Járt már valaki úgy, hogy a Cornettos kódot elküldve, nem kapott visszajelző sms-t? Eddig 4-et küldtem be, és ilyen még nem volt.

Nem írtam el, a párom is megprobálta az ő telefonjaról, neki sem jött vissza semmi tegnap 20:46 óta.
Na így jár az aki gyerekkel a kezében ül a gép elé...a gyerek rátenyerel a billentyűzetre és "hozzászól"
Na szóval a barátainknál Leo jégkrém volt a desszert, nagy hévvel bontogatni kezdtem, 3-ból egy sem nyert, és mindegyikben Tigris volt

Vendégségben voltunk, Leo jégkrém volt a desszert.
NagxW
A wiesbauer nyereménymatrica olyan kicsi, hogy nekem egyet már sikerült elvesztenem. Ráadásul olyan drágák a termékei, hogy csak egy adagot szerettem volna beküldeni.
Az ingyenlotton a GEKO 201-es kérdésnél -nálam- nem lehet a helyes válaszra klikkelni.

Na, ettől a sztoritól sikerült nekem is lenyugodnom
Olyan ócska napom volt ma is, nem tudok konkrétumot kiemelni, csak éppen azt, hogy teli a hócipőm (vagy inkább szandálom) .
De most már sokkal jobb

Vidám történet péntek délutánra.
Helyszín egy kis falu Vas-Zala határán, annak is az élelmiszerboltja. Az eladóval beszélgettem, valami régi évfolyamtársam volt (egyeseknek baromi jó a memóriájuk) és valahogy előkerültek a nyereményjátékok

és köztük a beszélő sör is. Az eladó kuncogva elmesélte, hogy néhány éve volt már hasonló játék, igaz akkor nem beszélt a doboz.
Disznóölés volt az egyik háznál és a pesti rokon napközben beállított a boltba és elvitt egy tálca dobozos sört, hogy ezzel kedveskedjen a vendéglátónak. Másnap a házigazda Péter bácsi vörös arccal ment be a boltba és nekiállt szentségelni, hogy a "lóf*t ezekbe a nyugati trágyalevekbe, nem elég hogy ilyen drága, még át is b*k az embert" és lecsapott két doboz sört az asztalra, hogy abban csak víz van és követeli, hogy cseréljék ki neki üveges Ászokra.
Kicserélték.
Az egyik vizes sörösdobozban 500, a másikban 10.000 Ft-os nyeremény volt, amit a boltos és a segédje elosztott egymás között.
Péter bácsi pedig gondolom azóta is elkerüli azokat a drága trágyaleveket.
Ó, boldog tudatlanság...
Sziasztok!
Már annyira dühös vagyok, hogy ki kell írnom magamból!
április 15-én kaptam egy e-mailt, hogy nyertem a múl-kor játékán, és postázni fogják részemre a Rubicon c. folyóirat néhány régebbi számát. Én megírtam a címemet, aztán vártam. Néhány hét múlva érdeklődte, hogy mégis, mikorra várhatom, aztám nég egy e-mail ment, de válaszra sem méltattak.
Erre írtam a honlapon az "írj nekünk " rovatba, ahol csak az e-mail címem volt feltüntetve, mert nem szeretem, ha a teljes nevem díszeleg mindenféle lapokon.
Másnap kaptam egy kicsit dühös, kicsit gúnyos levelet, hogy írjam meg a nevem, címem, mert -már megbocsássak, de e-mail cím alapján nem tudnak azonosítani. Semmi bocs, vagy elnézést!
Válasz elmenet 21-én, azóta semmi, ráadásul úgy látom, hogy a hozzászólásom eltűnt a rovatból. Mikor arra jártam, csodálkoztam is, hogy hogy csupa ilyen hozzászólás van, mint pl.: milyen színvonalas a honlapjuk, meg milyen érdekes, és csak így tovább...
De akkor ezért lehet, mert a többit gyorsan eltüntetik!
Nem is a nyeremény izgat, hanem az, hogy így intézik el. Csak azért is írogatni fogok neki, addig, amíg tisztességes válaszra nem méltat!!!!
kotar
Hát ettől én sem ájulnék el
Ezért nem írták ki, mi a nyeremény

Megkaptam a választ a kérdésemre, miszerint mi a díja a kutyamacska.hu-n lévő szépségversenynek.
Kicsit bosszús vagyok, mert nem tartom túl korreknek, hogy egy közel 4 hónapig tartó szavazás első helyezettjének macska újság előfizetést ajándékozzanak ( kb. 4000-5000 ft összértékben ).
Lehet, hogy én vagyok telhetetlen de ettől nem ájultam most el.
bkata! Ha megkapod légyszives űzem itt, köszi.
A férjem rendszeresen rajta hagyja, így már kapásból tudom, hogy a CL a hunyó, ha nem jutok be vhová.
Épp most akartam panaszkodni, hogy megőrült a freemail, és nem enged be, hiába jó a jelszó, aztán rájöttem, hogy rajta maradt a CAPS LOCK, és nagybetűkkel már nem fogadja el a jelszót.
Ilyen figurát akartam írni:

Vettem egy Magnumot, de a szám nem látható rajta.

Figyelhetnének a szervezők ilyesmire! Olyan bosszús vagyok! A 2. számig tisztán látszik, az 5. még halványan kivehető, aztán ennyi. Bezzeg az SMS szám tökéletesen felismerhető...
Meg fogok próbálkozni, de ma reklamáltam az ügyben, hogy nem érkezett meg egy nyeremény sem a fiamnak, így majd ha megjött a cucc csak utána csapkodom az asztalt.

Kotar, Fecsi!
Nincs kedvetek velem együtt 1-1 levelet írni az Algidának?
fecsi
Ha egyszerre lettünk volna ott biztos nem kerültük volna el egymást, mert én hangot adtam nemtetszésemnek és ezt hallottad volna

.
Nem sokáig időztünk, mert bemenni ugyan bementünk, de a gyerekeim miután színeztek 5 percet, feladták a harcot és indultunk is tovább.