Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 461 / 609 oldal |
Bocsi, az e-mail címem nem volt publikus, mostmár javítottm :-)
Sziasztok!
Én most írok ide először, remélem még nem késő hozzátok csatlakozni. Rendszeresen olvasom az itteni üziket, sokat segített. Most viszont elakadtam. Ebbe tud valaki segíteni: Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját. Ha tud valaki segíteni,kérem írjon nekem, hálából én is segítek neki (nektek) amiben tudok.
Köszi, mindenkinek
Én most írok ide először, remélem még nem késő hozzátok csatlakozni. Rendszeresen olvasom az itteni üziket, sokat segített. Most viszont elakadtam. Ebbe tud valaki segíteni: Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját. Ha tud valaki segíteni,kérem írjon nekem, hálából én is segítek neki (nektek) amiben tudok.
Köszi, mindenkinek
Ha valakinek kell segítség írjatok.
Szia Szunyi!
Én nem kaptam e-mail, pedig a címem jó
Én nem kaptam e-mail, pedig a címem jó

exkluziv
Irtam e-mailt
Még ennyi "idegen" nicket
Irtam e-mailt
Még ennyi "idegen" nicket

köszi padygaby, agabo
rojcsi ez a valasz engem is nagyon erdekelne
Oh, lenne még néhány, csak lenyomtam a hozzászól gombot.
Melyik szent város bír nagy jelentősséggel a három nagy monoteista vallás hívei számára? Milyen fontos liturgikus eleme van egy Istentiszteletnek 16 millió színt ismer, de mégsem lát, vidzont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
Melyik szent város bír nagy jelentősséggel a három nagy monoteista vallás hívei számára? Milyen fontos liturgikus eleme van egy Istentiszteletnek 16 millió színt ismer, de mégsem lát, vidzont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
rojcsi neked is
padigabi ment mail
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Tudna segíteni vki?
Viszonzom.
Tudna segíteni vki?
Viszonzom.
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, ha tudtok:
Mit emlegetnek így: megfagyott zene? A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát? Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját.
Kérlek segítsetek, ha tudtok:
Mit emlegetnek így: megfagyott zene? A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát? Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját.
szunyi köszönöm, a 2. kérdés válaszát nekem nem fogadja el, mert nem talál olyan oldalt.;((
vadda
nincs mail címed igy nem tudok levelet küldeni.
nincs mail címed igy nem tudok levelet küldeni.
Eddig minden kép kész.
Úgyhogy ma unatkozás megy.
Viszont a kincsekre nem figyeltem.
Ha valaki tudja hol vannak légysz küldje el.
köszi
Úgyhogy ma unatkozás megy.
Viszont a kincsekre nem figyeltem.
Ha valaki tudja hol vannak légysz küldje el.
köszi
nálam is megállt a tudomány...illetve az egész iroda ezeken a kérdéseken dolgozott,de senkinek nem ment,szóval ha tud vki segíteni,akkor nagyon hálás lennék.Kérdéseim(8db):
-Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
-Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
-Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
-16 millió színt ismer, de mégsem lát, vidzont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit
-Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi
-Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól.
-Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
-Mi az, amiben a kerékpár segítségével a pörgés és a zene egyesül
-Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
-Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
-Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
-16 millió színt ismer, de mégsem lát, vidzont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit
-Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi
-Két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól.
-Török eredetű név vagy somogyi település mi az?
-Mi az, amiben a kerékpár segítségével a pörgés és a zene egyesül
capi, csibemasina ment a mail
köszönöm szépen
sziasztok!
nekem is segítene vki? szintén a "Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal)" kérdésre keresem a választ!
köszi
nekem is segítene vki? szintén a "Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal)" kérdésre keresem a választ!
köszi
szunyi ment a mail