Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 9174 oldal |
Gondolod, vagy tudod, nem mindegy. Ha láttad volna, gondolom te beírod. Meg azt is gondolom, nem csak te nézed ott az újságokat, mégsincs más nyertes család az első napon.Mellesleg ott sincs fent jelenleg sem a legújabb akciós újság. Továbbra is azt gondolom, bepróbálkoztak a linkkel, jókor. Ügyesek. Ennyi.
weber
Én leggyakrabban itt szoktam nézni:
https://akcios-ujsag.hu/
és itt fenn volt az Auchanos előtt, amit viszont megnéztem hétvégén.
Ezért gondolom.
(Szombaton szoktam (itt) megnézni a következő heti Aldi, Lidl, Tesco, Spar, Auchan, Penny rú-kat.)
Én leggyakrabban itt szoktam nézni:
https://akcios-ujsag.hu/
és itt fenn volt az Auchanos előtt, amit viszont megnéztem hétvégén.
Ezért gondolom.
(Szombaton szoktam (itt) megnézni a következő heti Aldi, Lidl, Tesco, Spar, Auchan, Penny rú-kat.)
Persze, én csak arra reagáltam, hogy írtad, mutassunk valakit, aki beírja időben az infót, és nem elhallgatja, növelve ezáltal a saját nyerési esélyeit.
Egyébként én szinte napi szinten járok a Coop-ba, újságot is szoktam hozni, de a játékról az infókból értesültem. Szóval, köszi, aki beírta.
Ezentúl majd jobban figyelek a játékfelhívásokra.
Egyébként én szinte napi szinten járok a Coop-ba, újságot is szoktam hozni, de a játékról az infókból értesültem. Szóval, köszi, aki beírta.
Ezentúl majd jobban figyelek a játékfelhívásokra.
Ebben nem vagyok biztos, hogy fent volt. Most sincs még fönt az új, holott már hétfő van, tehát azon időszakot tekintve már 2 napja ment a játék és sehol semmi. Inkább azt gondolom, rákerestek ügyesen, mert a link mindig ugyanaz ennél a játéknál.
weber
Igen, az 5.-én induló újságban van benne,
de az az újság is fenn volt már előtte hétvégén a neten.
Igen, az 5.-én induló újságban van benne,
de az az újság is fenn volt már előtte hétvégén a neten.
pieceofluck
Nem kötelező beírni. De az felbosszant, ha olyan hőbörög, h más nem írta be, aki sosem ír be semmit.
Nem kötelező beírni. De az felbosszant, ha olyan hőbörög, h más nem írta be, aki sosem ír be semmit.
Miért ne osztanám meg. Most átgondoltam a dolgot...
Ha beírom ide, akkor építem a közösséget. A szervezők azt látják, hogy érdemes játékot indítani. Néha fel is dobják a beküldés alatt, hogy mit szerenténk nyerni a következő játékon. Ergo lesznek még játékok és reméljük a nyeremények is érdekesek lesznek
Én a játék öröméért küldözgetem a blokkjaimat - azért őszintén bevallva meg is szervezem a vásárlásokat és elosztom hogy mikor mit küldök be - sót a rendszerezést is élvezem.
Kicsit ront a hangulatomom a játékok lefölözése de bízom a szerencsémben - nem panaszkomom - és minden nyereménynek örülök.
Mindenkinek ugyanzet kívánom...
Ps.: Az egyik munkatársamat is sikerült már megfertőznöm " alt="">
Béke!
Ha beírom ide, akkor építem a közösséget. A szervezők azt látják, hogy érdemes játékot indítani. Néha fel is dobják a beküldés alatt, hogy mit szerenténk nyerni a következő játékon. Ergo lesznek még játékok és reméljük a nyeremények is érdekesek lesznek
Én a játék öröméért küldözgetem a blokkjaimat - azért őszintén bevallva meg is szervezem a vásárlásokat és elosztom hogy mikor mit küldök be - sót a rendszerezést is élvezem.
Kicsit ront a hangulatomom a játékok lefölözése de bízom a szerencsémben - nem panaszkomom - és minden nyereménynek örülök.
Mindenkinek ugyanzet kívánom...
Ps.: Az egyik munkatársamat is sikerült már megfertőznöm " alt="">
Béke!
Nem kötelező semmi infót beírni, de azért van jó pár fórumos, aki megosztja az új játékokat, vagy még az indulás előtt, vagy az indulás napján, esetleg lehet, hogy már elindult a játék, de csak később talál rá, és akkor.
Most aki így eszembe jut, az Téglagyári és Vágási Feri, igaz utóbbi mostanában nem kommentel.
De vannak mások is, V betűsek talán, pontosan már nem emlékszem, ki hogy és mennyit ír az infókhoz, de tuti vannak többen, akik (időben) megosztják az infókat, pedig megtarthatnák maguknak is.
Most aki így eszembe jut, az Téglagyári és Vágási Feri, igaz utóbbi mostanában nem kommentel.
De vannak mások is, V betűsek talán, pontosan már nem emlékszem, ki hogy és mennyit ír az infókhoz, de tuti vannak többen, akik (időben) megosztják az infókat, pedig megtarthatnák maguknak is.
azonnal beküldöm ha találok valamit
Szerintem csak az 5-étől érvényesben volt benne, akkor meg már lement pár nap.
Lehet. De sokan nem lapozták végig, ahogy én sem.
Coop ujságba ott van
Persze. Volt is ilyen, lesz is ilyen. De ahogy emlékszem, inkább az volt a baja, hogy mindig ugyanazok a nevek tarolnak ilyenkor.
Mutass valakit, aki felfedez a legelején egy játékot ahol aprópénzért lehet játszani és még nem ismert, s nem hozza ki belőle saját maga számára a maximumot, mielőtt közhírré teszi?
Szerintem nincs olyan.
FlyGuy még később sem írná be az infókhot.
Szerintem nincs olyan.
FlyGuy még később sem írná be az infókhot.
Oh, valóban. Akkor "boldog" lehet a lista láttán. " alt="">
FlyGuy
Már nem emlékszem ki volt kíváncsi a Coop Milka első napi nyertesekre, de üzenem, fent vannak.
Sziasztok!
A Pepsi játékkal szeretnék játszani, de mindig hibaüzenetet ír ki küldésnél.
Ti fel tudjátok tölteni a kódokat?
A Pepsi játékkal szeretnék játszani, de mindig hibaüzenetet ír ki küldésnél.
Ti fel tudjátok tölteni a kódokat?
tpzsuzsi!
Én is a múltkor kerestem, és bár rájöttem mi volt a weboldal címe, (lentebb írták),viszont amit én kerestem szandált, sajnos már nem lehet kapni, pedig a párom nagyon szerette, sajna megadta magát a pántja. Hátha te nem jársz így.
Én is a múltkor kerestem, és bár rájöttem mi volt a weboldal címe, (lentebb írták),viszont amit én kerestem szandált, sajnos már nem lehet kapni, pedig a párom nagyon szerette, sajna megadta magát a pántja. Hátha te nem jársz így.
Köszönöm mindenkinek!
Crocs, ez volt az " alt="">
Crocs, ez volt az " alt="">