VOLT fesztiválos nyitófülek egyikén van. Nagyon könnyű összetéveszteni a kétféle promos dobozt, mert ugyanolyan piros mezőben vannak a feliratok...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások