Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 284 oldal |
Ma hajnalban játszottam 40 kupakkal és semmi. Erre nem tudok mit mondani.
tegnap este, ill ma hajnalban játszottam,nem kevés kupakkal....semmi...
pedig annyira szeretném! 
pedig annyira szeretném! 
Sziasztok. Nektek bejön a pepsi aldala? Nekem már napok óta nem.
Én is előbb küldtem a kódot , aztán néztem meg a nyerteseket ! Tanultam belőle! Ma már fordítva csináltam, de semmi!
Na igen! Én is előbb küldtem és csak aztán néztem a nyerteseket...
De hogy ilyen hamar megvolt mind?!?!
De hogy ilyen hamar megvolt mind?!?!Hát, igen!Pont én is az előbb néztem!Ezek szerint nem érdemes!
http://www.pepsi.hu/SummerWinners.aspx
Ez érdekes már erre a napra +van az összes nyertes. Ilyenkor már nem is érdemes küldeni !?
lord hát ki kellett volna venni a kukákból!!!
" alt="
">
Bezzeg itt Pesten semmit sem osztogatnak... az emberek modortalan viselkedésén kívül. De hát meleg volt. 
" alt="
">
Bezzeg itt Pesten semmit sem osztogatnak... az emberek modortalan viselkedésén kívül. De hát meleg volt. 
Visszavonom, megtaláltam!A szétcsúsztatható doboz két oldala közé volt dugva!
Már beparáztam, hogy nem kaptam garancialevelet!!!
Már beparáztam, hogy nem kaptam garancialevelet!!!
Melyik a garancialevél?
Nekem egy jótállással kapcsolatos információk nevű kis könyvecském van, amiben a végén van vagy öt oldal magyarul!Ez lenne az?De ezen még egy pecsét sincs!!!
Vagy ez egy külön papír lenne, amit én nem kaptam???
Nekem egy jótállással kapcsolatos információk nevű kis könyvecském van, amiben a végén van vagy öt oldal magyarul!Ez lenne az?De ezen még egy pecsét sincs!!!
Vagy ez egy külön papír lenne, amit én nem kaptam???
Ma kihozták a telefont. (BP)
És ami a legnagyobb meglepetés: érvényes garancialevéllel !!!
Végre megértük...
És ami a legnagyobb meglepetés: érvényes garancialevéllel !!!
Végre megértük...
Szombaton a Zánkai strandon ingyen osztogatták a bep-es 7up-ot
Majd a szívem szakadt meg látva,hogy 100 szám dobálják a kukába a palackokat kupakkal együtt.Vigasztalásképp jött 1 szigetjegy hétfő este.
Majd a szívem szakadt meg látva,hogy 100 szám dobálják a kukába a palackokat kupakkal együtt.Vigasztalásképp jött 1 szigetjegy hétfő este.
Valakit érdekel Aki adnekem Coke kupak kódot én adok neki Pepsi kódot!!! Tehát 1 Coke=1 Pepsi
Ezt a Coce-s topikba kellett volna írni,nem ide.
"A rossmannban 100Ft lesz 7főtől a coca cóla lályt:"
Ez a Pepsi!
"A rossmannban 100Ft lesz 7főtől a coca cóla lályt:"
Ez a Pepsi!

Most értem haza Óbudáról. Csak az ottani Auchanban annyi a light cola, másutt nem! De sajna, nekem is csak egy karton jutott már, nincs több, s nem is lesz. Még kb. 10 üveggel maradt 99 Forintért, de az nem bep kupakos. 

Meg tudja valaki mondani, meddig tart az Auchanban a Pepsi akció? 

Dorcha: válaszoltam. 

Anianya, Írtam mailt! 

tangi, köszi szépen. Remélem lesz valaki aki megszán.