Kedves "ENERGIA- felajánlók!"
Megkönnyítem a dolgotokat, összegyűjtöttem pár jelentkezőt, aki szívesen fogadja a kódokat.
A listám nem lesz teljes, mert néhány esetben nem egyértelmű, hogy még mindig gyűjtik-e a kódokat, vagy csak gyűjtötték. Aki még szeretne iratkozzon fel ;-)
Lista:
-zsanett25
-barbi15
-paintuci
-je18
-s még én is, sunflower :-)
-cappucci
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 468 / 762 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Még én is gyüjtöm, és szeretnék kapni. Köszönöm.
" alt="
">Kedves "ENERGIA- felajánlók!"
Megkönnyítem a dolgotokat, összegyűjtöttem pár jelentkezőt, aki szívesen fogadja a kódokat.
A listám nem lesz teljes, mert néhány esetben nem egyértelmű, hogy még mindig gyűjtik-e a kódokat, vagy csak gyűjtötték. Aki még szeretne iratkozzon fel ;-)
Lista:
-zsanett25
-barbi15
-paintuci
-je18
Köszönet mindenkinek!
Lista:
-zsanett25
-barbi15
-paintuci
-je18
Köszönet mindenkinek!
meg én is, én is...
" alt="
">
" alt="
">Mint például én
" alt="
">
" alt="
">zsanett
egyáltalán nem írtál rosszat, határozottan egyetértek. De ezt írtam az előbb is ;-)
Pár napja én is írtam vmi hasonló szöveget, hogy jó lenne, hogy a felajánlók figyelembe vennék, hogy vannak, akik régóta toporognak, és személyesen kérik a kódokat. (de ez bizonyosan sértett valakit és ezért lett törölve)
Így beírva, általában nem ér célba :-((
Legalábbis ez a meglátásom. (nekem még egyet sem sikerült elcsípnem :-( )
A felajánlóknak nagy köszönet, de ezentúl, ha tehetik részesítsék előnyben azokat, akik kérik, és várják a kódokat! Köszönöm!!!
egyáltalán nem írtál rosszat, határozottan egyetértek. De ezt írtam az előbb is ;-)
Pár napja én is írtam vmi hasonló szöveget, hogy jó lenne, hogy a felajánlók figyelembe vennék, hogy vannak, akik régóta toporognak, és személyesen kérik a kódokat. (de ez bizonyosan sértett valakit és ezért lett törölve)
Így beírva, általában nem ér célba :-((
Legalábbis ez a meglátásom. (nekem még egyet sem sikerült elcsípnem :-( )
A felajánlóknak nagy köszönet, de ezentúl, ha tehetik részesítsék előnyben azokat, akik kérik, és várják a kódokat! Köszönöm!!!
...elég lesz egyelőre a kakti rengeteg....
Én gyűjtöm a kaktuszokat... olyan picurokat, közepeseket... meg ez csere, és mexicói utazást lehet nyerni... ha esetleg nyernék, akkor el is mennék.... aztán vhogy megoldanám h. átmenjek Amerikába... meg Kanadába... Álmodik a nyomor...
" alt="
">
De néha bejön...
" alt="
">
Csak a legnagyobb gondom apát v. a páromat vigyem... de ne szaladjunk ennyire előre...
Mert utazásokat nem én szoktam nyerni....
" alt="
"> sűrűn....
" alt="
">
" alt="
">
De néha bejön...
" alt="
">
Csak a legnagyobb gondom apát v. a páromat vigyem... de ne szaladjunk ennyire előre...
Mert utazásokat nem én szoktam nyerni....
" alt="
"> sűrűn....
" alt="
">paint
pont erről beszéltünk már többször is!!
pont erről beszéltünk már többször is!!
Paintuci: na én is így gondoltam!
Már tegnap is akartam kérdezni hogy olyan jók azok a kaktuszok vagy mi? Én a múltkor a Pennyben 3 darabot vetem összecsomizva, tök édik és csak 590 Ft volt.
Már tegnap is akartam kérdezni hogy olyan jók azok a kaktuszok vagy mi? Én a múltkor a Pennyben 3 darabot vetem összecsomizva, tök édik és csak 590 Ft volt.
Jó de vannak olyan emberek akik nem tudják kinek küldjék a felajánlást azért nyomják be ide, de megkérdezhetnék kinek kell, azt az első 3 jelentkezőé... lehetne...
Viki
szegény ember az aki még egy KÖSZÖNÖMÖT se tud mondani a kódért
" alt="
">
szegény ember az aki még egy KÖSZÖNÖMÖT se tud mondani a kódért
" alt="
">Galéria: nehezen válsz meg a kakiktól? Székkrekid van?
" alt="
">
A kakik nálunk kaktik azaz kaktuszok, hogy mások is értsék....
" alt="
">
Tessék csak hozni nekem a kaktikat, ezek szerint nem nyomik...?
" alt="
">
" alt="
">
A kakik nálunk kaktik azaz kaktuszok, hogy mások is értsék....
" alt="
">
Tessék csak hozni nekem a kaktikat, ezek szerint nem nyomik...?
" alt="
">Zsanett: nem írtál semmi rosszat, már én is kértem a múltkor ne írjanak ide kódot mert valaki read-only emberke elhalássza előletek vagy előlünk.
sun
most rosszat írtam???
most rosszat írtam???
Jajj Paintuci, a teieid meg kint a babakocsiban
" alt="
">
" alt="
">
Ígérem reggel megyek és bírom, ne haragudj!! Ill. holnap meg megyek is hozzád!!
" alt="
"> Bár nehezen vélok meg a kakiktól
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Ígérem reggel megyek és bírom, ne haragudj!! Ill. holnap meg megyek is hozzád!!
" alt="
"> Bár nehezen vélok meg a kakiktól
" alt="
">zsanett25!
köszönöm, hogy beírtad a véleményedet!
remélem nem törlik ki, mint az enyémet. Kár, hogy itt nem igazán tisztelik a szabad vélemény nyilvánítást!
köszönöm, hogy beírtad a véleményedet!
remélem nem törlik ki, mint az enyémet. Kár, hogy itt nem igazán tisztelik a szabad vélemény nyilvánítást!
Meg előlem is...
" alt="
">
" alt="
">szóval, ha van sport energiapontod, akkor mailben küldj, mert itt elhalásszák előlem
" alt="
"> kösziii
" alt="
"> kösziii