párat játszik az ember,akkor megragadnak a válaszok,de vannak olyan gyors játékosok,főleg itt a Fórumról,hogy még egyet sem pislogok,ő már jót nyom. pl. ritka 113
Engem még belépni csak-csak enged, de amikor játszanék, homály a köbön. Ja azt néztem, hogy egyeseknek mennyi pontja van! Gratula Nekik, hogy ilyen kitartóak és megszállottak. Én már amilyen gyorsan elkezdtem játszani, olyan gyorsan be is fejeztem. Esélyem sincs......
Az agyam elszáll , az első helyen állónak már több mint 1 millió pontja van. Remélem megunja egyszer ezt a játékot, vagy igazítanak a játékon. valaki írta már, hogyan lehet manipulálni az ilyen játékokban. ez így nem normális!!!!!!!!!!!
max úgy tudnád megnézni, ha ráköti magát webkamerára, kicsit utánaszámoltam, hát, sztem még katéter is lóg az első három helyezetten, és valszeg a nemalvás rekordját is megdöntik.. és vagy nagyon jó munkahelyük van, vagy nincs munkájuk.. kb ezt tudom elképzelni.
"meleg" szitu
valaki csinálhatna velük valami mélyinterjút mindegy, amíg játszanak , addig sincs idejük nyilakat gyűjteni és beküldenki, ezáltal növelik az esélyemet a főnyereményre
képtelenség belépni... grr, amúgy az első 10-ben szereplő embereknek vajon van élete? vagy hogy van ideje ennyit játszani? Tökre megnéznék egy ilyen emberkét
hát érdekes ez a játék... tegnap játszottam vele először, de a végén tök kifagyott, ma meg nem is enged belépni...
de látom, nemcsak én vagyok ezzel így
Jankuc:
Nem. A játék dátum szerint megy a mostani január 25.-től, február 1.-ig volt, ahol törülközővel díjazták a legjobb 50 eredményt elérő játékost.
A következő vagyis az eheti tegnaptól február 2.-től 8.-áig van a nyeremény 50 darab csoki fondü szet.
Bővebb info: www.nyilak.com – online játék - játékleírás klikk – jobb oldali játékszabály részt olvasd el!