Libero és Huggies pelenka Dm kuponom van, 500 Ft kedvezményt adnak pelenka vásárlásakor. A kupon 2006 aug. 31-ig váltható be.
Knorr vonalkodoók érdekelnének.
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 468 / 539 oldal |
a játékban résztvevő Pampers vk.-ot keresek.
Gyöngyös05:ez a kód sajnos nem játszik!
Van 1 pampers kódom de nem tudom ez mennyi pontos.
Vonalkód száma: 4 015400 115458.
Nekem nem kell, knorr kódokért, nem tetszőlegesért elcserélem.
Vonalkód száma: 4 015400 115458.
Nekem nem kell, knorr kódokért, nem tetszőlegesért elcserélem.
Sziasztok!
Szükségem lenne pampers vonalkódokra. Cserébe adok libero pontokat, vagy van laktoherb teám, knorr vonalkódom, meg sok minden, csak írj, hogy meg tudjunk egyezni.
Szükségem lenne pampers vonalkódokra. Cserébe adok libero pontokat, vagy van laktoherb teám, knorr vonalkódom, meg sok minden, csak írj, hogy meg tudjunk egyezni.
Van egy teljesen új gyári csomagolású MAM cumim, Laktoherb teám, egyszer használt Chicco bimbóvédőm műanyag tartó tokkal, baba teák. Ezeket szivesen elcserélném Pampers vonalkódra, vagy Libero figurára. Ha érdekel írj!
pampers pontjaim vannak. 2*3 pont, 1*2 pont.
Érdekelne cserébe dm-ben beválható kupon, dm gyűjtőfüzetbe matrica, Brendonos kupon (a mostaniból pl sapkára,Fehn zenélőre) vagy nem is tudom. írj megegyezünk.
Érdekelne cserébe dm-ben beválható kupon, dm gyűjtőfüzetbe matrica, Brendonos kupon (a mostaniból pl sapkára,Fehn zenélőre) vagy nem is tudom. írj megegyezünk.
Pampers vonalkódjaim vannak: 2X3 pontot ér.
Érdekelne cserébe knorr vonalkódok, dm pontok, kuponok, vagy más hasznos dolog.
Érdekelne cserébe knorr vonalkódok, dm pontok, kuponok, vagy más hasznos dolog.
Sziasztok!
Van dm pontom, Rossmann pontom, Happy Day pöttyöm, és cerbona műzli szelet papírom
Kellene Pampers kód még mindig!
Várom jelentkezésed az emailcímre!
Köszi
Van dm pontom, Rossmann pontom, Happy Day pöttyöm, és cerbona műzli szelet papírom
Kellene Pampers kód még mindig!
Várom jelentkezésed az emailcímre!
Köszi
Hanzi! Írtam mailt!
Dm-ben beváltható kuponjaim vannak.
Libero, Huggies Pelenkáknál 500 Ft kedvezmény, Gabi lanolinos babakrém, Johnson's baby hidratáló fürdetö - babasampon, Avent játszócumik, Milupa tea, tejpép, MAM etetöcumi, Babylove melltartóbetét, Bellinda nöi egyszinü zokni stb vásárlásához kedvezmények. (részletes listát küldök igény szerint)
Knorr kódok érdekelnek (föleg rafinéria alap, fözös levesek, leveskocka)
Libero, Huggies Pelenkáknál 500 Ft kedvezmény, Gabi lanolinos babakrém, Johnson's baby hidratáló fürdetö - babasampon, Avent játszócumik, Milupa tea, tejpép, MAM etetöcumi, Babylove melltartóbetét, Bellinda nöi egyszinü zokni stb vásárlásához kedvezmények. (részletes listát küldök igény szerint)
Knorr kódok érdekelnek (föleg rafinéria alap, fözös levesek, leveskocka)
NMA Írtam mailt! Eddig még nem jelentkeztél rá!
cserére várnak univeres emblémák
és ez itt a reklám helye: DM-ben mától van univer bébiétel 149 Ft-os akciós áron!!!
és ez itt a reklám helye: DM-ben mától van univer bébiétel 149 Ft-os akciós áron!!!
Sziasztok!
Még mindig kellenének Pampers kódok!
Cserébe van Liberó figurám 10 db, 2 DM pontom, és 2 Rossmann.
Vagy írd meg mit kérsz érte, ha van kódod!
Köszi: Nóra
Még mindig kellenének Pampers kódok!
Cserébe van Liberó figurám 10 db, 2 DM pontom, és 2 Rossmann.
Vagy írd meg mit kérsz érte, ha van kódod!
Köszi: Nóra
DM -ben felhasználható kuponokat elcserélnék. Akit érdekel, írjon és küldöm a listát.
Keresek Theodorát és más pályázatokat.
Van érte Libero activity könyv, plüss maci, nyuszi- és babafigurák.
Van érte Libero activity könyv, plüss maci, nyuszi- és babafigurák.
Mindenkinek köszönjük a szavazatokat, de képzeljétek visszaélések miatt beszüntették a szavazást és majd egy belső zsűri fog dönteni hogy ki a legszebb baba!
keresek:
7 db nestlé vaniliás baby desszert vk-od
7 db nestlé banános baby yogo vonalkódot
7 db nestlé vaniliás baby desszert vk-od
7 db nestlé banános baby yogo vonalkódot
A PAMPERS vk már el is kelt 

Nekem mindegy, ha szeretnéd írj.