Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 246 oldal |
Hogy a letépett kód mellé ne csak utólag, nyerés esetén vedd meg az üveget.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A blokk vajon minek?! Ebben a formában nincs èrtelme....
Nem lehet letépett Nescafe üveges kóddal nyerni.
Be kell küldeni az üveget és a blokkot is.
" alt="
">
Be kell küldeni az üveget és a blokkot is.
" alt="
">Nagy pozitív a Whiskasnak. A nyeremény 3 havi cicakajáról szólt és nyertesenként küldtek 42 kilót!!! Hogy fog örülni Lilifo de Rossi, Gerzson és Antonio Banderas...
Ma érkezett vissza a blokkom Horváth Rozitól, már teljesen lemondtam róla. A fűszercsomagot kb. 1,5 hete kaptam meg. Ezen egy Fitmüzli is van.
" alt="
"> Pont jókor
" alt="
">
" alt="
"> Pont jókor
" alt="
">Egy pirospont a gyűjtőszállítás.hu kft-nek. Felhívtak reggel, mondtam, hogy csak 10-ig lesz otthon valaki, nem volt nekik probléma másik címre hozni. Köszönöm ezúton is nekik.
" alt="
">
" alt="
">Nézzük a jó oldalát a dolognak! Autót nyerni nagy esély van.
😄😉
😄😉
Kotányival 1 db blokkom volt, amit már az elején vettem, de a játék végéig halogattam, hogy beküldjem. De jól tettem, hogy ezt nem felejtettem el, mint annyi minden más pályázatot mostanában!
" alt="
">
És tényleg lehet 1 blokkal nagyot nyerni.
" alt="
">
" alt="
">
És tényleg lehet 1 blokkal nagyot nyerni.
" alt="
">Hasonló élmény pár napja a tescoban. Polcnál fejszámolás: 4x119 kb. 500+ 519 megvan az ezres. Önkiszolgáló kasszánál ugrott be, hogy pár forinttal kevesebb, már blokkolás közben, mondom a segítőnek, hogy probléma van, nincs annyi, amennyit akartam, azt mondja nyugodtan menjek vissza, hagyjam ott, ahogy van, nézem áll a sor a bejáratnál, nem várakoztathatok ennyi embert, nem lehetne lehúzni ugyanazt kétszer, majd visszamegyek, utána...beleegyezett, lehúzta,mert ezt ugye a mérlegelés miatt én nem tudtam megtenni. Aztán mikor végezetem, otthagytam a kocsit, és visszamentem még egy Milkáért az áruházba.
" alt="
">
" alt="
">Ma vettem az egyik Coopban 3 Fit Fruit szeletet. Kérdezem a pénztárost, hogy blokkoltathatnám e külön.
-Persze!
lehúzza az elsőt
-Nyereményjáték?
-Igen.
-Akkor várunk egy kicsit, hogy ne egy időpontban legyenek.
Mind a kettő előtt kivártunk egy-egy percet.
#tutinyerőpályázatok
" alt="
">
" alt="
">
-Persze!
lehúzza az elsőt
-Nyereményjáték?
-Igen.
-Akkor várunk egy kicsit, hogy ne egy időpontban legyenek.
Mind a kettő előtt kivártunk egy-egy percet.
#tutinyerőpályázatok
" alt="
">
" alt="
">A Nyerj a Pápaival! mozikódokat ma megkaptam
" alt="
">.
" alt="
">.Kedden este értesítettek, hogy nyertem a Tesco-Lego játékon, ma pedig már meg is hozta az MPL a nyereményt!
" alt="
">
" alt="
">Én most azt hiszem megiszom a maradék forró csokim... ki vagyok idegileg.
Neeeee....ne csinàljàtok ezt velem!. (jelica nagyot toppant!!)
" alt="
">
Tudjàtok, hogy ki ő ?!
Én is, én is, csak, hogy tudjam kinek ne higyjek
" alt="
">
16.-àról beszélünk, ugye?
Az igazi nyertesnek hatalmas GRATULA!
" alt="
">
" alt="
">
Tudjàtok, hogy ki ő ?!
Én is, én is, csak, hogy tudjam kinek ne higyjek
" alt="
">
16.-àról beszélünk, ugye?
Az igazi nyertesnek hatalmas GRATULA!
" alt="
">Igen sejthető volt.
Föleg hogy ez z illető a legutóbbi stopshop nál is eljátszotta ezt és még a pár évvel ezelőtti sport szelet játéknál is. Mindezt természetesen nem publikus emillel hogy rejtve maradjon, legalábbis őszerinte de nagyon átlátszó
Föleg hogy ez z illető a legutóbbi stopshop nál is eljátszotta ezt és még a pár évvel ezelőtti sport szelet játéknál is. Mindezt természetesen nem publikus emillel hogy rejtve maradjon, legalábbis őszerinte de nagyon átlátszó
Úúúúgy tudtam!
" alt="
">
" alt="
">Aki másnak vermet és, maga esik bele.
A napokban vki beírta, hogy megnyerte a napi nyereményt.
Gondolom, azért tette, mert kevesebb riválist szeretett volna.
De a sors fintora, hogy egy órával korábban már tényleg megnyerték a napit, így a kamu hírrel csak megkímélt néhány embert a pályázatok elpocsékolásától.
Ő pedig játszhatott kedvére. Legfeljebb nem nyert.
Itt a vége, fuss el véle.
A napokban vki beírta, hogy megnyerte a napi nyereményt.
Gondolom, azért tette, mert kevesebb riválist szeretett volna.
De a sors fintora, hogy egy órával korábban már tényleg megnyerték a napit, így a kamu hírrel csak megkímélt néhány embert a pályázatok elpocsékolásától.
Ő pedig játszhatott kedvére. Legfeljebb nem nyert.
Itt a vége, fuss el véle.
Beigli
" alt="
">
" alt="
">Gyermelyi és Budafoki nyereményjátékból fánk biztos készül.
" alt="
">
" alt="
">Auchan Nagytakarítás nyeremény - A játékszabályzat szerint a tisztítószereket a háztartásnak kell állnia. Mégis megleptek pluszban egy kb. 10.000 Ft értékű csomaggal (Cif, Domestos termékekkel vászontáskában). Megérte 1000 Ft-ot befektetni a játékba. Egy pályázattal sikerült a napi nyeremény.
" alt="
">
" alt="
">