Szilivia
Én a doktor néni által felírt hidratáló krémmel kenem az egész testét minden fürdés után.
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 47 / 72 oldal |
Szilvi , semmilyen krémet nem használok a csajoknál sőt popsikenőcsöt is csak az egyik lányomnál .
Milyen arckrémmel kenitek be a kicsik arcát hidegben? Mi eddig a DM saját márkás, erre a célra ajánlott krémét használtuk, de azt elég nehéz kenni, és a lánykáim egyre jobban tiltakoznak ellene.
Timso Hozzászólás - 2008. november 20. :: 15:22
zsanett25
Igen odajártam, csak a Nemeshez. Most meg a Honvédba. Igen sajnos, akinél nem tudnak róla az veszélyes is lehet, bár nekem nincs hajlamom, a fogigátló okozta hormonszint változás miatt előfordulhat a trombózis.
Nálam valami heterozigóta............. valamit állípítottak meg, de pontosan nem tudom, elő kellene venni a papírt...
A lényeg, hogy kiderült és a következő babánál már tudtok előre készülni.
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 13:59
Timso
OGYK-ba jártál dohihoz?
Nekem trombózis hajlamot állapítottak meg, pontosan VII faktor gondokat . Mire Fülöp doki kiderítette ezt volt 4 vetélésem De most már itt van a gyönyörű kisfiunk, aki nemsokára 21 hónapos lesz
Timso Hozzászólás - 2008. november 20. :: 13:55
zsanett25
Én szúrtam azt is, meg Fraxiparine-t is......
A Nemes doktor szerint eddig a Clexane a nekem legjobb, mert ezzel olyan értékeim vannak, ami neki is szimpatikus....
Én a Fragminból a 7500-et szúrtam, de az drága is, ez fele annyiba kerül....
Nekem 21 évesen fogigátlótól mélyvénás trombózisom volt.........
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:42
Timso
Fragmint adtam magamnak, azt hiszem a 2 szinte ugyan az
Neked miért kellett?
Timso Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:22
zsanett25: csak nem Clexane-nal szúrtad magad???
Én már a 3. babóval csinálom és én is írtózok az injekciótól!
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:20
glüklich
oltásról jutott eszembe
kiskoromban mindig szurit kaptam, mert nem voltam hajlandó bevenni a gyógyszereket. Így nekem is kialakult az injekció utálatom De mikor terhes lettem, kiderült, hogy végig a terhesség alatt injekciózni kell magam. Megcsináltam, mert ezen múlott a babám élete. De ha rágondolok, hogy a következő terhességnél is kell... de tudom, hogy ugyanígy képes leszek rá!
zsanett25
Igen odajártam, csak a Nemeshez. Most meg a Honvédba. Igen sajnos, akinél nem tudnak róla az veszélyes is lehet, bár nekem nincs hajlamom, a fogigátló okozta hormonszint változás miatt előfordulhat a trombózis.
Nálam valami heterozigóta............. valamit állípítottak meg, de pontosan nem tudom, elő kellene venni a papírt...
A lényeg, hogy kiderült és a következő babánál már tudtok előre készülni.
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 13:59
Timso
OGYK-ba jártál dohihoz?
Nekem trombózis hajlamot állapítottak meg, pontosan VII faktor gondokat . Mire Fülöp doki kiderítette ezt volt 4 vetélésem De most már itt van a gyönyörű kisfiunk, aki nemsokára 21 hónapos lesz
Timso Hozzászólás - 2008. november 20. :: 13:55
zsanett25
Én szúrtam azt is, meg Fraxiparine-t is......
A Nemes doktor szerint eddig a Clexane a nekem legjobb, mert ezzel olyan értékeim vannak, ami neki is szimpatikus....
Én a Fragminból a 7500-et szúrtam, de az drága is, ez fele annyiba kerül....
Nekem 21 évesen fogigátlótól mélyvénás trombózisom volt.........
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:42
Timso
Fragmint adtam magamnak, azt hiszem a 2 szinte ugyan az
Neked miért kellett?
Timso Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:22
zsanett25: csak nem Clexane-nal szúrtad magad???
Én már a 3. babóval csinálom és én is írtózok az injekciótól!
zsanett25 Hozzászólás - 2008. november 20. :: 08:20
glüklich
oltásról jutott eszembe
kiskoromban mindig szurit kaptam, mert nem voltam hajlandó bevenni a gyógyszereket. Így nekem is kialakult az injekció utálatom De mikor terhes lettem, kiderült, hogy végig a terhesség alatt injekciózni kell magam. Megcsináltam, mert ezen múlott a babám élete. De ha rágondolok, hogy a következő terhességnél is kell... de tudom, hogy ugyanígy képes leszek rá!
szomorka: a kenguruba ha bemész, 3000 Ft-ért kaphatsz ehhez hasonlót, bár nem ilyen profi minőség, de a falra vetíti a figurákat és lehet állítani, hogy zene3vetítés, csak zene, csak vetítés............
szomorka
Ez nem ismeretség kérdése. Ha elszámolnák, te járnál rosszul, mert év végén le kéne adóznod. Törvény szabályozza, hogy mit lehet egészségpénztárban elszámolni és mit nem. Többnyire egészséggel kapcsolatos dolgokat. És ez józan paraszti ésszel se sorolható oda.
A dimenzió honlapján szerintem lista is van az elszámolható dolgokról.
Ez nem ismeretség kérdése. Ha elszámolnák, te járnál rosszul, mert év végén le kéne adóznod. Törvény szabályozza, hogy mit lehet egészségpénztárban elszámolni és mit nem. Többnyire egészséggel kapcsolatos dolgokat. És ez józan paraszti ésszel se sorolható oda.
A dimenzió honlapján szerintem lista is van az elszámolható dolgokról.
Szomorka a FP -nak is van ilyen zenlélős forgós vetítőse .
A zene az nálunk is nagyon bejött , de nem tudom mennyire lehet jó egy picinek alváshoz a vetítős része .
A zene az nálunk is nagyon bejött , de nem tudom mennyire lehet jó egy picinek alváshoz a vetítős része .
http://www.omker.hu/hu/shop/product/202
Szomorka ,mi az a gyermek altató projektor ? Nálunk a tente baba az altató
" alt="
">
Tegnap vettem a csajoknak egy jó kis játékot , nem tudom ismeritek-e . Vizes tollal lehet rajzolni
" alt="
"> Nagyon élvezik ....
ilyen :http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=6694&cik
k=294225
" alt="
">
Tegnap vettem a csajoknak egy jó kis játékot , nem tudom ismeritek-e . Vizes tollal lehet rajzolni
" alt="
"> Nagyon élvezik ....
ilyen :http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=6694&cik
k=294225
Sziasztok! Nincs valakinek ismerőse Omker márkaboltban? Kinéztem az akciós katalógusból egy tündéri gyermek altató projektort és sajnos nem akarják nekem Dimenziós egészségkártyára elszámolni, pedig nagyon szeretném megvenni a kislányomnak, de persze jó lenne kártyáról elszámoltatni.
elanor6
Nagyon szépen köszönöm. És gratula nektek is. És jó egészséget kívánok.
Nagyon szépen köszönöm. És gratula nektek is. És jó egészséget kívánok.
Bea! Nagy gratula nektek!
" alt="
">
Mi is már a 21. hetet tapossuk!
" alt="
">
" alt="
">
Mi is már a 21. hetet tapossuk!
" alt="
">74-80-as eredeti Nike dzseki+sapka a tezsveszen pmjudit nicken.
Az ár alkuképes.
" alt="
">
Az ár alkuképes.
" alt="
">
" alt="
">tegnap voltunk Zoéval először moziba. (3 év) Odafele még csak azt tudta, hogy moziba megyünk, ma már, mikor tudatosult benne a mozi fogalma, megszületett az új kifejezés a mozira: magastévé
" alt="
">
" alt="
">Az én egyik nyereményem(ágyból kuksizó kisleány,széles mosollyal )
http://href.hu/x/7e4u
http://href.hu/x/7e4u
leon,gratu nektek is
" alt="
">
" alt="
">leon.
Köszönöm szépen, és gratulálok én is nektek.
Köszönöm szépen, és gratulálok én is nektek.
Gratulálunk a babához.Nemsokára nekünk is lesz
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm szépen a gratuációkat és kívánságokat mindenkitől.