// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 462 / 539 oldal |
nadim: szóval mit szeretnél a vk.-okért?akkor légyszi írd be ide,köszi!
nálam is volt probléma,mert amikor hozzá akartam szólni a témához,legalább tízszer kiírta,hogy ez a nick név nem létezik,pedig,már lassan egy éve írogatok.
Szia nadim!
Nekem is ez a problémám, kiír valamit a gép, amikor küldöm el, és nem kapják meg az üzimet..
Nekem is ez a problémám, kiír valamit a gép, amikor küldöm el, és nem kapják meg az üzimet..
Ne haragudjatok, de nem tudok válaszolni e-mail-re mert vmiért nem küldi el a gép!
Bocs hogy nem írtam, de tegnap már nem volt időm válaszolni, és ma sem voltam egész nap net-közelben!!!!!! Nem tudom pontosan mennyi kódom van, mert nem vagyok otthon.Ha hazaértem, megnézem pontosan, és akkor cserélek! MEGÍGÉREM!
lehet,hogy csak hülyít minket,vagy mégis beküldi Ő,ami nem baj,csak beírhatná,hogy megoldódott...
Sziasztok!
Semmi ok az aggódalomra, nekem sem válaszolt.. Pedig írtam már neki 2x, hogy mi a helyzet?!
Semmi ok az aggódalomra, nekem sem válaszolt.. Pedig írtam már neki 2x, hogy mi a helyzet?!
törpi
Nekem sem válaszolt
Nekem sem válaszolt

nadim:tegnap egyből írtam e-mailt,hogy mit tudsz kezdeni a vk.-okkal,de erre sem válaszoltál...
Köszi.
Nem ,csak a pampers Active Baby-k játszanak.
Sziasztok,
játszik ez a Pampers?
4015400116615 Let's go Maxi.
Köszi.
játszik ez a Pampers?
4015400116615 Let's go Maxi.
Köszi.
Brendon kuponokat cserélnék sport vk-ra vagy sms-re!
Ha érdekel, részletesen megírom milyen kuponok vannak!!!
Ha érdekel, részletesen megírom milyen kuponok vannak!!!
nadim
én is írtam mailt
én is írtam mailt

nadim
engem is érdekel a pampers, de ezt nem itt szokás megbeszélni.
írtam emailt még tegnap. nem olvasod a postádat?
engem is érdekel a pampers, de ezt nem itt szokás megbeszélni.
írtam emailt még tegnap. nem olvasod a postádat?

Szivesen elcserélem! Mit adnál érte?
nadim
esetleg nem akarod elcserélni őket?
esetleg nem akarod elcserélni őket?

Köszi!! Csak az a bibi hogy a fiam már elmúlt 2 éves, én pedig szorgalmasan gyűjtögettem!
a www.pampers.hu-n megtalálod a részleteket, jobb oldalt az akcióknál! telefonon tudsz igényelni vonalkódgyűjtőt!
nekem is van 1 csomó pampers kódom. légyszi segítsetek hogy lehet ajándékot kapni értük! Én nem kaptam semmi promót!