Én azokat nem értem, akik 0 ponttal végig játszanak. Milyen csodában bíznak, ha az ellenfélnek 2-3 ezer pontja van? Csak húzzák a saját idejüket. Na meg az enyémet is.
Én próbálok. Azt is megcsináltam, hogy regiztem még egy néven, úgy beléptem, majd ki; de ezek után is be vagyok lépve a rendes regimmel a nestlé szerint
Én nem akarok senkit "vádolni"!
Engem csak az idegesít, hogy én pontot sem tudok gyűjteni mert
engem sem enged be! Majdnem egész éjjel nyomtam 19. helyre kerültem most a 40. vagyok és nem tudok mit csinálni! Más meg ezek szerint folyamatosan játszik!
Magic már rengeteget játszott,vele nehéz versenyezni,de néha ő is téveszt. Van hogy ránéz az ember és tudja a választ,anélkül.hogy a kérdést elolvasta volna. Szerintem neki ennyi játék után már ez simán megy.
Én nem akarom Magicet védeni,de játszottam vele nem is egyet és ha nem is nyertem ellene,de volt pár válasz,amit elkaptam előle Itt a legfontosabb,hogy nagyon gyorsnak kell lenni és Magic az,ráadásul még a válaszokat is tudja.
ugyanígy vagyok vele,párat játszok kiváncsiságból,de em görcsölök rajta. majd cserélek. törcsit úgysem tudjuk még,hogy milyen nagy vagy kicsi,de csokiszökőkút az jó lenne,de megelékszem a cserével is
Ha "profi" játékosokkal kerülök össze, inkább kilépek, esélyem sincs, fél másodperc alatt válaszolnak Játszottam már két "gép" ellen(gyakorló játék), olyankor csak a jó válaszokat kell tudni, több idő van gondolkodásra Egyébként befejeztem a görcsölést. Egy törölközőért?