A juventus uno-s nyeremény miatt írt e-mailemre sem válaszoltak ma, úgyhogy ma többszörösen bosszús vagyok

Rossz tapasztalataim révén ma szegény postásnak beszóltam majd sűrűn elnézést is kértem mert kivételesen nem Ő volt a hunyó.
Reggel láttam, hogy jön, nem sokkal később lementünk a fiammal és látom, hogy értesítőt hagyott egy tértivevényes ajánlott küldeményhez.
Utána rohantam és kérdőre vontam, hogy miért nem csenget be,hisz itthon vagyok. Kivételesen értelmes választ is kaptam, miszerint Ő nem hoz ki nagy csomagokat csak az értesítőjét, azért be kell menni.
Délután felmentem hogy átvegyem a csomagot, mire hosszas keresgélés és tanakodás után közölték, hogy nem küldte át a nagy posta és ezért csak hétfőn kapom majd meg.
Nagyon bosszant a dolog, most 5 napot várhatok mire megtudom mit is kaptam

.
OK, megkerdezek inkabb egy adot erto konyvelot...
Egyebkent az egesz mogott en egy nagyobb kavarast erzek (nem adjak le az apehnak es elteszik az adot - amit persze szinten toluk nyertem tehat igazabol a meghirdetett nyeremenyosszegek nem valosak "csak"). Ezert is nagyon erdekes, hogy kapok-e papirt, legalabbis szerintem.
Ma megérkezett a NCL-en nyert könyvem, de a mellé csatolt tollseprűnek nyoma sem volt.
Na nem mintha annyira hiányozna a háztartásból egy tollseprű, csak bosszant, hogy rajta volt az értesítőn is meg a borítékon is, hogy benne van a csomagban, de ezek szerint kinyúlta valaki

.
Vera! Na még a végén jó napom lesz! Igazán rám csörrenhetnél!
Aztán megbeszélünk egy költöztetést!Vagy már csak bulizni kell?
Szia mindenkinek, DE FŐLEG KRIISZTINEK!
Képzeld, még élek, semmi nyeremény, és X idő után feljutaottam a netre.Nyeremények?Gyerekek? Munka? kijöttök vmikor megnézni a házat? Kedves többiek is: mindenkinek legyen szépjó napja!!!
Kriszta
Ugye, milyen dühítő? Nevetséges, hogy tényleg a portások országa vagyunk, és a leginkább ezek a primitív bunkók tudják fitogtatni azt csekély kis hatalmukat, amit gyakorolhatnak felettünk, ha a területükre tévedünk.
Én a hölgy helyében egészen biztoan írásban panaszoltam volna be a parkolóőrt a főnökeinél, kihangsúlyozva a rosszindulatát és a szemtelenségét. Persze könnyen lehet, hogy épp felsőbb utasításra vadásznak ilyen módon
Nem tudom, néha én is elkeseredek, hogy vajon hova tartunk:-?
Nem nyereményjátékkal kapcsolatos a dolog, de nagyon felhúzott.
Helyszín Gyöngyös Piac tér.
Kishölgy megáll a kocsival, odalép hozzám, hogy papír ezresét váltsam fel, mert a parkolóautomatába kéne.
Nem tudtam, de ajánlottam, hogy a kulcsmásolóban felváltják. Ő be, én tovább.
1 perc mulva fordulok hátra, a parkolóőr már fényképezi is a kocsiját.
Szegény akkor lépett ki a boltból a marék apróval. Magyarázkodás. A parkolóőr meg gusztustalan vigyorral letegezi a csinos 30 hölgyet!!!
és közli, jó kifogás. Ezzel tovább áll.
Nekem meg az eszem áll meg, hogy ebben a pici országban mennyi bunkó él!Szinte nincs olyan nap, hogy vki a trehány munkájával, dolgokhoz való hozzáállásával ne borzolná az idegeimet.
Egyre gyakrabban gondolkozom azon, milyen jövő vár ránk? Amikor egy 8 ált. végzett , rosszindulatú, prmitív ember is "király" a saját szemétdombján.
axioma
A mozijegy az ajándék, az után a cég fizette a közterheket. Az más tészta.
A te kifizetésed jövedelem. Tudod, mennyit nyertél, tudod mennyit kaptál, a kettő közötti az adó. Az igazolás ki nem adásával a cég követett el mulasztást. Volt értesítésed a nyeremény összegéről (ha más nem, akkor email), a postástól is kaptál szelvényt (még az is lehet, hogy a közlemény rovatban ott volt a részletezés), tehát be tudtad vallani. Mindenesetre az APEH a kifizetőtől kapott adóazonosítójeles adatszolgáltatás alapján tud a jövedelmedről.
Igazolás akkor nagyon fontos, hogy meglegyen nálad, ha vmilyen kedvezményt, adójóváírást veszel igénybe.
sada,
Szerinted hogyan valljam be, ha nincs rola igazolasom?
Amit az apeh-papirra irok (es nem szamolt ertek), arrol _mindenrol_ kell hogy legyen igazolasom, kulonben elvileg csalok!
Mar mas is irta korabban, hogy valami mozijegy nagysagrendu nyeremenyert elkertek az adoszamat, azt meg furabb lenne bevallani (mi az ertek?). Na majd rakerdezek, holnaptol igertek a fonokot a nyernifogsz-nal...
Egyebkent nem tudom, miert jo a cegeknek, hogy savosan fizetnek ki nyeremenyt, foleg az miert jo, ha berkent.
Persze nem ertek en ezekhez, ugyhogy tevedhetek barmiben, de erteni az biztos, hogy nem ertem.
tánczos végülis tényleg tökmindegy hogy mikor adom fel, mert nekem nem szokott összejönni gyorsasági

