Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 469 / 9353 oldal |
Tesco-Rossmann Vanish játékon nyert mosogépet kapott már valaki ?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Ma este nyertem egy Mizo bögrét, de nem írta ki hogy gratulál, konkrétan azt se, hogy nyertem, csak kérte a blokkomat, amit eddig nem. Kaptam e-mailt, hogy ellenőrzik és ha megfelel a blokk, akkor kérni fogják a lakcímemet is. Remélem megfelel, cuki az a két kis bagoly a bögrén
" alt="
">
" alt="
">Coca-cola és Fanta appos játéknál a nem érvényes kód mit takar?
Mostani játékos kupakok(még előtte nem lett feltöltve),mert akkor mást ír ki. Kb. 3 napja próbáltam,azóta esetleg megjavult az App?
Mostani játékos kupakok(még előtte nem lett feltöltve),mert akkor mást ír ki. Kb. 3 napja próbáltam,azóta esetleg megjavult az App?
jojó!
Én nyertem bögrét a Mizo-val,és azonnal kérte a blokk fotóját,onnan tudtam hogy tutira nyertem.
Egyébként minden feltöltés után ki kell választani melyiket szeretnénk megnyerni
" alt="
">
Én nyertem bögrét a Mizo-val,és azonnal kérte a blokk fotóját,onnan tudtam hogy tutira nyertem.
Egyébként minden feltöltés után ki kell választani melyiket szeretnénk megnyerni
" alt="
">Engem annyira idegesít, ha egy játéknál gratulálnak a kódfeltöltéshez. 😅
Majd akkor gratuláljanak, ha nyerek. 😄
Majd akkor gratuláljanak, ha nyerek. 😄
Köszönöm a válaszokat ,nem jött e- mail,így nincs bögre
" alt="
">
" alt="
">Előre ki kell választani mit szeretnél HA NYERSZ.
Nekem eddig mindig ki kellett választani, melyik bögrét szeretném, de nem tudok róla, hogy nyertem volna.
Jojó! A Mizo feltöltésről én sem kaptam visszaigazoló e-mailt. Nem úgy működik, hogy mindenképp ki kell i választani a neked tetsző bögrét!? Vagy csak akkor ajánlja fel, hogy válaszd ki, ha megnyerted?
Akkor ez a BrillMasters jó kis nyereményjáték ha sehol sem lehet kapni.
" alt="
">
Az biztos hogy aki talál elég jó esélyekkel indul.
" alt="
">
Köszi a válaszokat!
" alt="
">
Az biztos hogy aki talál elég jó esélyekkel indul.
" alt="
">
Köszi a válaszokat!
Brillmasters Zalaegerszegen sem kapható!!
Én már nem csodálkozom,lassan örülhetünk majd ,hogy kenyeret meg húst lehet kapni majd .
Csornai Tescoban sem volt 1 hete
Pesten Tesco Extraban sem találtam. Nem is értem!
Sziasztok!
Nyíregyházán a TESCO-ban próbáltam beszerezni BrillMasters terméket de sehol sem találtam. Valakinek sikerült itt ebből vennie? Van egyáltalán valamelyik Tescoban? Mert én már mindenhol néztem mégsem találtam.
Nyíregyházán a TESCO-ban próbáltam beszerezni BrillMasters terméket de sehol sem találtam. Valakinek sikerült itt ebből vennie? Van egyáltalán valamelyik Tescoban? Mert én már mindenhol néztem mégsem találtam.
A Cola appban a profilnal es a penztarcanal jelzi h 2C azaz cola feltoltesem ban de a fooldalon az auto alatti labdanal va egy egyes Elismerem h informatikaiantitallentum vagyok de nem ertem ezt az appot azt meg foleg nem h itt sincs feltoltott kod opcio Bakker! A Coop Kit katnal azonnal jon a nevreszolo informacio Tele van a hotaposom a Colasokkal!
Ahan...
Valamit nyomkodtam, beváltottam valamit de nem nyertem.
Áber nem a C betűs "kreditem" csökkent 2-ről 1-re hanem a jobb oldali FIFA-s feltöltéseim száma.
Valamit nyomkodtam, beváltottam valamit de nem nyertem.
Áber nem a C betűs "kreditem" csökkent 2-ről 1-re hanem a jobb oldali FIFA-s feltöltéseim száma.
A "C" kreditet jelent. Az appban a PÉNZTÁRCA résznél van erről infó...
"
Minden Coca-Cola Applikáción belül történő kódfeltöltésed alkalmával jóváírunk 1 kreditet a pénztárcádban, melyet a „Profil” menüpont alatt találsz. A kreditek segítségével tudsz részt venni a Coca-Cola Applikáción futó különböző nyereményjátékokban.
Nyereményjátékonként akár eltérő krediteket is találhatsz a Appban. Erre azért van szükség, hogy a különböző termékekből származó kódokat el tudjuk különíteni egymástól. A nyeremények esetén mindig egyértelműen jelezzük milyen kreditből mennyire van szükség a játékért."
"
Minden Coca-Cola Applikáción belül történő kódfeltöltésed alkalmával jóváírunk 1 kreditet a pénztárcádban, melyet a „Profil” menüpont alatt találsz. A kreditek segítségével tudsz részt venni a Coca-Cola Applikáción futó különböző nyereményjátékokban.
Nyereményjátékonként akár eltérő krediteket is találhatsz a Appban. Erre azért van szükség, hogy a különböző termékekből származó kódokat el tudjuk különíteni egymástól. A nyeremények esetén mindig egyértelműen jelezzük milyen kreditből mennyire van szükség a játékért."
Én eddig csak kólát töltöttem, és annyi is szerepel a C-nél, amennyit eddig feltöltöttem. Az F most nekem nulla – nem töltöttem (még) arra a játékra, a labda is nulla, mert amiket feltöltöttem a kólás játékra, azt "le is játszottam".
3 fantát és 2 kólát töltöttem fel. Ez öt.
De a C betűsnél ott figyel + 2 "feltöltés" ...
De a C betűsnél ott figyel + 2 "feltöltés" ...