Én eddig 4 kódot küldtem el délután 6 után s egyik sem nyert

.
Jerry Lee,
Kösz a tippet és az infót.
Próbálkozok még, hátha összejön.
Maciimádo!
az elküldött kódót megjegyzi és visszaírja ezzel már valaki játszott!!
én már nyertem de másnap már nem volt jó az időpont!
talán este 6 után küldjed habár én már nyertem de 10-17-kor is!!
Jerry Lee,
Az üvegen, ill. a honlapon lévő számra küldtem.
Kb. 10 perc múlva jött a visszajelzés.
Korábban nekem is azonnal visszajelzett.
Sajnos megint semmi
Egy kérdés: ha egy kódot egyszer már beküldtem,
azt megjegyzi a rendszer? (Hisz ha nyerő időpontok
vannak.)
Várom mindenkitől a tuti tippeket gumomatrac ügyben.
Úgy szeretnék már egyet nyerni!!!
Maciimádo!
milyen számra küldted a cola azonnal visszajelez!!
Most küldtem el a Coca-colának a kódot, és semmilyen
visszajelzést nem kaptam, a telefonom azt sem jelzi vissza,
hogy megkapták.
Eddig még egy matracot sem sikerült kifognom, pedig úgy szeretnék....
Árulja el valaki az ingyenlottón, hogy lehet csalni ?
Kösz.
En ay elmult egy hetben tobbszor is kuldtem be Cornetto kodot, mert tetszik a Beetle. Ay "ayonnali valasy sms" egyszer sem erkezett meg...
A szüleim is írtak levelet az Ingyenlottónak, azt a választ kapták, hogy annyi csalás van, hogy kénytelenek ezt az intézkedést hozni.
?
Elég lett volna a blokk/számla másolatát beküldeni. Az eredeti csak a nyeremény átvételéhez kellett volna.

A legtöbb játékban kérik a vonalkód+ blokk visszaküldését. Mi meg küldözzük.
Tavaly a Mofém hirdetett játékot a "Víz választása" jelszóval.
Mivel éppen a konyhát csinálták nálam vettem 14párszáz ft-ért Mofém csapot. Csap a helyére, blokk, kód a játékba elküldve.
A bibi ott van, hogy a csap elromlott. Az 5 éves garancia érvényesítéshez viszont kéne a blokk
Így blokk híján maradt szegény férem kitartása aki 4200 Ft-ért vehetett új porcelán tömítést és 3 órája bajlódik. Szóval ezentúl átgondolom milyen blokkot küldök vissza!!! Tanuljatok a káromon!
szalika
Tegnap nyertem, ma még nem húztak. Szerintem 5-6-ra (mára és holnapra) ígérték a duplázást.
Nálunk nincs "bevállalás", mégis a kisebb csomagokat mindig kihozzák nekünk. (az epres csészét is kézhez kaptam) Nálunk rendesek a postások.
Az ingyenlottón nyert valaki ma ill. tegnap? Nekem kettesem van és csak 9 ft-ot írtak jóvá. Nem duplázzák a nyereményeket?
A 2-án este elküldött Cornettos sms visszajelzése tegnap este (4-én) érkezett meg! Hat mit mondjak, nem kapkodják el. Mindenesetre nem nyertem.

Ezt értettem bevállaláson.
Szerintem postása vállogatja! Az én postásom mindent kihoz. Volt olyan, hogy bicóba nem fért be ezért már reggel 7-kor a körzet megkezdése előtt csengetett és hozta.
De arra is volt pl. hogy nem voltam itthon és du. visszajött, hogy ne kelljen a postára lemennem ( gyalog 1/2 óra)
Tény az is, hogy megpróbálok rendes lenni vele, kávé, üdítő.. Viszont tuti megéri. Ha idáig lejut a levél akkor megkapom.Sőt a leveleimet is feladja helyettem.
Egyébként maga a postás is egy rendes kis fickó.
Ellen példa: Anyum postása csak értesítőt dob be, ha hagyományosnál nagyobb boríték érkezik. Próbálkoztunk borravalóval, kávéztatással de a helyzet nem változott.
Bunkóság ellen nincs orvosság. Így aztán szegény jóanyám szaladgálhat a levelei után.
Épp most hozta a csomagos autó, mert kereskedelmi csomagként lett feladva. 2 papírt kellett aláírni.
Az ilyen apró csomagokat kihordhatja a leveles is, ha bevállalja.
sada,
Kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy kapjátok meg a Pickwick csészéket. Márminta kiszállítás módjára gondolok. A tesóm most telefonált, neki egy vidéki kis faluban kivitte a postás, nekem meg itt nem.
Te posta ügyileg nagyon tájékozott vagy. Mitől függ hogy kihozzák, vagy sem ?
sada,
A tértivevényes ajánlottnál van csak az a papír, ami visszamegy a feladónak, legalábbis én eddig így kaptam. A sima ajánlottnál csak a füzetet/listát - mikor mi van- íratja alá, az meg nála marad.
Aztán nálunk az is sokszor előfordul, hogy a sima ajánlottat csak úgy bedobja a postaládába
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások