kérlek benneteket valaki segítsen már 2 napja csak ez az egy kérdés hiányzik: két, - anyagában, állapotában, alakjába, tapintásában és hőmérsékletében azonos tárgyat ez a fogalom különbözteti meg egymástól. Előre is köszönöm.
sziasztok!
Rá tudna vezetni valaki 2 kérdés megoldására?
1,Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
2,Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
köszi
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem ezek a kérdések nem mennek:
Mire jó a zene, ha baj van?
Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk.
Sokan játszanak ilyen játékkal, de ami még fontosabb, az a játék az interneten folyik és a játékosok nem a gép ellen, hanem inkább egymással játszanak. Ilyen a World of Warcraft.
Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
Nem külföldi motor?
Hol van a savanyú káposzta fővárosa?
Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Köszi

Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
Megírná ezt valaki? Köszi
sziszi, előfordul, gyakran a legegyszerűbb dologra kell gondolni. és nagyon szívesen.
Igazad van tényleg, voltak benne egyszerűek is így utólag. Tegnap már kifolyt a szemem. Ma reggel is neki láttam, de ha már rossz irányba indul az ember nehéz megtalálni. Az elsőnél pl. az akrobatikus rockandroll felé keresgéltem és igy tovább a többinél. A legalapvetőbbekre nem gondoltam. De köszi a segítséget.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni pár kérdésben?
Lyukkészítő kézi készülék?
Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
Előre is köszönöm a válaszokat!
gybarbara
Sziasztok
Nekem is tudna valaki segíteni ?
Ez a tánc az, ahol sztreccsruhában ugráló fiúk és lányok vannak a színpadon.
Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
16 millió színt ismer, de mégsem lát, vidzont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.
Mi a neve az internetes naplónak?
Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre
Előre is köszönöm mindenkinek.
Üdv
sziszi8
bea! Adjál meg email címet!
nekem is tudna valaki segíteni?
Vállalatirányítási rendszerek összefoglaló neve?
A Dow Jones a hivatalos indexe ezeknek a cégeknek?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját.
Ausztrál rockegyüttes, melynek gitárosai egy testvérpár.
Melyik az a nagyközönség számára is elérhető rendezvény, ahol a macskákat szakértő bírók szemrevételezik?
Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
Hogy hívják azokat a sátorozásra alkalmas szálláshelyeket, melyek hazánkban találhatóak?
Internetes videónapló,- fotónaplo,- napló.
Ezekre nem találtam meg a választ!
Kérlek benneteket segítsetek.
szivesen segítek én is amiben tudok!
Köszönöm előre is segítséget.
Szia taviadri!
küld el a mailcímed és megírom a válaszokat
Sziasztok! 4 kérdésre nem tudom a választ!!!! Tudnátok segíteni?
Köszönöm szépen!!!!
Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Köszike
Legyetek szívesek segíteni, ha még ilyen későn valaki erre jár és tudja a választ! A következőket sajnos nem tudom:
"egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja ..."
Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
16 millió színt ismer, de mégsem lát...
Előre is köszönöm.
Légyszi segítsetek:
Ezekre várom az emaileket!
Köszi szépen!
Legyetek szívesek az informatikai eszközt "megsúgni". Köszönöm előre is :-)
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!! Küldtem e-mailt minden segítőnek!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások