A sulineten mi CD-t nyertünk és nagyon gyorsan, pár nap alatt elküldték..
Szerintem kérdezz rá, lehet, hogy a posta a hunyó.
Újfent

Nekem a Guseppésekkel van gondom.Az első sorsolásajándékát várjuk 32 napja- eredménytelenül. Pedig már reklamáltam is a meleg-vonalon.
Nem kaptuk még meg a sulinetes ajándékot sem.
Száradjon rájuk a pólójuk.
EGy komolyam ajándékért birkózik az ember, de ennyiért nem. Amellet, hogy simlisek, mert ha egy ropi a díj azt is kötelesek lennének odaadni, pláne, h. küldtek egy értesítő emilt a nyereményről....
khm... emailt kell küldeni, mondjuk ugy 200 db-ot.
Vannak emailbomberek,dinamikus IPvel,és kamu cimmel...

Én a legjobblap karácsonyi polójával jártam igy, két rákérdező E-mail után hagytam a fenébe.
Sziasztok!
Igen, sajnos én is jártam így. Kb. 3 hete kaptam egy email.-t hogy a szerelemnet játékán nyertem egy Avon ajándékcsomagot. kb. 1 hete küldtem nekik egy levelet, hogy kb. mikorra várható, hogy postázzák, de sajnos engem sem méltattak válaszra. S fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi van. Szerintem elfelejthetem az ajándékot. Akkor viszont nem értem, hogy minek hirdetik meg egyáltalán. S sajnos senki olyat nem ismerek, aki már nyert ennél a társaságnál, hogy ő esetleg megkapta-e, így senkinél sem tudok utána járni
Hali
Sziasztok!
Április 15-én kaptam mailt, hogy nyertem a Múlt-kor kvízjátékán 5 db korábbi Rubicon kiadást. Azóta is várom. Néhány napja írtam nekik egy levelet, érdeklődvén, hogy mikorra várható a küldemény, azóta válaszra sem méltattak.
Járt már így valaki? Savika mintha azt írta volna, hogy ő már rég megkapta a nyereményét.
Anda !
Csütörtökön visszahívtak, hogy nem találtak illetékest de megigérték péntek délig kinyomozzák és telefonálnak de nem hivtak eddig ennyi.
ZUM
Van valami fejlemény Tuborg ügyben? Nekünk már tele van a ....-ünk a Dreher rt-vel, miért hírdet játékot egy olyan cég, aki két tálca sört sem képes megfinanszírozni????
Rájöttem, mit lehet csinálni.
Az elküldött névvel és jelszóval belépni, és megváltoztni az adatokat. Az emailcímet is.
Most bennem van a hiba?
Nyertem a nyerjma.hu-n, olyan emailcímmel, amit egyáltalán nem akartam regisztrálni sehova, a nyereményvárosra legkevésbé.
Persze ahogy megjelent a cím, menetrendszerint megjelent a postafiókban a linkajánló is. Szépen megírtam, hogy erre a címre ne is küldjön többet, mert nem szándékozom regisztrálni.
Erre ügyesen elküldött még kábé 200 darabot, amit én duplán visszaküldtem (üzenetszabály, erre való).
Megoldotta: beregisztrálta a címet, nekem meg csak jön, hogy köszönjük, íme a név meg a jelszó. Hát most nagyon ideges vagyok!
A nyereményvárosnak már rég meg kellett volna oldani, hogy csak aktivációs linkre kattintva lehessen regisztrálni. Mert természetesen a tagság törlése az oldalról lehetetlen!
Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni?
rali
Jó kérdés. Szerintem mindenhova a másolatot küld, írd rá, hogy az eredeti nálad, mert egy blokkal több játékban is játszol.
Az igazi az lett volna -ha a pénztáros örömére- egyesével blokkoltatsz!

Szasztok! Tegnap az Auchanba megdobbentem. Rexona-t vettem, de rengeteg flakonrol le volt szedve a folia. Ugy latszik a szervezett bunozes mar ide is elert!
Kerdes: Tudja valaki mi a teendo, ha a CBA-ban egy blokkal vasarolok tobb akcios termeket, ha egyik jatekra elkuldom az eredeti blokkot, a masiknak jo a masolat?
Zum
Az információ a dreherrt.hu-ról származik, a telefonszám: 06-1-4329700 és az ügyfélszolgálatot kell kérni. Ott a hölgy kifejezetten segítőkész.
Elkutyultam a Typotex hírlevelét és csal most akadtam rá. Április 30-ig 9.500 Ft értékű 3 kiaványukat 1.000 Ft-ért (!!!) vehettem volna meg.

Nekem is tartozik a Tuborg, eddig rendessen megkaptam kb. 1 hónap
után, azt írták, hogy a havi fődíj 2 karton sör. A tel. számot írd meg és én is felhívom.
Kösz.
Szeretném megosztani a következő történetet: egy kedves ismerősöm márciusban játszott a TUBORG.hu-n (amit mellesleg én ajánlottam neki). Lelkesen látogatta az oldalt, reklámfilmet nézett, képeslapot küldött és játszott és játszott....lelkesen az egész család (egymást váltva, számítógép előtt vacsorázva). Meg is lett az eredmény, nemcsak a heti nyereményt(egy tálca dobozos Tuborg sör), hanem a havi fődíjat (buli, ahol a cég állja a sörfogyasztást) is begyűjtötte, elméletben. Azután várt, hogy gratulálnak, értesítik, elkérik a címét, de semmi nem történt. Türelmét veszítve írt a megadott e-mail címre, válasz nem jött. Írt a sörgyár oldalán megadott e-mail címre, válasz nem jött. Végül felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol készségesen megígérték, hogy utána néznek a dolognak. Kapott is egy levelet, amelyben elismertéh, hogy a reklamáció jogos, intézkedni fognak. Megköszönte. Azóta eltelt majdnem két hét és csak vár és vár és vár, azt nem mondom, hogy türelmesen.
Nem értem, hogy egy ekkora cég (akinek nyilván nem tétel kifizetni egy ilyen nagyságrendű nyereményt) miért engedi meg, hogy a nevében fellépő internetes ügynökség lustasága/hanyagsága miatt csorbát szenvedjen a cég hírneve. Alapfokú marketing tanfolyami tétel, hogy egy elégedetlen ügyfél sokkal több emberrel osztja meg ilyen irányú "élményeit", mint egy elégedett. Nem értem, egyszerűen nem értem.
A Metroban vettünk Leo jégkrémet. 80%-ról hiányzott a fólia. A hűtőpult aljáról bányásztam elő egy épet. Itthon vettük észre, hogy a sértetlen fólia alól "kibűvölte" vk a hűtőmágnest. Pedig nagyon aranyosnak tűnt a képen

Ebből az értesítőből szinte semmi nem derül ki, de a postások itt gyakran vátják egymást, egyiket sem ismerem a mostani gárdából és hihetetlen gyorsan képesek felszívódni, így beszélni sem lehet velük

.
Nem derül ki a feladó az értesitőből? MI megbeszéltük a postással, h. mindig irja rá. Igy pl, ha BKV, be se kell érte menni: úgyis büntetés a gyereknek

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások