A maiból a "Görög eredetű szó a munkavégző erő képességre", a tegnapiból pedig "Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?" - nem tudtam megfejteni.
Köszönöm a segítséget előre is.
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 463 / 609 oldal |
Mert túl kézenfekvő volt a válasz.
köszönöm 

Kismo!Ment mail.
miért is gigi2? 

Örök hálám .De én egy nagy marha vagyok.
segítséget kérnék: mire jó a zene ha baj van? köszönöm
gigi2: én tudom 

küldtem mailt
Valaki tudja a 16 millió szines kérdést?
Tündike , ment mail
Tündike!Ment segítség.
Hellóka!
Ma nem vagyok formában, ezért kérlek segítsetek a Török eredetű név vagy somogyi település mi az? kérdésben
Ma nem vagyok formában, ezért kérlek segítsetek a Török eredetű név vagy somogyi település mi az? kérdésben
Köszke Poncsika
Valaki segítsen,légyszi!!!!!
nincs mit
Sziasztok! Köszönöm a keddi segítséget!!! Matek linkgyűjtemény?Kényelem a kertben?Monitorunk színe?Elege van valakinek vmiből?2 tárgy külömbözete?Görög eredetű szó? Köszi!!!
Köszönöm gigi2!
kormic ment mail.
Sziasztok!
Sztem technikai gondom van:
a sivatag 3. sorának első kérdésére (Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?) megtaláltam a választ. Erre a mellette lévő (2.) kép aktiválódott, így annak a kérdését már nem tudom megnézni. Az elsőre viszont hiába megyek vissza a s..... lapra, azt írja, hogy ezt már megtaláltam.
Mit tegyek?? Előre is köszönöm!
Üdv
kormic
Sztem technikai gondom van:
a sivatag 3. sorának első kérdésére (Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?) megtaláltam a választ. Erre a mellette lévő (2.) kép aktiválódott, így annak a kérdését már nem tudom megnézni. Az elsőre viszont hiába megyek vissza a s..... lapra, azt írja, hogy ezt már megtaláltam.
Mit tegyek?? Előre is köszönöm!
Üdv
kormic