goldwomen
nálunk ugyanez a helyzet nagyon sokból semmi....most is 30 másodpercenként küldtem és erre pont elvitték a mai utolsót.....

" alt="

">
Paintuci
Éjszakai is küldhető- lásd hivatalos...
Nincs ezzel a játékkal semmi gond. Olcsó játék, tömegesen játsszák.
Nyerteslista: vizet mindenki iszik, 1 palackos blokkot nem kunszt szerezni, akár veszed a vizet, akár találod a blokkot.
Goldwoman

" alt="

"> Előbb meg itt fórumon valaki 4/3 -al nyert
Lehet h. éjszaka nem küldhető.... én a nyerteslistából szoktam megállapítani mennyire tiszta egy játék... gyanús...

" alt="

">
Sok a vérszívó, az azonos név... de még van fődíj is, ne csüggedj, ahogy az activia mondaná... :-P
Theodora sem az én játékom.

" alt="

"> 150-200 blokkból egy sem, és hiába küldöm 2 percenként éjszaka, akkor is mindig elviszik előlem.

" alt="

">
ja...nekem se semmi

" alt="

">
mamocika165
Ez az a Nestlé, ami lejárt márc. végével, ami külön volt Sparban, Tescoban, DM-ben stb...
ez a nestlé a spár vegyél gabonapelyhet cucc? vagy melyik ez amelyikre ennyit küldtök?
medve - 5-nél befjeztem - kell a francnak az a szőrmók -tele van vele a ház

" alt="

">
inkább elcseréltem

" alt="

">
Medvével hogy álltok?
Nekem 8/0 eddig....De van egy olyan érzésem, hogy ez még romlani fog

" alt="

">
Nestlé 19/0

" alt="

">
Pöttyös 25/0 (jó, tudom, messze vagyok a 300-400-tól..)
Félreértettél.Én senkivel sem játszom közösen. Ha adnak: elfogadom, megköszönöm,nem ígérek semmit.
Ha olyat nyerek, lehet, hogy egész mással, aminek örülne, akkor lehet, hogy neki adom. V.nem.
krysztasz!ugyanez a szöveg nekem is,nem fárasztom,már én sem magam!
sada, jojó: én már inkább nem fárasztom magam. Az elején azt mondták, hogy de jó, én mindig... nyerek. Néhány ilyen után abbahagytam a közös játékot, ha valakit érdekel, kérdezzen, intézze el egyedül.
krysztasz! megbeszéljük,van mikor küldök úgy ,hogy nem is tud róla az a valaki ,természetes azt neki nyertem,örülök,hogy sikerült,vagy előre lefixáljuk,hogy felezünk,vagy mi lesz az övé a nyereményből.Egy esetben megbeszéltük,hogy dobok a nevében blokkot a Spárban,ha nyer ,felezünk,mire ment az utalványért /2000Ft / már elfelejtette,azzal jött,hogy levásárolta,vett egy Omnia kávét!Ez nem is gond,de azért az 1000Ft-ot adhatta volna

" alt="

"> Többet az általam nyert utalványon nem vásárol

" alt="

">
Ez attól függ, milyen a kapcsolatod az ismerőseiddel.
Nekem sokan gyűjtik a "szemetet", amivel én játszom, én nyerek (v. nem), a nyeremény az enyém.
Alkalomadtán eldöntöm, adok-e nekik vmit, s mit.
Lehet, hogy egy másik játék más nyereményét kapják, mert az nekik jobban passzol.
Ha ez a kérdés egyáltalán felvetődik akkor inkább ne is fogadj el tőlük semmit.
Engem az érdekelne, hogy akinek ismerősök, rokonok gyűjtik és nyersz is vele, akkor az ajándék kié? Komolyan kérdezem, mert én inkább nem kérem el tőlük, mert ha nyernék vele vagy épp másik játékkal amit tényleg én vettem, akkor joggal gondolhatják, hogy biztos az "én, vagyis az ő kódjukkal", miért nem adom nekik? Nyernék egy másik játékkal telefont, most adjam oda, mert az egyiktől kaptam volna 20 kódot, a másiktól meg 10-et? De melyiknek adjam? Inkább játszok a sajátommal, cserélek, találok.
Én sem vásárolok olyasmit,amit nem vennék meg amúgy is.

" alt="

"> A túrórudi kódok zömét pedig cseréltem.Viszont ha vmi nyerős és eláll,akkor néha veszek többet,mert idővel elfogy.No de nem tonnaszám

" alt="

"> Panaszkodni meg tényleg nincs okom,hiszen sokszor nyerek

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások