Most ment el a futár hozta a tálamat! :-)
XVIII. ker
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 143 oldal |
Kunhegyesre /Szolnok megye/ ma délelőtt hozta a futár a tálat, nagyon klassz. 17-én adtam fel elsőbbségivel mégis nyertem!
Holnap viszi a futár a Knorr tálakat Kungyalu,Tiszaföldvár,Martfű....
Hozzám is bejelentkezett a futár!! :-D
Még én sem kaptam meg.
Borsodban már mindenki megkapta a tálat?
15 perce hozták a tálacskámat /Pásztó/ !!! ::
) Készítsétek elő a személyit is!

igen, okt. 15-én indul a köv. forduló.
Amikor írjátok a receptet, ne felejtsétek - én elfelejtettem, de pótoltam - nevesíteni a knorr rafit. Ne csak annyit, hogy hozzávalók: 1 tasak knorr rafinéri, stb. stb. A lényeg, hogy milyen knorr rafi? Sajtos, bolognai, stb. stb.
Pl. a receptben is kihagytam a lényeget, ... öntsd hozzá a tasak tartalmát. Szóval, öntsd hozzá a bolognai knorr rafi tartalmát.
Amikor írjátok a receptet, ne felejtsétek - én elfelejtettem, de pótoltam - nevesíteni a knorr rafit. Ne csak annyit, hogy hozzávalók: 1 tasak knorr rafinéri, stb. stb. A lényeg, hogy milyen knorr rafi? Sajtos, bolognai, stb. stb.
Pl. a receptben is kihagytam a lényeget, ... öntsd hozzá a tasak tartalmát. Szóval, öntsd hozzá a bolognai knorr rafi tartalmát.
Én kézzel írtam, és elfogadták. Feltehetően el tudták olvasni

Köszi!
Akkor még van pár napom, hogy kitaláljak egy receptet.
Akkor még van pár napom, hogy kitaláljak egy receptet.
Én eddig nem játszottam, de most fogok
Én pénteken vagy szombaton adom fel elsöbbségivel. Az biztos, hogy nem hétfőn.

Az okt 15-től kezdődőt, azt 14-én érdemes feladni elsőbbségivel, vagy 15-én? Bocs, ha sokat kérdezek.
nyul, szerintem már csak az október 15-től induló periodusra érdemes beküldeni, ahhoz meg korai ma feladni.
Ti már a következő adagra adjátok be a pályázatokat?
nyul, én géppel és elfogadták.
Sziasztok!
Szerintetek még érdemes lenne feladni MA 1 pályázatot, elsőbbségivel?
Kézzel, vagy géppel írtátok a szöveget (a receptet) ?
Köszi!
Szerintetek még érdemes lenne feladni MA 1 pályázatot, elsőbbségivel?
Kézzel, vagy géppel írtátok a szöveget (a receptet) ?
Köszi!
Most hívtam őket mindkét pályázatom bent van. Már csak várni kell!! :-)
Nehezen bírom!!! :-D
Annyian mondtátok, hogy milyen klasszak a tálak, hogy már nagyon be vagyok zsongva!!!
Nehezen bírom!!! :-D
Annyian mondtátok, hogy milyen klasszak a tálak, hogy már nagyon be vagyok zsongva!!!
Tálak Székesfehérvárra
Az egyik pályázatomat a posta lenyúlta!!! Gyanús volt, hogy annyira nézte a címzést a postáscsaj. A szomszéd csaj nevére is adtam fel 3 vkódot, de nem találták a rendszerben... 

Tesómhoz is XX.ker a délutáni órákban viszik, 15:00-18:00 között!