persze én is próbálkozom, de ettől függetlenül bosszant, hogy Bp-ről feladva nem ért be, sem a pénteki sem a szombati, sem a hétfői. sőt mivel a fórumon valaki írta korábban hogy felhívta őket és azt mondták hogy a hétfői postabélyegző számít hétfőn többet adtam fel mint hétvégén, de ezek szerint a szerdai feladás is jó.
tanczos
Én a gyorsaságira 3 féle megközelítést láttam már eddig a játékkkiírásokban.
1.) Az adott időszakban feladott, postabélyegző alapján sorbarendezett első xx. (Pl. snickers, pickwick )
2.) Az adott időszakban beérkezett (függetlenül a feladás időpontjától) első xx.
3.) Az első xx, amire a hivatalsegéd ráaakad a pf-ben... (vagyis a pontatlan).
axioma, bkata
Ha pénzt kaptál és az adót is levonták, akkor akár kaptál adóigazolást, akár nem, neked a kifizetés évében be kell vallanod. A kifizető az adószámod alapján tájékoztatja a jövedelmedről az adóhivatalt.
(Ahol nem adsz le a dószámot, ott nem sávos szja-t fizetnek utána, hanem más sarcot.)
bkata
Koszi szepen az infokat, a fix szamok nem kellenek, csak gondoltam hatha van mas, nekem rosszabb az atlagom.
A nyeremenyadorol tenyleg nem irjak, hogy nekem kene bevallani (szemben a lutrival aki igen). Nekem nem vilagos ez a dolog, hogy az en adoszamom alapjan ok fizetik, van jogasz a vonalban? Az SzRT lottot ertem, de ott nem adom meg az adoszamom. Persze nekem igy a legegyszerubb, csak erdekelne.
MRJ: látod erről beszélek. Elvileg nem nyerhetnél, ha már pénteken feladod a leveledet, de csak hétfőtől számít az akció. De mivel mégis nyersz, ez azt jelenti, hogy a pályázatkiíró sincs tisztában saját szabályaival.
"A heti első 200 beküldő x-t nyer"
-Ha pénteken küldöd be, akkor Te még az előző heti beküldő vagy, így akár a csütörtöki beküldő is eléd furakodhat
-Mivel a hét hétfőn 0 órakor kezdődik, ezért (szerintem) csak a hétfőn __feladott__ levelek vehetnének részt ezen a szelektáláson.
-Tapasztalat szerint a pénteken feladott (településen 13 óráig, nagyvárosban 17-18 óráig) küldemények másnap már kézbesítésre kerülnek bp-i postafiókra. Így az érkezési bélyegzője is szombati. Erre sehogy sem lehet azt monbdani, hogy benne van a jövő hét első 200 beküldője között.
De hogy ne szaporítsam a szót: egyszerűbb lenne azt mondani, hogy a fődíjon kívül kiadunk még x-szer 200 db ajándékot is és akkor nem kellene magyarázkodni. A "gyorsasági" díjaknak azonban (természetesen) más a lényegük: késztetést érzel arra, hogy az elsők között legyél, ezért vásárolsz, megbontod (fogyasztási cikknél) és elküldöd a csomagolás egy elemét. Ettől a terméket záros határidőn belül el kell fogyasztanod. És így tovább minden egyes gyorsaságinál...:
Most csak a kedveteket akartam elvenni, hogy a következő gyorsaságinál nagyobb legyen az esélyem
Mert természetesen ettől függetlenül én is próbálkozom rendszeresen.

Én is vidéken adom fel a leveleimet (Nagymaros), a Knorr kisrádió 2-szer, a Kristályvíz egyszer összejött. (A sógornőmnek is egyszer a Kristályvíz) Itt nincs szombaton posta, általában pénteken adom fel.
Ez a gyorsasági egy sötét ló. Sadának már irtam, én is vettem első nap nyitáskor a CBA-ban hajlakkot, postanyitáskor feladtam a blokkot., nem fért bele. Ugyanigy tavaly a 2000 Ft-s utalvány. Több a nem jött össze variáciok ellenére is (Knorr, Kristályviz pl. péntek estétől hétfőig mindent kipróbáltunk, hiába)
Quenee! Én a Spar-vízet beküldöm borítékban, képtelenség levelezőlapra ragasztani. Más játékban már kérdeztem az info vonalat, és otta azt mondták, lehet borítékban is küldeni.
sada már beírta neked amott
sada Hozzászólás - 2003. április 22. :: 21:31
Jerry Lee
Telefon:06 40 214 200
e- mail: info@hu.nestle.com
Postacím: Nestlé Hungária Fogyasztói Szolgálat
H-1013 Budapest, Ybl Miklós tér 8.
H-1535 Budapest, Pf. 789.
axioma!légyszíves írd be nekem az email címet ahol reklamáltál boci bögre ügyben???
köszönöm!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások