Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 468 / 1052 oldal |
Titok tartó érkezett!
Még egy Karaván autó. Pedig ezt 2 hét késéssel adtam fel (mármint az első naptól).
Tehát van cserealapom.
Tehát van cserealapom.

Gia, agyhulla és Cathy levelei, köszönöm, 2 Karaván kisautó érkezett.
Öngyújtót hozott egy futár 

multin nyert babzsákfotel és angyal vagy ördög társas
Multin nyert babzsák fotel érkezett. Fantasztikus!!!!
Krysztasz levele 

fozo.gabi! Nem Neked írtam!
Azt én nem látom, csak tipp volt, hogy mi lehetett a probléma...
A DVD-k akkor is karcosak, csak meg kellene nézni alaposan!
Mel6!
Biztos jók azok a DVD-k!
Love84!
Biztos finnyás a DVD lejátszótok. A miénk is olyan, nem volt hajlandó minden másolt DVD-t lejátszani. Nemrég kölcsön kaptuk a Madagaszkárt, és semmit nem tudott vele kezdeni. Hazahoztam a Cadburryvel nyert LG lejátszót, és nagyon szépen fut rajta.
Biztos jók azok a DVD-k!
Love84!
Biztos finnyás a DVD lejátszótok. A miénk is olyan, nem volt hajlandó minden másolt DVD-t lejátszani. Nemrég kölcsön kaptuk a Madagaszkárt, és semmit nem tudott vele kezdeni. Hazahoztam a Cadburryvel nyert LG lejátszót, és nagyon szépen fut rajta.
Most kaptam vissza egy csomagot, amiben bögrét küldtem. Kérem az illető hölgyet, hogy ne haragudjon, de kénytelen leszek elsőbbségivel feladni, mert a postán állítólag nem jól adtam fel, mert nem csomagoltam be. Kibontva kaptam vissza a dobozt. Nem tudom már mibe kéne csomagolnom. Mégegyszer elnézést a kellemetlenségért.
love 84
megjött az állítólagos karcos dvd,amit a mi jó minőségű dvd-nk tökéletesen lejátszik,ez volt az első amit kipróbáltam....
megjött az állítólagos karcos dvd,amit a mi jó minőségű dvd-nk tökéletesen lejátszik,ez volt az első amit kipróbáltam....
Mia!
Hogy kaptad?Mit csináltál érte?
Hogy kaptad?Mit csináltál érte?
mia!
Évi*
Detto.
Öngyújtó megjött, a korábbi pendrive nem.
Detto.
Öngyújtó megjött, a korábbi pendrive nem.
Bvlgari Aqua tusfürdő egy pufi borítékban
vki rajtam kívül kapott még ilyet?
vki rajtam kívül kapott még ilyet?
norika levele,köszi szépen!
viszont hiába volt elsőbbségi,csak nem ért ide elöbb!
viszont hiába volt elsőbbségi,csak nem ért ide elöbb!

Tegnap befutott a futár hozzánk is egy öngyújtóval. Viszont az előbb nyert egérnek még nincs nyoma 

Garnier csomag érkezett reggel, úgy ugrottam ki az ágyból
Tictac tartó....
Tictac tartó....