Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 470 / 9353 oldal |
Szerintem az az, hogy eddig hány kupak kódját töltötted fel. Nem arra gondolsz?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
A Coca-Cola app-ban a feltöltésnél 3 kis ikon jelenik meg.
A helóvínes fantás, a fifa kólás és még egy piros alapon, aminen egy C betű figyel. Az mi?
A helóvínes fantás, a fifa kólás és még egy piros alapon, aminen egy C betű figyel. Az mi?
Péntek
Köszi!
" alt="
">
gasex
Na, kösz.
" alt="
">
Köszi!
" alt="
">
gasex
Na, kösz.
" alt="
">gasex!
Ezzel csak az a baj, hogy vannak cégek, akik nem fogadják el a szkennelt blokkot, csak az egyben fényképezettet. Nos, itt a gond, mert ha hosszú a nyugta, nem teljesen éles végig a kép.
Erről pl. azok tudnának mesélni, akiknek a Screvo nem fogadta el pályázataikat.
üdv
Ezzel csak az a baj, hogy vannak cégek, akik nem fogadják el a szkennelt blokkot, csak az egyben fényképezettet. Nos, itt a gond, mert ha hosszú a nyugta, nem teljesen éles végig a kép.
Erről pl. azok tudnának mesélni, akiknek a Screvo nem fogadta el pályázataikat.
üdv
szildi! Lehet rendelni Kínából A/4-es iScan scannert, de van A/3-as is, ami 2 db elemmel működik kb. 13000 Ft-ért, mellyel akár 2 méteres blokkot is be lehet szkennelni. Én már évek óta használom. Kódja: 011031420130001. Ha kell küldök képet róla. Európában is lehet kapni az Ebay-on, de drágábban.
Igen, már a csomagokat is megküldték. A vártnál jobbak.
Sziasztok.Agroinform játékkal játszott valaki? Ha igen kapott valaki értesítést hogy nyert e vagy valami?
szildi!
Én úgy, hogy eleve ne legyen hosszú blokkom. Van, mikor több részletben lehet feltölteni, de legtöbbször csak egy képet.
Nos, a probléma elébe kell menni, előny, ahol van automata pénztár, de ahol nincs, azt is meg lehet oldani ügyesen.
Tegnap áruházanként több, mint tíz blokkot "csináltam" az Auchan-ben, a Sparban és a Tescoban is. Törekedj erre!
üdv
Én úgy, hogy eleve ne legyen hosszú blokkom. Van, mikor több részletben lehet feltölteni, de legtöbbször csak egy képet.
Nos, a probléma elébe kell menni, előny, ahol van automata pénztár, de ahol nincs, azt is meg lehet oldani ügyesen.
Tegnap áruházanként több, mint tíz blokkot "csináltam" az Auchan-ben, a Sparban és a Tescoban is. Törekedj erre!
üdv
Ha egy blokk fotóját kell beküldeni, azt hogyan oldjátok meg nagyon hosszú blokk esetén? Darabokban?
Még nem nyertem, csak elgondolkodtam játékszabályt olvasva.
Még nem nyertem, csak elgondolkodtam játékszabályt olvasva.
Sziasztok, Mizo Túró Rudi aktiválás nem működik.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Van valakinek hasonló tapasztalata?
10:00-kor
" alt="
">
" alt="
">A ráragasztott papír alatt kb 1x1,5 cm-es kis kód, bontás után látható.
Gratulálok a nyereményhez, időben mikor kaptad az e-mailt?
Gratulálok a nyereményhez, időben mikor kaptad az e-mailt?
Lila88
Igen, van promos jelzés.
Igen, van promos jelzés.
A sparos regnumos jàtékhoz a tàlcàs hús csomagolàsán van valamilyen promós jelzés?
Köszi, hogy beírtátok, nekem is jött üzenet, a promócióknál landolt, wellness csomag. 😊
(Csak azt nem értem, hogy lehet a 2. nyeremény kisebb értékű, mint a 3. Bocsánat, a kapzsi énem kérdezi. 😅)
(Csak azt nem értem, hogy lehet a 2. nyeremény kisebb értékű, mint a 3. Bocsánat, a kapzsi énem kérdezi. 😅)
Köszi a válaszokat! Akkor nagyon örülök!!!
" alt="
">
" alt="
">Nekem is jött ilyen email 😊😊 sztem is az lesz az
Az lesz, az a Tesco játék.
Ők általában a honlapon megadott adatokat használják...
Gratulálok!
Ők általában a honlapon megadott adatokat használják...
Gratulálok!
Csak akkor tudtál pályázni, ha a blokkot akkor feltöltötted.
Ezért nem kér semmit.
Ezért nem kér semmit.
Sziasztok!
Kaptam egy e-mail-t az everydayme-től, állítólag nyertes értesítés (P&G termékekből álló ajándékcsomagot nyertem). Más is kapott ilyet? Nagyon furcsa, nem kér semmit, csak hogy az adataimat nézzem át a honlapon és postázzák a nyereményt. Ha egyáltalán valós, akkor gondolom a Tesco-s játék lehet ami augusztusban volt. Még soha nem nyertem velük, szóval nem tudom hogyan néz ki a nyertes értesítőjük.
Kaptam egy e-mail-t az everydayme-től, állítólag nyertes értesítés (P&G termékekből álló ajándékcsomagot nyertem). Más is kapott ilyet? Nagyon furcsa, nem kér semmit, csak hogy az adataimat nézzem át a honlapon és postázzák a nyereményt. Ha egyáltalán valós, akkor gondolom a Tesco-s játék lehet ami augusztusban volt. Még soha nem nyertem velük, szóval nem tudom hogyan néz ki a nyertes értesítőjük.