Attól függ, melyikben.
A multi meghívásos, nem nyílt.
sziasztok!
Hogy tudok részt venni a nyereményjátékban???
A PM-nál én azt csípem, hogy a legtöbb játékra -kívéve a meghívásos játékokat- nem kell állandóan újra regizni, elég, ha tudom az ügyfélszámomat, máris játszhatok (L&M, marlborro, stb).
PM-nél sosem kell sok cigit elszívni egy-egy játékhoz, mint a BAT-nál.
Viszont a BAT-nak vannak online játékai.
Szóval kölcsönösen leshetnének el egymástól jó dolgokat.
Szervusztok én is kaptam promós füzetet..mindig küldenek valamit...most éppen 7 kódot küldjek vissza....meglesz..kikukáztam a heti dobozaimat...5már van is de nem ez a lényeg....
philip morris international homepage. egy betü sincsen róla...pedig én utána akartam okosodni de hát semmi. ha esetleg a jelenlegi játékról valaki tudna közelebbit az legyenszives irja már meg nekem....
másik nem régen barátnőmmel a PallM. egyik játékán hülyére nyertük magunkat mert ott weben is volt kódbeküldés....nagyon laza lenne a philip morris ha ő is elkövetné ezt?na nem azért hogy ugyanaz legyen mint a fent emlitett cégnél, de azért mégis...ez a 21.század, Magyar Királyi posta???pffff 6* körbeszaladom nyékládházát mire az tutira célbaér.
na 8
ez van.a fenti kérdésemre ha valaki tudna infót megköszönném
bye
olcsi
A Multit a 06-40-300 600-as számon lehet hívni és visszahívnak.
De semmi garancia rá, hogy bekerülsz a meghívásos játékba.
Tudnátok segíteni ,hol és hogyan lehet jelentkezni a Multis játékra? Ha erre nem is akkor a szeptemberire. Előre is köszönöm.
Igen, köszi, ez az!
Milyen érdekes, én meg neked válaszoltam a Kérdéseknél!
Köszi mégegyszer!
boyka
nyugágy,hátizsák,mobilklíma?
akkor augusztus 31 a beküldési határidő
Megmondanátok, hogy mi a Multinak a beküldési határideje? (Ahol 1 vagy 2 vagy 4 vagy az összes vk-t kell beküldeni) Lehet, hogy már lekéstem?
nemtudom hogy ez-e az a multi játék amiről szó van, de anyu kapott promós levelet (függőágy, hátizsák és klíma a nyeremény), én is felhívtam őket, hogy regizzek és kérjek promós levelet. reg után mondta a srác, hogy ebben a játékban már nemtudok jáccani, mert a multi saját döntése alapján kiválasztott x játékost aki kap promós levelet, és csak ők jácchatnak, senki más. mosthogy regiztem, reménykedhetek hogy a szeptemberben induló új fordulóba majd engem is beválogatnak a játékosok közé...
BAT-nál igen, PM-nál nem mindig.
a cigis játékokba mindig regizni kell? nem értem
Tisztelettel jelezném, hogy én is regiztem erre a Multi fordulóra, az infovonalon szentül ígérték, hogy játszhatok is, jönni fog a promós levél. Persze nem jött.
A húgomnak bezzeg, aki véletlenül se szívja a Multit, naná, hogy küldtek, regisztrálás nélkül.
Pedig csak egszer küldtem a nevére egy pályázatot

Fura, hogy nyár végén, ősz elején van ez a játék sorsolása, ott az egész nyár egy jó játékra.

Multifilter vk. ,nálam is van 1 jópár!

Multifilter vonalkódok folyamatosan vannak cserére!!!
Igen,ez így van!
Én regiztem is,annó,de nem jött DM levél,se most,se akkor!
Aszondták véletlenszerű kiket hívnak meg,ki játszhat! Mert ez 1 zártkörű játék most.
Felírták,hogy szeretnék játszani a következő fordulóban,de nem garantáltak semmit,hogy fogok is!

Akik az első forduló alatt regiztek, azok most kapnak promos levelet.
Hívtama multi játékot,sajnos csak az játszhat,tényleg,aki kapott promós levelet!

Ez 1 zárt körű játék,csak a szerencsés kiválasztottak játszhatnak.
De van 1 infóm,nemsokára lesz a multival nyílt játék is !
És 1 héten belül indúl 1 Bond cigis játék is,részleteket nem mondtak, a cigiben lesznek megtalálhatók,majd figyeljük!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások