Rá van írva 19-23ig lehet kiváltani... fogalmam sincs h. miért van rajta a 07.19. 14:00
trendy megkérdezte bármely napra jó, és bárki kiválthatja... (colgetol kérdezte meg...)
Ha megnézed kb. 6000ért vette a cég... így logikus nem csak az első napra jó... mert első nap 4000-5000 egy jegy... miért venné meg 6000ért?

" alt="

">
Szerintem...
Szeretnék segítséget kérni a colgaten nyert Campus fesztivál napi jegy használatáról! Joker jegyről van szó, ki és melyik nap használhatja fel? Köszönöm.
Joker napijegy a neve,ez mindent elárul.

" alt="

">
A colgates jegy az bármely napos? Mert az van ráírva beváltható 19-23, utána 19 14:00... és úgy is hirdetitek h. 07.19
Nem mindegy mert a campus első napján a jegy 4000-5000ft... utána a többi napon 8000-9000ft...
Mondd, ha itt vagy még.....
Gyermekei rövicső kódra lenne szükségem!
Köszi a hozzászólásokat.
Sikerült végre mindent nagy betűkkel, és zárójelben a város mellett (Magyarország).
Jól megkínlódtam a semmivel, már rég fogott ki rajtam beszámoló, bevallás ennyire.
Akkor legyen úgy...

" alt="

">
Nekem nem működött és be kellett mennem személyesen... mert telefonon se csinálták meg...
Bementem elintéztem, és nem kapok ingyen perceket brühüm...
Most egyeztettem adatokat a gáz ill. áramszolgáltatóval.
Mennyi féle tel. szám, e-mail cím ragadt benn a rendszerükben.

" alt="

">
De most tiszta vizet öntöttünk a pohárba.

" alt="

">
Jól mondja trendy.
Csak az érvényes szem. ig., útlevél v. jogsi számát fogadja el.
Nem (csak) a szolgáltatónál lévő adatokkal egyeztetik, hanem a hivatalos állani adatbázissal, ezért ilyen nehézkes.
Ez nem így van.A férjemnek is új lett és gond nélkül sikerült elintézni online.Amit sada is írt,arra kell figyelni.Pontosan úgy és azt kell írni,mint a kártyán van.Figyelni kell a szóközre,nagybetűvel írni végig,ha a születési helynél város és ország van,akkor mindkettőt kell,stb.
Mármint a személyi igazolvány száma..
Mivel új személyit csináltattál ott a bibi, az nincs az adatbázisukban... nálam is ez volt. Tudják a régi val.szeg lejárt, és az újat nem tudják. Így csak személyesen lehet intézni...
A lányom vodás számánál eszünkbe sem jutott, hogy más címet adjunk meg, mint ami MOST a lakcímkártyán szerepel. (Ez minimum az 5. cím a tel.szám megvétele óta.) Csont nélkül sikerült.
Ha másként nem megy, intézd személyesen (vidd a SIM kártyát is).
Nekem ment a voda.
Azokat az adatokat add meg, ami a központi adatnyilvántartóban van: élő szem. szám. stb..
A nevedet is úgy, ahogy a választási értesítéseken szerepel.
Biztosan tudod, kinek a nevén lett kiváltva? Anno a kártyák vándoroltak a családban.
telenor ment voda nem.
voda címet is kér 20 éve ott lakunk, akkor még mobilunk sem volt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások