Sziasztok!
Teljes DM Érezd jól magad kuponfüzetem van cserére, ha valakit érdekel. 2006. október 31-ig váltható be.
vedi!
Oké,akkor várom a mailod,és köszi!
Egyáltalán nem, de tényleg bocsi mégegyszer, csak rossz napom van. Nekem viszont van CC kupakom, ha érdekel, de e-mail-en folytassuk szerintem.
Ja,és sajnos babás cserém sincs egyenlőre,ugye azért sem vagy mérges rám?

én + pláne nem megbántásból írtam,csak a tegezést javasoltam,mível ezeken a fórumokon 99% tegeződünk,oksi,nincs harag!

Nem volt szándékomban megbántani, csak én így értelmeztem az üzeneted. Kicsit rosszul esett...
Köszi, vedi!
De,ha ilyen hangnemben válaszolgatsz,még ha lenne mit is,veled nem cserélnék!

Na,pá!
vedi
Szerintem csak Fáreó felajánlotta a tegeződést, nem tudom miért baj ez?
Kedves Fáreó!
Nem tudom miért zavar téged, inkább ahhoz szólj hozzá, hogy mid van, és mire cserélnéd... Ne velem foglalkozzál! : )
vedi!
Nyugodtan tegezősre is veheted a figurát!

Itt a fórumon kicsit furcsa a magázás.

Pampers vonalkódért írok gyermekének mesét, Én is jól járok, Ön is, és még gyermeke is..Kb. 90 db mese közül választhat, csak írjon, küldöm a listát...
Krisztancs nem publikus a címed.Írj!
Szívesen átadom a Liberós meghívónkat. Kaphatnék érte 2 liberós figurát?
Pampers KUPONFÜZETET vennék át... akinek van, és nem tudja kihasználni, mert nincs kellőszámú vonalkódja, szívesen átvenném, persze megbeszéljük mit kér érte...
A mintaboltok címét megtudom adni!
Pampers kódot keresek!
Cserébe lenne: 11 Rossmann pont
6 Cerbona műzliszelet papír
4 Fa vonalkód
2 Piroska szörp vonalkód 0,5 literes
1 Rauch pötty
10 Libero figurám
Vagy Kismama újságbnól Kenguru Goldos kuponjaim júli 31-ig érvényesek a mintaboltokban ( Sajnos Győrben nincs)
-20% kombidresszek ( Kenguru Gold )
-20% napozók ( Kenguru Gold )
-20% fürdőruhák, kalapok, sapkák ( Kenguru Gold )
-20% Hálótermékek ( Kenguru Gold )
-20% nem Kenguru Gold márkájú ruházati termékekre
Sziasztok,
Pampers vonalkódokat kérnék, cserébe adok Liberós babáspontokat, de csereberélhetünk, megegyezhetünk másban is...
Keresek pampers vonalkódokat, adok érte, theodora vonalkód, dm pont, knorr vonalkód, libero figura, vagy írok dvd-re mesét érte.
Akinek esetleg még van Liberó meghívója szívesen venném, cserében van: liberó babafigurák, Rauch pont, Győri kismackó csomagolás, Dm pont
Van érvényes 3 pontot érő Pampers vonalkódom.
5 db Fa vonalkódot kérnék érte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások