Sziasztok!
Lenne 11 Rosmann pontom!
Cserébe Pampers kód kellene!
Sziasztok!
Remélem tud rajtam segíteni valaki, a kisfiam megtalálta, és "megette" a Pampers Vonalkód-gyűjtőmet, és így nem tudom a játékot megrendelni, ha valakinek lenne ilyen üres lapja, én szívesen átvenném tőle, van sok minden érte cserébe.
Köszönöm
Sziasztok!
Szeretnék én is egy Libero meghívót, ha valaki szívesen elcserélné valamire.
Hány éves korig küldik? Mi már tavaly sem kaptunk!

Sziasztok!
Már nincsenek pampers vonalkódjaim.
Van 3 db Huggies 500 ft-os kuponom cserére
Nekem van Libero meghívóm sajna elmenni nem tudok de a kis sapi nagyon érdekelne. Ha valaki menni szeretne én szivesen odaadom ha cserébe odaadja a sapit.
Már nincs Liberós meghívóm, emiatt ne keressetek.
Nekem is van ilyen meghívóm, ha kell valakinek szívesen oda adom.
Emellett én is eladnék pampers kódokat.
13 db 4015400109198
1 db 4015400109167
Összesen 42 pontot ér, sajna a kisebbik lányom 13 hónapos és kiesett a résztvevők közül és vennék neki érte játékot.
Nekem még nem küldtek ilyen meghívót, de ha küldenek akkor majd szólok és felajánlom cserére nektek!

Levélben küldték a Libero klub tagjainak.
Ez a libero napos kupon a Kismamában volt?
Mert nekem volt ilyenem, de nem tudom már hogy honnan.
Én is nagyon szeretnék ilyen ingyenes belépőkupont a Libero napra. Cserére vagy megvételre.

Esetleg, ha lenne még valakinek ilyen belépője és nem szeretné felhasználni én is szívesen elfogadnám.
Köszönöm
Szia Csicsi! Engem ugyan érdekelne, de sajnos nem tudok eljutni Budapestre! Sopron mellett lakunk...
Judit
Köszi szépen, én is írtam.
Nicika
A libero napon rendezvények vannak, kedvezményesen vehetsz pelust, Humana termékeket. Tavaly 2500ért vehettél Libero pelust. Ha van meghívód ingyen mehetsz be, (2 év alatt is ingyenes) és kapsz 1 Libero babasapit.
Ha érdekel bővebben írhatok privit, vagy érdeklődhetsz a rendezvényről a Libero kék számán
06 40 200 049
csicsi22...írok

A Libero-napon mi szokott történni?
Sziasztok!
Most olvastam, hogy :
Július 9-én Liberó-nap lesz a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Ha valaki esetleg kapna meghívót , és már most tudná, hogy nem fog elmenni, szívesen átvenném.
Előre is köszönöm!
Csilla
Nekem egy hónap alatt ért ide a Libero teknős!
Food
köszi! remélem nem kell 2 hónapot várni...majd kiderül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások