Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 461 / 1052 oldal |
Sziasztok! Megkérdezhetem, hogy mikor adtátok fel, hogy megkaptátok a pulit???
Hugi71
sztem sima levélként, nagy borítékban 85 Ft-os bélyeg van rajta. A leveles postás hozta. Én is kettőt adtam fel 1 nap különbséggel, eddig egy jött. A cég bélyegzője van rajta, lehet, hogy nem bízták másra a csomagolást.
sztem sima levélként, nagy borítékban 85 Ft-os bélyeg van rajta. A leveles postás hozta. Én is kettőt adtam fel 1 nap különbséggel, eddig egy jött. A cég bélyegzője van rajta, lehet, hogy nem bízták másra a csomagolást.
rika1, sima levélként vagy csomagként érkezett a puli? Én is várok pár darabot, de még sehol semmi, pedig a leveles postás már régen hazament 

Nekem is megjött az egerem és az öngyula.
Utóbbi megy a baráthoz neki adom, egérke este munkába áll otthon.

Utóbbi megy a baráthoz neki adom, egérke este munkába áll otthon.

Dreher poharak 

2 Dreher pohár
Egy kb. 20 centis pamut marionett puli a Foresttől. Köszönöm az infót
2 napja adták fel sima küldeményként Lábatlanban, már nagyon régen beküldtem rá a pályázatot.
2 napja adták fel sima küldeményként Lábatlanban, már nagyon régen beküldtem rá a pályázatot.Sbetty, VárzsegiViki, úgy látszik változik az összetétele a csomagnak, én a nyáron nem egészen ezeket kaptam. Voltak benne mustárok, befőzési dolgok.... viszont könyv sajnos nem
2 Vitamin pezsgőtabletta, 2 pudingpor, 2 mentos, SANA+ kalcium, Sicilia citromlé, Teaízesítő, zacsis teapor, édesítő, Egy CD, és egy Finom ízek könyve. Azt hiszem enynyi.
sbetty: mi van benne?
3 db Dreher pohár -Soma, Sebestyén Júlia, Ákos 

Megérkezett a Haas ajándékcsomag.
2 db Dreher pohár és
egy akkutöltő a Duracell játék kapcsán!
Reacska
Köszi a segítséget, ez a nyeremény nélküled nem jöhetett volna össze.
egy akkutöltő a Duracell játék kapcsán!
Reacska
Köszi a segítséget, ez a nyeremény nélküled nem jöhetett volna össze.
Egy újabb Marbi egér várt haza.
Tegnap délelőtt meghozta a postás a Baba fürdőköntös + ráadás hűtőmágnes...:-))
andi... "levele". Köszönöm!!!
Cserealap úton visszafelé
Cserealap úton visszafelé

angyal vagy ördög? csere társas
marbi dm levél
(tesz vesz jelentkezés-aktiváció)
marbi dm levél
(tesz vesz jelentkezés-aktiváció)
Libero textilkönyv,nagyon aranyos és imádja a kislányom

Hát az előző az nekem szólt, hogy fáradt vagyok ;
de ma mindenkinek feladtam a leveleket, szóljatok, ha megérkeznek a küldemények elsőbbségivel mentek!
de ma mindenkinek feladtam a leveleket, szóljatok, ha megérkeznek a küldemények elsőbbségivel mentek!
bubus