Miért a lábaddal? Mit finnyáskodsz?

" alt="

">
Rengeteg szlovák jár hozzánk az Intersparba, sokat költenek, sok törpét kapnak. Kifelé jövet eszembe jutott, ha eldobott zacsit látok, megnézem, hátha a pontot benne hagyták. A kosaraknál kipiszkáltam egyet a lábammal, belenézek, benne van-e a pont, hát a törpike is benne volt.

" alt="

">
Hétfőn, amikor 16 db egyforma Dörmit vettem, a pénztáros nem kérdezte meg, hogy kérek-e számlát.

" alt="

"> Előtte való héten egy másik, hasonló tételnél megkérdezte

" alt="

"> Mondtam, nem, csak ez az ábra még hiányzik a készlethez

" alt="

">
Nekem is feltűnt, hogy valaki egy Princess-szel áll sorba.

" alt="

">
Sztem a pénztárosnak nem esett le, tőlem mindig azt kérdezik, mikor jelzem a külön blokkolást, hogy kérek-e ÁFÁS számlát. Sztem azt gondolják, vmilyen cégnek vásárolok.
Szemfüles vagy, ez a nyereményjátékoknál (is) előny!

" alt="

">
Jaj, ha én egyszer 98 EFt-ért tudnék vásárolni.

" alt="

"> Simán el tudnám költeni, de én rengeteg játszósat vennék, sok blokkal.
Mi tudtunk vásárolni ma Óbudán az ISP-ban, külön kasszánál fizettünk, az 500 Ft-os utalványomat nem fogadták el a 499Ft-os blokkra, utána zavarában leakciózta a pénztáros

" alt="

">
A párom látta, hogy az előttem álló is külön blokkoltat

" alt="

"> (fórumos volt )
Remélem nem baj, hogy kilestem a neved a brifkódból

" alt="

">
Mondta is a párom, hogy ha a kasszások nem is tudnák, hogy mivel van játék, akkor is gyorsan rájönnének a sok különblokkoltatásból

" alt="

">
Gia:ilyenkor szoktam mondani,hogy az emberek nem tudnak vásárolni

" alt="

">
Tegnap találtam egy blokkot a Corában. Közel 98ezer Ft-os és 201 cikk van rajta. A blokk hossza is 80cm. De egyetlen nyamvadt most játszós dolog sem szerepel rajta!
Ilyen az én formám.

" alt="

">
Vettem én is, az itteni dicséretek után.
Nekem sem volt nyerő, de a páromnak ízlik

" alt="

">
Annyit dicsértétek a citromos activiát, hogy megkostóltam, háááááááát ízlések és pofonok, maradok a mézesnél

" alt="

">
sada
mi volt az a kugas játék?
Tegnap vásárolni voltunk. Férjem ment kocsit hozni és a kezében egy blokkal jött. Kérdem tőle mi ez? Válasz: Hátha van rajt valami nyerős dolog

" alt="

"> Hát nem imádni való???
Többen kételkedtek a Ford Kugas Henkel játékban. Volt fórumos a sorsoláson. Íme a beszámolója:
"Nagyon meglepődtek, h ment bárki, mert nem szokás, ahogy mondják.
Kis szobában volt, már elő volt készítve az egész.
Azzal a postai gumival voltak összekötve egyformára vágott keményebbnek látszó papíron a sorszámok.
3300 valamennyi pályázat volt, annyi papírka szép sorban egymás után begumizva.
Számítógépen ezeknek a sorszámához hozzárendelve beérkezés szerint a beküldő neve, száma, stb.
A sorsolást vezető heti bontásban a szgépes nyilvántartás alapján bemondta a segítőjének, h hányadiktól hányadikig dobja be a dobozba. Egy fiatal nő volt a közjegyző, egy másik fiatal nő pedig a húzó. Egy kartondobozba mentek a papírok, összekutyulva, a húzó soha nem nézett a dobozba, direkt teljesen kicsavarodva, tehát teljesen véletlenszerűen húzta.
Minden hétre 1 nyertes + 5 pótnyertes.
Közjegyző mindent jegyzetelt, azt is, h adott héten hány db beérkezés volt.
Mondjuk a 8. héten a .... sorszámtól a .... sorszámig, vagyis xx pályázat.
Ahogy felírták a sorszámot és a hozzá tartozó neveket, az adott hét papírjait elkezdték egy kupacba rakni, ehhez jött hozzá mindig a következő hetek papíradagja, a nyerteseké is (mert a fődíjat a végén húzták). De azt sem ám csak úgy, hanem ahhoz elő egy nagyobb kartondoboz, a segítő srác azt is jól összekeverte, és úgy tette a húzó elé, aki az összes papírkából kihúzta a fődíj nyertesét"
Ezzel a Dörmivel úgy vagyok, mint az egyszeri kislány a palacsintatésztával:
Hol a liszt volt kevés, hol a víz!

" alt="

">
Az "1"-es helyett "kettőspont" van. Bocsi vaksi vagyok.
Szóval a jó sor:02 08 2009 3P 033 22:06
Bécsi úti Tescoban az epres Dörmin van macifej. Ezzel a lejárati dátummal: 02 08 2009 3P 033 22106
100% hogy macifej! De vigyázzatok, mert 105-ös végű is van ugyanabban a dobozban, és azt nem tudom milyen.
A citromos Activia tényleg nagyon finom . Mindig az volt a problémám, hogy se a Danone, se a Milli nem gyárt citromos cuccokat. Szerettem a Milli citromos krémtúrót, de megszüntették.
unokaöcsémék ovijába minden csütőrtökön activia az uzsi

" alt="

">
tegnap egy nagy szatyorral küldött az ovonéni fedőfóliát

" alt="

">
büszke is volt a gyerkőc

" alt="

">
suriadri: a citromos tényleg isteni. Épp én is írtam egy másik topicban.
Vegyél neki 1-2 Nike cuccot majd értékeli ezután!

" alt="

">
A párom nem nagyon értékeli a nyereményjátékos szenvedélyemet.

" alt="

"> Pár hete fedeztem fel milyen finom a citromos activia és azóta tele van vele a hűtő, (persze a fóliát nem raktam el eddig). Kérdi is a párom, hogy milyen nyereményjáték van vele, biztos csak azért veszem, mondom: dehogy , csak mert finom, erre itt a játék

" alt="

"> Most hogy magyarázom ki magam?!

" alt="

">