Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 461 / 9353 oldal |
Majd kiderül.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Bár lehet én gondolkozom nem túl logikusan... vagy nem tudom.
Első körben szinte mindenki kapott emailt, mivel nincs annyi játékos mint amennyi díj... második kör ebből logikusan szerintem a füllhallgató, így a 3 kör a roller lesz.
Azért kezdik alulról mert ha felülről kezdenék, és ha vkinek nem lenne elég blokkja azt mondaná köszi a rollert, azt annyi. Így meg ha nincs elég blokk bukta.
Első körben azért gondolom h. csomag mert a baráti társaságunk, és elég sok fórumos írta nyert, aki több volt mint 30 fő.
Azért kezdik alulról mert ha felülről kezdenék, és ha vkinek nem lenne elég blokkja azt mondaná köszi a rollert, azt annyi. Így meg ha nincs elég blokk bukta.
Első körben azért gondolom h. csomag mert a baráti társaságunk, és elég sok fórumos írta nyert, aki több volt mint 30 fő.
Ezt gondolnám, ha a jsz-t is figyelem.
20 nyertes Pályázatot az 1. díjra,
30 nyertes Pályázatot a 2. díjra,
200 nyertes Pályázatot a 3. díjra,
50 tartalék Pályázatot.
20 nyertes Pályázatot az 1. díjra,
30 nyertes Pályázatot a 2. díjra,
200 nyertes Pályázatot a 3. díjra,
50 tartalék Pályázatot.
Szerintetek a Nádudvari majd csak a játék vége után fogja kiküldeni az ajándékokat, vagy kapott már valaki bármit is? Az összes beváltásnál "rendelés feldolgozás alatt" van a csomag státusza! Rákérdezett esetleg valaki náluk erről? Írtam nekik én is, de nem igen válaszolnak!
Az Everydayme-n IBAN formátumban kell megadni a bankszámlaszámot, mivel egy lengyel cég (Listonic Sp z o.o.) kezeli az adatokat.
IBAN formátum elején a HU után kell még 2 számjegy. A bankkivonaton biztos rajta van így is, de ha nem, ez egy megbízható oldal:
https://www.iban.com/calculate-iban
Ha kiválasztod Magyarországot és beírod a 18 számjegyet, kiírja a helyes IBAN formátumú számlaszámot.
IBAN formátum elején a HU után kell még 2 számjegy. A bankkivonaton biztos rajta van így is, de ha nem, ez egy megbízható oldal:
https://www.iban.com/calculate-iban
Ha kiválasztod Magyarországot és beírod a 18 számjegyet, kiírja a helyes IBAN formátumú számlaszámot.
sada: igen és ahogy beírom a rendszer szét is tagolja, de nem fogadja el.
számlaszám: 3*8 karakter?
tvm53 nálam is ugyanez a helyzet. Emailra nem válaszoltak.
Everydayme-n jóváhagyták a pénzvisszafizetési kérelmemet. Ki szerettem volna fizettetni a pénzt, de nem fogadja el a számlaszámomat. Más is járt így? Mi lehet a baj és milyen e-mail címen érhetők el? A jóváhagyó e-mailre válaszoltam a múlt héten, de nem írtak vissza.. Köszönöm
andidozsa
igen,rögtön kiderül.hogy nyertél
igen,rögtön kiderül.hogy nyertél
Sziasztok a Jack Daniel's nyereményjátéknál miért nincs teljes nyertes lista?
Lipton játék, rögtön jelez ha nyer valaki, vagy később emailt küld?
Veszkó köszönöm szépen 😊
Coop - Lego matricája van valakinek?
köszönöm.
köszönöm.
wilkinson...nem, csak kérésre visszajeleztek, hogy befogadták a blokkomat. "további részletekkel hamarosan jelentkezünk"
ajándékcsomagra számítok, ha mégis nagyobb lesz, örülünk, de a felvázolt dolgok, profi fotók miatt sajnos nem sok esélyt látok rá....
ajándékcsomagra számítok, ha mégis nagyobb lesz, örülünk, de a felvázolt dolgok, profi fotók miatt sajnos nem sok esélyt látok rá....
Van innét a Fórumról aki nyert a Tiszta szerencse játékon heti nyereményt?50000-es kártyát? megkapta már?
Sziasztok!
A Wilkinsonnal kapcsolatban kapott már valaki valami tájékoztatást, hogy mit nyert? Köszönöm szépen
A Wilkinsonnal kapcsolatban kapott már valaki valami tájékoztatást, hogy mit nyert? Köszönöm szépen
Nekem egy Dove-os pályázatom volt, amit múlt hét vége felé töltöttem. Még kivárom a holnapot, hátha. 😊
Kovács- Nagy Ákos /Erika fórumos? Gratulálok!
Pusztán kíváncsiság, hány pályázatból jöttek össze a borélmények?
" alt="
">
Nekem tény, nem sok volt. De sokszor olvasom a nevüket a főbb nyereményeknél, biztos valamit nagyon tudnak!
" alt="
">
Pusztán kíváncsiság, hány pályázatból jöttek össze a borélmények?
" alt="
">
Nekem tény, nem sok volt. De sokszor olvasom a nevüket a főbb nyereményeknél, biztos valamit nagyon tudnak!
" alt="
">