Nekem tegnap is, ma is azt írja ki a Xixo, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra vagy már feltöltöttem. A kódot hibátlanul adtam meg és a feltöltés sem igaz, mert a már feltöltött kódok között nem szerepel az, amit elutasított. A mai Xixot feltöltés előtt 2 perccel bontottam fel. Ez nagyon gáz.

" alt="

">
Na szóval, CBA - Magnum
Beküldtem, kiírta, hogy sikertelen feltöltés, próbáljam újra.
Később ismét megpróbáltam, kiírta, hogy már fel lett töltve egy pályázat ezekkel az adatokkal...
ez a Soudal játék egy vicc , boltban kell venni 2 soudalt ott kapsz egy szelvenyt , hatuljan vam egy qr kod beolvasod jo nyertem egy pillanatragasztot , majd a szelvenyt ki kell tölteni , hogy te részt akarsz venni a fődíjon . Mi a garancia arra , hogy ezt a szelvényt eljuttatjak a szervezőkhöz ? ki is dobhatja a francba
A szabályzatban nem térnek ki a napok számára ha jól emlékszem, de kb. 1 hét jön ki ennyi pénzből 8 embernek ezekben a villákban. Sokkal kevesebben nem is érdemes menni, mert nem 2 személyes házakról van szó, nem fog kevesebbe kerülni 1 éjszaka.
A játék főoldalán, a nyeremények leírásánál.
A Jana fonyeremenynel mi er 3 milliot? Nincs jelolve a pontos helyszin, ellatas nelkuli es az oda - vissza utazas is onkoltseges. Azt meg hol olvashato,hogy egy hetes lenne?
A Snickers problémázik a telefonszám formátummal...
Eddig semmi gond nem volt...
A 7Days-nek reggel írtam, most válaszoltak:
"Köszönjük érdeklődését. A nyeremények kiosztását a versenyszabályzat szabályozza, amely itt található: https://win-7days.hu/szabalyok, ezért kérjük, legyen türelemmel.
További szép napot kívánok."
Vágási nézd meg helyben és blokkoltass újra
Vmi Supershop kedvezmény van.
A tabasco szószos hosstesek nem voltak ott az Alleban 3kor. Vagy csak én vagyok vaksági tagsági? 👀
KITKAT csapat kár, hogy a MedenceBag-ból a kisebb verziót küldte, ami kb. egy gyerekre jó. Mert a termék (hátizsák) amúgy tök jól nézne ki, ezzel akartam vásárolni járni, de ebbe két kifli meg egy doboz tej fér bele, oszt el is fogyott benne a hely...
Kicsit engem is kezd zavarni ez a spórolós szervezői hozzáállás. Adunk valami tök menő dolgot, de abból aztán tányleg a legolcsóbbat! (mini focilabda, mini hátizsák, fapados repjegy, csak focimeccs jegyek, a kijutást oldd meg, 1 éjszakás szállás az ország túlfelén, stb...) tisztelet a kivételnek!
Vettem 7 db Dörmit a Sparban, hogy meglegyen a 999,- Ft, de bakker most látom, hogy levont valami SSH kedvezményt (140,- Ft).
ÁÁÁÁÁÁ!!!
A napokban a kávécsomaggal kapcsolatban írták e-mailben, hogy nem megfelelő minőségű poharakat gyártottak nekik, ezért késik a nyeremények postázása. Nekem ez egy kicsit kamuszagúnak tűnt, de ezek után pláne. Szerintem senki, semmilyen nyereményt nem kapott még tőlük. Mondjuk én nem érdeklődtem, mondom jön amikor jön.
Április 29-én nyertem az Omniával egy Feldobox utalványt.
Április 30-án írták, hogy minden rendben a blokkal, "A kollégák már hamarosan feladják a következő adag nyereményeket."
Június 3-án rákérdeztem, hogy mi újság az utalvánnyal?
Június 18-án válaszoltak, hogy "Kollégáink éppen a beszerzés végén járnak."
Azóta értelemszerűen semmi infó itt sem.
A screvo kométa előzményhez...ma írtak egy emailt, hogy valóban tévesen utasították el a blokkot, elnézést kértek, és javították a státuszt is. Szóval érdemes volt utána menni 😀
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások