Amikor felhívta őket a kollégám, elismerték, hogy kifelejtették a könyvet, ezzel nincs is gond. De azóta sem történik semmi. Már azt is megigérték
hogy az árát levásárolhatja más könyvre, de azt sem küldik. Hónapok óta próbáljuk elérni hogy történjen valami.
Szerintem az lesz végre nyeremény ha megkapjuk a könyvet.
szucsiani
pedig tudod bizonyítani,hogy nem volt benne,mert gondolom rajta volt a súlya a csomagnak és ha ők is lemérik azokat a könyveket amiket rendeltél (nem küldöttel együtt) és amit küldtek kiderűl, hogy hiányzott a könyv
Azt én is értettem, hogy mi lehet

Csak azt nem értem, miért büntetnek ezzel

Ez egy öv lehet aminek a csatja a sötétben foszforeszkál. Jól fogsz benne kinézni.

Ha egy olyan 29.9-es rajztáblát kaptam volna, kiengesztelődnék. De egy Prizee belt-et kaptam. Nem is láttam még ilyet, azt sem tudom, mi a nyű ez. Ja, és még ezt sem kaptam ám meg!!! Csak a nyereményem állapotánál szerepel, hogy postázásra vár...
Hugi71: mégis mit kaptál helyette? Kiváncsivá tettél.

Úgy látom most indul a Könyvlelő új nyereményjátéka.
Még az ősszel az akkori nyereményjátékuk miatt rendeltünk tőlük elég sok könyvet a kollégáimmal. A csomag utánvétellel érkezett és a felbontás után derült ki, hogy egy könyvet (persze a legértékesebbet) kifelejtettek belőle. A számlán természetesen szerepelt. Azóta többszöri telefonálás, e-mailen történt reklamálás után sem történt semmi. Se könyv nincs, se pénz, csak igérgetés már amikor egyáltalán reagálnak.
Egy biztos mi többet nem ugrunk be ennek a cégnek.
Szerintem ragaszkodj hozzá hogy adják akkor vissza az összes bubzodat amivel pályáztál. Mi az hogy másik nyereményt adnak?
Én is nagyon csalódott vagyok. Ez disznóság!
Nekem eddig a leghosszabb postázási idő bő 3 hét volt. Most szerintem torlódás van, mert már több mindenre is várok hetek óta.
A röhej az, hogy már december végén érdeklődtem, hogy mi újság a nyereménnyel, miért nem postázták még. Akkor azt a választ kaptam, hogy amint a nyereményosztály engedélyezi, küldeni fogják. Tehát ezek szerint nem magával a nyereménnyel, vagy a regisztrációmmal volt a bibi. Akkor meg mi ez az önhatalmú módosítás???

Reklamáltam, bár nem fogok elérni semmit sem szerintem

Hugi: sajnálom.
Nekem 4 nyeremény nem jött meg, nem hiszem, hogy az összeset a posta lopta el, szerintem a prizee-on is lehet valami bibi.
Ráadásul az egyik nyereményem január 4 óta nem postázzák, lehet én is úgy járok mint te.
q...va jó!
Múlt csütörtökön beszéltem a Reál Rt marketing osztályával, a "Most kulcskérdés a vásárlás" nyerteslistájával kapcsolatban, amikoris azt mondták, ma tutti felkerül a nyerteslista a honlapjukra. Nincs fönt, így ismét felhívtam őket. Ma már szó sincs róla, hogy föltennék, a nyertesekről sem adnak felvilágosítást - ha esetleg nyerne valaki, majd felhívják, de hogy mikor, nem tudja

Ez aztán a szervezés!
Egy érdekes emeltdíjas "játék".
http://www.mtv.hu/cikk.php?id=180243
Olvastátok? 10 Millió Ft.-os bírság megfizetésére kötelezték a Danone Tejtermékgyártó és Forgalmazó Kft.-t, mivel a vásárlók megtévesztésére alkalmas módon reklámozta a "Könnyű és Finom" joghurtjait!

Van egy pár kolleginám ,akit megfertőztem a játékkal.Ajánlottam nekik a fórumot is. Nem ez a negatív,ennek örülök,

hanem az,hogy én két napja vettem egy chappit (akciós)hogy megtudjam és beírjam a fórumra.Ma örömmel újságoltam ,hogy tudom mivan chaooivel. Erre ő közölte velem,hogy már feladott 5 pályázatnyit

.
Sajnos velünk nem közölte.Kicsit rosszul esett.
Ezt nem hiszem el...
Már azt hittem három telefon után kapom végre a novemberben megnyert Cinemát, ennek örömére kaptam egy mail-t az újságtól, hogy küldjem át a befizetési bizonylatot, mert nem találják a nevemet az adatbázisban, és csak dátum szerint tudnak rákeresni....
az a baj hogy
a környékemen szerintem nincs olyan aki "ezt" kedvelné

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások