A személyes kódunk mindannyiónknak mással kezdődik.
Olyan nehéz elfogadni, hogy egyszerűen csak sorsoltak és kész?
A kuponkód mind arany volt: a nyertes és a nyeretlen is.
Mi van akkor, ha a számotok egyezett úgy kb?
hányassal kezdődtetek?
Ha én azt tudnám...
Tényleg nem emlékszem. Pedig már törtem rajta a fejemet. Vmikor hét elején. Nem éjszaka, azt hiszem. És egymás után 4-et: Ebből 2 bejött.
sada,
mikor küldted a marlboros kódot, amivel nyertél? este, nappal, melyik nap?
Fáreó, köszi

én az első nap,múlt hétfőn.
Gratula a marlboros nyerteseknek!
Aki nyert vmi ajándékot, mikor küldte a kódot? csak nagyjából kérdezem

Lehet!

Azt viszont nem mondtam,hogy gagyi,csak lehet nem bőrszerkó,tom. a Marbis ajándékok elég jók,az eddigi nyereményekkel se volt semmi bajom. Csak ezt a dzsekit most nem leltem,ennyi.

Fáreó
A kabát valszeg nem bőr, de semmiképp nem gagyi, kifutó vagy vmi ilyesmi. Ha játszottál régebben a marlboroval, akkor tudhatod, hogy sok marlboros ajándék egyedi, így sztem ez is. És mivel a marlboros játékok nemzetközi szinten futnak, a beszerzést központilag a svájci anyacég végzi. Lehet, hogy ezért nem találod a kabátot.
VárszegiViki !
KÖSZI!

Fáreó
ne küld el újra, mert én is kaptam ilyen sms-t, elküldtem újra a másik mobilomról , erre meg azt válaszolták, hogy küldtem már be!
Fáreó: több embernek jött ilyen üzenet, nekem is. Én mégegyszer elküldtem a tegnapi kódom, erre azt írta vissza hogy a héten már játszottam. Úgy hogy ne csinálj semmit, behülyült a rendszerük valószínűleg.
Most jött 1 sms,ezzel a szöveggel:
"ezen a héten még üres a rajtrácsod a MOTOX2 játékban! Küldj be 1 csomagkódot,hogy indúlhass a heti nyereményekért."
Tegnap pedig beküldtem 1-et, épp a nyertes értesítőm után,akkor vissza is írt.most meg ez?! Nem értem autómatice küldözgetnek ilyen üziket.
Még 1-et szerintem nem küldök be ma is,hisz heti 1-et lehet csak,és akkor meg csak kárbavész 1 kódom.
Ti mit csinálnátok,ilyen esetben?

Dzseki:
Itt is lehet keresni,aki ért angolúl megnézhetné ezt a tipust.
http://www.ridegear.com/
Kösz.
sztem se bizti,hogy bőr.
Itt vannak a termékek,de pont olyat nem látok,találok.
http://www.ducati.com/shop/category.jsp?srch=true
&catid=cat860102
lehet kifutó modell és már nincs fent a honlapon?
vagy nem volt kelendő,és azért "ajándékozgatják el" a játék keretein belül?!

Nem vagyok biztos benne, hogy bőrdzseki ez a dzseki, mert sehol nem írják, hogy bőr. Sztem sima motorosdzseki, olyan fura "hátizsákanyag"-ból. Legalábbis az olcsóbbak olyanok, és ugye ebből van a legtöbb.
Szívesen.

kovacsgabe köszi a képeket a nyereményekről
Nm!
Egyébként kérésre frissítettem.
Most olvastam,hogy a nyeremény átvételekor be kell mutatni a futárnak a kódot.Én ezt nem is tudtam,de meg van a kód.
Kovacsgabe! Köszi!!!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások