Tényleg? De jó... Ez jó hír...

" alt="

">
Akkor nem alszok a lábtörlőn, mert mondtam h. úgy játszunk h. kössük össze a milka ill. gyermelyi játékkal...
Bevittem ma a két nyerő Real blokkomat a központba, Sylvester Ildikóhoz (Bp, XI. ker. Kondorosi út 6.), ahol kb. 5 perc várakozás után vissza is kaptam a blokkokat, és a nyeremény utalványokat is azonnal odaadta a rendkívül kedves, szimpatikus hölgy.
Megkaptam a Cappy Dechatlon utalványt.

" alt="

">
Valószínű feltűnt nekik, hogy elfogytak a játszós pénztárgépek.

" alt="

">
Jó munkához idő kell, a rosszhoz még több.

" alt="

">
Nem,sőt. AP kódot kértek csak,semmi mást,azt is csak 1×.lehetett feltölteni,tehát 1 pénztárgép gyakorlatilag 1×játszhatott.
Az Inecto megvilágosodott.De hogy ehhez hány embernek kellett vajon írni?!
Nyertem inectoval és írták, hogy GLS futár hozza a csomagot, én megkérdeztem és lehet csomagpontra is kérni

" alt="

">
Nagy-nagy piros pont a Sparnak: a 800.000 Ft-os nyereményből szervezett osztálykirándulás előtti napon vittek ki a gyerekeknek a suliba Spar saját márkás termékekből összeállított csomagokat. Egy-egy jól megpakolt szatyorral kaptak , benne bio és glutén, stb. mentes termékek is. Ez a nyereményen felüli ajándék, nem volt benne sehol, hogy ilyet is adnak. Szóval tényleg klassz meglepetés volt az osztálynak!
2 napja nyert Inecto nyeremények már itt vannak!

" alt="

">
KFC reggeli játékával nyertem még nyár elején ingyen reggelikuponokat,de sajnos jópárat nem lehetett beváltani,megreklamáltam,utánanéztek és kaptam dec.31ig jó menükuponokat

" alt="

">
Kaptam tegnap nyertes értesítőt nivea ajándékcsomagról.
A pozitív, hogy a futár mellett lehet kérni PickPack pontra szállítást

" alt="

">
Jó lenne, ha ez elterjedne. Tetszik!
bekertek a CBA eredeti blokkjat mindet ami eddig fel lett toltve

" alt="

">
pozitiv, hogy bekerik... negativ, hogy csak emailben. :/
viszont felnegativ, hogy megint minket szurtak ki 😂
Ezek szerint ez eddig nem így volt.Sajnos nincs benne tapasztalatom,mert nálunk az egész városban gyakorlatilag sehol nem lehet kapni Szobi gyümölcslevet érthetetlen módon.
az uj Szobi jatekon a nyertesektol az altala feltoltott OSSZES eredeti blokkot kerik postai uton

" alt="

">
Akkor ez a félig telt pohár esete.
smarcus!
Az tuti,hogy hamar meg fog térülni a befektetésük!Pont úgy működik,mint egy nyomtató.Piti az ára ahhoz képest,amennyit az embernek rá kell költenie azért,hogy használhassa.
A kapszula eladásokat akarja növelni a nescafe. Egyébként kimondottan nem nézem semmibe ezeket a "kávékat", szóval nekem ingyen sem kellene, mint ahogy párszor hozzá lehet jutni ezekhez a készülékekhez.
Ha 170 millája van egy cégnek akkor igazán sorsolhatott volna lakásokat, autókat, kp-t... stb-t... és nem fan game kártyához kötni mindezt, mert ki tudja lehet h. csak üresbe megy az a kártya nincs leadva a reglap.
Gondolom kv. főzője mindenkinek van elég amit használ meg ami a polcon dekkol... igaz kevesebb lenne a boldog nyertes...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások