Juventuson mai naptól Malagára lehet utazásokat nyerni, tizediknek kell lenni, részletek az uno.hu-n.
Jövő hét hétfőtől indul Slágeren a Mallorcai utazásért a Brian vadászat, hasznos infók a Boomerángban reggelente.
Jövő héttől a Danubiuson:
Óra slágerét felismerni, vagy azonnal 30.000 Ft-os vásárlási utalvány, vagy esély a fődíjra, ami egy autó - Te döntöd el
dallas,
Én is hallgattam, nagyon aranyosnak és meghatottnak tűnt, albérletben lakik.
molnar zsuzsa nyerte a felmillios slager nyeremenyt.
tokre orult

biztos jol jon neki !
gratula!
Most beszéltem meg Fortunával a részleteket...9 és 10 között megtudjuk, mennyire lesz adakozó kedvében.
Hát őszintén remélem, hogy közülünk kerül ki a nyertes!!!!!!!!!
en is belekerultem a kalapba
3an vagyunk
Anonymous 13,
Nagyon őszintén fogadd gratulációmat, remélem, hogy Te vagy én fogunk nyerni holnap.

Egy csapatban vagyunk.

Gladiátor!
Köszönöm!
Azért még próbálkozok-próbálkoztam, eddig a foglalt jelzésig jutottam el.
Anonymous 13,
Szinte mindegyik rádiónál ez lutri, attól függ a játékba való bekerülés hogy a müsorvezető mikor kezdi felvenni a telefont. Olyan is előfordul, hogy előre felveszik a játékosokkal a játékot és felvételről bejátsszák másik alkalommal.
Ma reggel a Sláger jeges-slágerénél telefonáltam, sokáig foglalt, aztán végre kicsöng, sokáig, nem veszik fel...aztán megint foglalt és a végén más nyer.
Most hogy is van ez??? Mit érdemes itt tudni?
Köszi előre is!
savika,
Nem nagyon volt alkalmam ma hallgatni a rádiót, de amikor én hallottam, az Abaházinál negyed után feltette a kérdést (ami szerintem nagyon könnyü volt) és ez után fogadta a jelentkezőket, magát a játékot még én sem hallottam, talán majd holnap. Ha próbálkozol, sok szerencsét!

Gladi: mi volt az előző beugró kérdés? és mikor hangzik el? nem nagyon van időm figyelni sajna...
Danubiuson beugró kérdés van, majd ezt követően lehet jelentkezni a nemek harcára, ezután már csak fel kell ismerni a zenei feladványt, aki gyorsabb, az kap ajándékcsomagot, Avon támogatásával.
Slágeren koncertjegyeket lehet nyerni, hétfői fődíjsorsoláskor valamilyen Aniston utalványt.
Sziasztok!
Belfhegor
Danubiuson Állítsd meg a zenét! játék van óránként. Nemek párbaja - ki ismeri fel a zenét és az előadót előbb
Jó játékot!

.
Belphegor
A Slágeren minden órában van játék szombaton is vagy legalábbis a múlt héten még volt.
És hamarosan MALLORCA-ra lehet utazást nyerni a Brian-vadászattal.
Jó játékot és sok szerencsét! No, meg szép napsütéses időt

Budapesti rádiókban nem lesz valami a hétvégén? Budapest Rádió, Roxy, stb. Ha előbb hallom mint ti, szivesen beírom én is. Ilyen szutyok időben.
Nem tudom, érint -e valakit, de a slágeren hamarosan majorcai utazást lehet nyerni a minden évben visszatérő Brian vadászat c. játékukkal. Ma játszottak be a juventuson reggel a dvd-s játékban a cápás storyban, ez a Tölgyi Kriszta még mindig nagyon aranyos.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások