Nem ő volt az, aki a fél trafikot lerabolta tarhált kódokkal az utolsó hétvégén?
Nem kell minden ismeretlennek bedölni.
// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 110 oldal |
janna22: én is ővele jártam meg. Barbi15 néven írt, 4 X 55 pontos Sportszelet csomagolást küldtem neki e-mailben, lebeszéltük, hogy küldök neki válaszborítékot, és küld nekem érte Kinderes hütőmágnest. A válaszborítékot múlthéten elején elküldtem neki elsőbbségivel, és azóta is várom a cserét. Írtam neki emailban, de még válaszra se méltatott. Szerencsére, hogy a válaszborítékot megcímeztem a saját nevemre.
Kódokat cseréltem volna e-mailen de sajna csak én küldtem el őket....
Én 3 hete nem kapok meg 2 nyavalyás mars kódot, gondolnátok?
Én 3 sport kódot küldtem érte Szabó Izabella névre emilen, Barbiként írta alá, és a nickje-ben is a Barbi név szerepelt meg még talán valami szám, nem emlékszem már. Sport kódokat szeretett volna nagyon....Akkor napi többször írt a csere-berébe (most nem volt energiám visszalapozni)
Én 3 hete nem kapok meg 2 nyavalyás mars kódot, gondolnátok?
Én 3 sport kódot küldtem érte Szabó Izabella névre emilen, Barbiként írta alá, és a nickje-ben is a Barbi név szerepelt meg még talán valami szám, nem emlékszem már. Sport kódokat szeretett volna nagyon....Akkor napi többször írt a csere-berébe (most nem volt energiám visszalapozni)
Én éppen 2 éve vagyok köztetek...az első cserepartnereim egyike nekem is ildicc volt. Szereztem jóbarátokat...már csak ezért is hálás vagyok Fortunának!
" alt="
"> Negatív tapasztalatom nem sok volt a cserékkel kapcsolatban, talán csak annyi, hogy páran "elfelejtkeztek" a válaszborítékról, és a "köszönöm"-ről.
Tavaly ősszel kezdtem el dolgozni...jó sok itthon töltött év után, igy kevesebb lett a szabadidőm, de nem telt el nap webnyeremény nélkül!
" alt="
"> Most pedig, hogy még teljesebb legyen az életem, beiratkoztam esti gimibe / 5 gyerek és munka mellett / igy mostmár csak azt irhatom ide: nem telhet el hét webnyeremény nélkül!
" alt="
">
" alt="
"> Negatív tapasztalatom nem sok volt a cserékkel kapcsolatban, talán csak annyi, hogy páran "elfelejtkeztek" a válaszborítékról, és a "köszönöm"-ről.
Tavaly ősszel kezdtem el dolgozni...jó sok itthon töltött év után, igy kevesebb lett a szabadidőm, de nem telt el nap webnyeremény nélkül!
" alt="
"> Most pedig, hogy még teljesebb legyen az életem, beiratkoztam esti gimibe / 5 gyerek és munka mellett / igy mostmár csak azt irhatom ide: nem telhet el hét webnyeremény nélkül!
" alt="
">nekem az egyik barátosném mutatta az oldalt ezelőtt 4 éve, persze jellemző, hogy én ittragadtam, ő meg azóta sem nézte meg az oldalt.azt, hogy mikor regisztráltam és fórumozok itt, fogalmam sincsen, de az kb. 3 évre tehető. és azt hiszem én is kétszer regisztráltam, de azért mert az előzőt elfelejtettem, és ez még nagyon az elején volt.
Ditke dolgozik, lányok oviba járnak. Nincs már ideje játszani, ahogy nekem sem.
Én először Ildiccel cseréltem személyesen, és még ráadást is hozott a fiaimnak.
Én először Ildiccel cseréltem személyesen, és még ráadást is hozott a fiaimnak.
Nem gúnynak szántam.
Tényleg szeretem olvasni
" alt="
"> Most ültem ide a kávémmal.
Tényleg szeretem olvasni
" alt="
"> Most ültem ide a kávémmal.Lesz mit törölni...
" alt="
"> bocsi...
" alt="
"> bocsi...Na jól van! Kigúnyolnak...
" alt="
">
Én már 2002-2003-ban hallottam, h. itt a játékok össze vannak jól válogatva... ezt az egyik kollégám bnője mondta aki marketinges.
Általában a coopos játékokat mazsoláztam itt ki, meg a sörösöket. Volt, hogy benéztem, de nem fogott meg a fórum.
Aztán amikor nyertem egy tütüt, benéztem és megkérdeztem nyert e vki itt már autót, h. ez igaz v. csak vki hívogat és hülyéskedik velem...
" alt="
">
De utána nem jöttem.
Majd 2004 november vége felé borsodi játékot jegyzeteltem éppen azt benéztem. Sokan kínáltatok pall mall polcot. Gondoltam de jó... úgyis csak fotit nyertem lesz polc is.
" alt="
"> Emailom akkor még nem volt, és telószámot adtam meg. ...és csak dőltek az sms-ek. Na... gondoltam, de jó... itt ilyen gyorsan történnek az események??? ...és azóta...
...ildicc volt az első cserealany.
" alt="
"> :-*
Postai cserénél néztem, csak így a nagyilágban feladjátok egymásnak?
" alt="
">
Aztán én is, lesz ami lesz.
" alt="
">
Azóta napi rendszerességgel olvasok, és írok is bár van úgy h. azt nem mindig. Általában a télből a tavaszba, és nyárból az őszbe váltás, és a váltóműszak álmataggá tétele miatt.
" alt="
">
Mert télből tavasz, és nyárból őszbe váltáskor sok a munka.
Összeségében pozitív tapasztalataim vannak... sokat tanultam itt, pl. alapszabály "ne hasonlítsd magad máshoz," hisz más az anyagi forrásaink, helyzetünk a világban.
"Fogadd el a másik furcsának tartott hobbiját..." pl: bögregyűjtés, szalvétagyűjtés egyéb hobortok...
Talán merem azt hinni, ha elütne a busz nyitra rám vki ajtót INNEN.
...és amikor mesélek RÓLATOK a mhelyen, mindeg azt mondom:
"A webnyereményesek azt szokták csinálni, és képzeljétek ki mit nyert, és a többiek ezt gyűjtik... meg ilyenek..." úgyhogy híresek vagytok Soroksár cityben...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Sokmindent szereztem itt, amit nem tudtam megnyerni, és sok játékban játszottam amivel amúgy nem biztos h. játszottam volna.
Egyszer az egyik leányzó mondta a mhelyen milyen jó nekem ennyi emberrel vagyok kapcsolatban...
" alt="
">
...és egyébként nagyon jó a mhelyi csetepaték után olvasni Titeket kikapcsol...
" alt="
">
Szóval happy... ;-)
Csak az zavar vkik eltünnek...
" alt="
">
Én már 2002-2003-ban hallottam, h. itt a játékok össze vannak jól válogatva... ezt az egyik kollégám bnője mondta aki marketinges.
Általában a coopos játékokat mazsoláztam itt ki, meg a sörösöket. Volt, hogy benéztem, de nem fogott meg a fórum.
Aztán amikor nyertem egy tütüt, benéztem és megkérdeztem nyert e vki itt már autót, h. ez igaz v. csak vki hívogat és hülyéskedik velem...
" alt="
">
De utána nem jöttem.
Majd 2004 november vége felé borsodi játékot jegyzeteltem éppen azt benéztem. Sokan kínáltatok pall mall polcot. Gondoltam de jó... úgyis csak fotit nyertem lesz polc is.
" alt="
"> Emailom akkor még nem volt, és telószámot adtam meg. ...és csak dőltek az sms-ek. Na... gondoltam, de jó... itt ilyen gyorsan történnek az események??? ...és azóta...
...ildicc volt az első cserealany.
" alt="
"> :-*
Postai cserénél néztem, csak így a nagyilágban feladjátok egymásnak?
" alt="
">
Aztán én is, lesz ami lesz.
" alt="
">
Azóta napi rendszerességgel olvasok, és írok is bár van úgy h. azt nem mindig. Általában a télből a tavaszba, és nyárból az őszbe váltás, és a váltóműszak álmataggá tétele miatt.
" alt="
">
Mert télből tavasz, és nyárból őszbe váltáskor sok a munka.
Összeségében pozitív tapasztalataim vannak... sokat tanultam itt, pl. alapszabály "ne hasonlítsd magad máshoz," hisz más az anyagi forrásaink, helyzetünk a világban.
"Fogadd el a másik furcsának tartott hobbiját..." pl: bögregyűjtés, szalvétagyűjtés egyéb hobortok...
Talán merem azt hinni, ha elütne a busz nyitra rám vki ajtót INNEN.
...és amikor mesélek RÓLATOK a mhelyen, mindeg azt mondom:
"A webnyereményesek azt szokták csinálni, és képzeljétek ki mit nyert, és a többiek ezt gyűjtik... meg ilyenek..." úgyhogy híresek vagytok Soroksár cityben...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Sokmindent szereztem itt, amit nem tudtam megnyerni, és sok játékban játszottam amivel amúgy nem biztos h. játszottam volna.
Egyszer az egyik leányzó mondta a mhelyen milyen jó nekem ennyi emberrel vagyok kapcsolatban...
" alt="
">
...és egyébként nagyon jó a mhelyi csetepaték után olvasni Titeket kikapcsol...
" alt="
">
Szóval happy... ;-)
Csak az zavar vkik eltünnek...
hát ide
" alt="
">
Lassan megyek aludni, így a reggeli kávé mellett olvasom a gondolataid.
Szeretem olvasni a filozofálgatásaid
" alt="
">
" alt="
">
Lassan megyek aludni, így a reggeli kávé mellett olvasom a gondolataid.
Szeretem olvasni a filozofálgatásaid
" alt="
">Nem kiabálok, csak úgy maradt a capsl.
" alt="
">
" alt="
">...ÉS ÉN VELEM MI LESZ ÉN HOVA ÍRJAK AKKOR?
" alt="
">
" alt="
">Mára kifújt a téma...
Meg vannak hasonló topicok, pl.:
Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Ismerkedés
Ki mivel fogalkozik játékszenvedélye mellett?
stb...
Meg vannak hasonló topicok, pl.:
Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Ismerkedés
Ki mivel fogalkozik játékszenvedélye mellett?
stb...
" alt="
">Ez a nosztalgia fórum nyitás nem is rossz ötlet.
" alt="
"> Elnézve, hogy a szómenésünknek engedve hányan tettük itt feketelistára magunkat...
" alt="
">
" alt="
"> Elnézve, hogy a szómenésünknek engedve hányan tettük itt feketelistára magunkat...
" alt="
">De sokáig lehetett írni a fórumon regi nélkül is. Ki tudja ezt már kibogozni.
ezeket honnan tudjátok? valahol jegyezve van?
fozo.gabi: így nézve kerek 3 éve vagyok itt
" alt="
">
" alt="
">törpi nem ér... én az aktív fórumos idődről beszéltem...
" alt="
">
akkor már végképp kezdek megnyugodni.
" alt="
">
akkor már végképp kezdek megnyugodni.
sada: nem,de sokáig csak olvastam és nem írtam
" alt="
">
" alt="
">