Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 892 oldal |
Kecskeméti fórumos társat keresek, felajánlani szeretnék!
Megyeszékhelyeken, megye jogú városokban biztosan van.
Ismerős eset.
Tegnap állok a megállóban. Egyszerre 3 busz/troli állt be. A következő min. 3 megállójuk közös volt, mindegyik átment a túlpartra. Mégis az elsőre felnyomakodott szinte mindenki, alig fértek, a másik 2 járműn még táncolni is lehetett volna, annyi hely maradt. Ráadásul a troli légkondis, a buszok nem.
Szóval nem értem.
Jól "szétoffoltuk" a rovatot.
" alt="
">
Ismerős eset.
Tegnap állok a megállóban. Egyszerre 3 busz/troli állt be. A következő min. 3 megállójuk közös volt, mindegyik átment a túlpartra. Mégis az elsőre felnyomakodott szinte mindenki, alig fértek, a másik 2 járműn még táncolni is lehetett volna, annyi hely maradt. Ráadásul a troli légkondis, a buszok nem.
Szóval nem értem.
Jól "szétoffoltuk" a rovatot.
" alt="
">Azt tudtam h. van élet, csak azt nem h. hol van helyi tömegközlekedés...
Sok helyen nincs... csak volánbuszhoz hasonló... ami 2 óránként jár...
(itt meg mindenki szidja a buszt ha 6 percet késik... meg felnyomja magát a 4-6osra, pedig mögötte a következő...)
Pedig szerintem elég pontos a bkv... pl. a Görögországi buszokhoz képest mindenképp...
" alt="
">
Sok helyen nincs... csak volánbuszhoz hasonló... ami 2 óránként jár...
(itt meg mindenki szidja a buszt ha 6 percet késik... meg felnyomja magát a 4-6osra, pedig mögötte a következő...)
Pedig szerintem elég pontos a bkv... pl. a Görögországi buszokhoz képest mindenképp...
" alt="
">Te most simán közvetítő vagy.
" alt="
">
" alt="
">A DAKK nem szegedi, hanem Dél-alföldi, s csak az einstand óta létezik.
Fura lehet, hogy van élet Bp határain túl is!
" alt="
">
Fura lehet, hogy van élet Bp határain túl is!
" alt="
">A jegyüzér az, aki előre felvásárol egy csomó jegyet, majd jókora felárral eladja, ha tudja.
Akkor itt szegről végről mindenki díler?
" alt="
">
" alt="
">
A díler az csak simán üzletkötő,kereskedő,csak az emberek már rossz dolgokkal kötik össze.
Debrecen meg nagyon szép város,épp ideje felfedezni!
" alt="
">
Debrecen meg nagyon szép város,épp ideje felfedezni!
" alt="
">A dílerkedés azt jelenti ha megtelik a fesztivál kihasználva ezt jóval drágábban adja a jegyet...én jóval olcsóbban...
" alt="
">
Általában fix. vevők vannak vmi ismerős odajön...
(fél trilak Debrecenből jött munkát vállalni...
" alt="
"> ) Csak nem merték itt megvenni a jegyet... mert rajta egy név... az emberek bizalmatlanok... karszalagot már megveszik...
Meg még nem voltam Campuson... meg szégyen gyalázat, Debrecenben se jártam, pedig onnan keveredtek Pestre az apai nagyszülők...
Meg egyik bnőm anyukáját se láttam még élőben... ő is Debrecenben lakik...
Szóval Erika felfedezi Debrecent...
" alt="
">
" alt="
">
Általában fix. vevők vannak vmi ismerős odajön...
(fél trilak Debrecenből jött munkát vállalni...
" alt="
"> ) Csak nem merték itt megvenni a jegyet... mert rajta egy név... az emberek bizalmatlanok... karszalagot már megveszik...
Meg még nem voltam Campuson... meg szégyen gyalázat, Debrecenben se jártam, pedig onnan keveredtek Pestre az apai nagyszülők...
Meg egyik bnőm anyukáját se láttam még élőben... ő is Debrecenben lakik...
Szóval Erika felfedezi Debrecent...
" alt="
">Akkor te most ott fogsz Debrecenben dílerkedni?Le ne kapcsoljanak!
" alt="
">
" alt="
">Nekem a Szegedi Dakört is bkv volt...
" alt="
">
A hülye Pesti azt hiszi csak Pesten van ilyen...
" alt="
">
Amikor rájön h. nem, akkor mindent le bkv-z...
" alt="
">
A hülye Pesti azt hiszi csak Pesten van ilyen...
" alt="
">
Amikor rájön h. nem, akkor mindent le bkv-z...
" alt="
"> Értem én.
Pont azért Dkv, mert helyi, D vagyis debreceni.
trendy bocs gyp-s vagyok....
" alt="
"> ...de tényleg...
sada: nekem minden bkv ami helyi tömegközlekedés... :-P
sünkutya köszi... :-*
" alt="
"> ...de tényleg...
sada: nekem minden bkv ami helyi tömegközlekedés... :-P
sünkutya köszi... :-*
bkv: Bp.
Debrecen: dkv
Debrecen: dkv
Paintuci: 1. villamos. Klinika megállóig.
Most már tényleg sikítok Paint!Nem a Colgate-esekkel beszéltem,hanem a Campus-osokkal.Bemásoltam neked az e-mail-t is.Tudod,info@campusfesztival.hu
(ja meg adjatok bankszámlaszámot, meg h. mennyit akartok érte kapni... )
Ja meg kedves Debreceniek... mondjátok már el, h. jutunk el a vasútállomástól a Nagyerdőbe...
Ha jól vagyok informált Debrecenben van bkv...
" alt="
">
Ha jól vagyok informált Debrecenben van bkv...
" alt="
">Majd viszem azt a kinyomtatott emailt.... (mert nem a colgates csaj fog ülni a jegypénztárban, hanem vki aki azt se tudja mi az a nyereményjáték... )
" alt="
"> Meg colgate fogkrém...
" alt="
">
(Amúgy mi csütörtökön megyünk, az 20a, bnőm 3 colgates jegyét próbálom majd elsütni... meg még 1t, ha vki gondolja küldje el emailben, aztán azt is elsütöm... ha gond van kérek ott írásos igazolást ha nem váltják be, nehogy az legyen h. benyelem... )
Jobb ötletem nincs...
Mert biza félreérthető h. rajta van a 07.19 illetve az is gáz h. rajta van név... olyat nem szívesen vesznek meg...
Ugye a karszalagot meg könnyebben.
" alt="
"> Meg colgate fogkrém...
" alt="
">
(Amúgy mi csütörtökön megyünk, az 20a, bnőm 3 colgates jegyét próbálom majd elsütni... meg még 1t, ha vki gondolja küldje el emailben, aztán azt is elsütöm... ha gond van kérek ott írásos igazolást ha nem váltják be, nehogy az legyen h. benyelem... )
Jobb ötletem nincs...
Mert biza félreérthető h. rajta van a 07.19 illetve az is gáz h. rajta van név... olyat nem szívesen vesznek meg...
Ugye a karszalagot meg könnyebben.
Nem értelek titeket.Ott volt a Colgate jegy e-mailjében minden info,ha valami nem világos,akkor meg elküld az ember egy campus-os e-mailt a szervezőknek.Kb.10 percen belül válaszolnak,válaszoltak.