Nostradamus, pieceofluck
Gyanús, hogy erről most lecsúsztunk.

" alt="

">
Nekem ma se jött SMS.

" alt="

">
Vártam én is.
Pedig sms özön lenne ha csak a Signalt nézem, bár az most nem játszik.
sada
Köszi!

" alt="

">
pieceofluck
Én is kíváncsi vagyok, kapott-e vki ma vagy tegnap unilever smst!

" alt="

">
Es miert nincs most pontgyujtesi idoszak naluk?
Mikor lesz?
Vajon a Nadudvari a 06. havi pontomat mikor fogadja el? azutaniakat mar fogadtak el, de szamomra random modon jo par ki van maradva
T.malac! Jó a kérdés, tegnap akartam énis pont kérdezni.
A ristorante nyereményjáték miért nem került fel az oldalra?
Működik a TESCO-s Henkel oldal.
9-től hívni is lehet őket: 06 1 782 1605
ÍRJATOK!!! : henkelnyeremeny@greenmango.hu
Hihetetlen, hogy ezek is hamarabb befejezik...
Írni kellene a zöldmangóra.
Tesco Henkelre ma már nem lehet feltölteni?
Sikerült neked vagy bárkinek feltölteni a blokk adatait és elküldeni? Már próbáltam mobilon laptopon Chrome,mi böngésző és edge böngészővel is beküldeni de hiába kattingatok a jelentkezz gombra semmit se csinál .A weboldalon meg hiába akarod velük felvenni a kapcsolatot meg azt se küldi el Írtam nekik Messengeren és instagramon de egyenlőre semmi válasz.
Bevallom a Coca cola appot nem értem bár kedvem sincs átrágni magam ezen az útvesztőn. Csak Colával játszom az autó lenne a cél. Feltöltöm a kódot aztán megnyomom a piros kört Visszaszámol kiírta idáig h nem nyert de a creditek azaz a feltöltött ködoknak megfelelő szám ott volt a pénztárcába -idáig 4 Most feltöltöttem az 5. kódot, nem nyertem viszont a pénztárcába a credit szám lenullázódott. Mi a helyzet vajon most?
Luluanne
"2.1.2. A sikeres Pályázat feltöltését követően a Játékos Nyerőidőpontos nyeremény nyertesség esetén automatikus
visszaigazoló elektronikus üzenetet kap a nyertességről"
Kapott ma valaki Unilever SMS-t? Tesco-Dove játék érdekelne.
Köszi előre is.

" alt="

">
Pick Herz azonnal értesít a nyeréskor?

" alt="

"> Köszi előre is a választ!
T.malac.
Én is nyertem Krups kávéfőzőt. A blokkot elküldtem majd érdeklődtem, hogy megérkezett -e. Azt a választ kaptam, hogy minden rendben a blokkal viszont türelmet kérnek a kézbesítésig.
T.malac!
Nem biztos, hogy elrontottál v.mit,
még nem jöttek a kávéfőzők, sem a porszívók nekem sem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások