Bea0513
Gratulálok!!! (ilyen hírekre mindig nosztalgiázom egy kicsit

" alt="

"> )
nadina
Adj neki tápszert, az a biztonságosabb! 6 hónapos baba még nem olyan nagy gyerek, nyugodtan elkezdheted.
Nekem a nagylányom 6 hós koráig fogadta el a cicit, aztán lefejve sem kérte a tejet, pedig tele volt a fagyasztó is.
A középsővel nem volt tejem, szegény pedig nagyon szopizott volna, ráadásul az anyatejtől, ami az első két hétben még volt, nagyon kiütéses lett. Az idegességtől elapadt a tejem. Tápszeres baba lett, sokáig azt kapott, emlékszem már elmúlt 1 éves, mikor nyaraltunk külföldön, és vittem magammal a vízforralót és a tápszert

" alt="

">
A kicsi fiam pedig szopni nem tudott, neki 7 hós koráig fejtem a tejet, áldom a nevét annak, aki kitalálta az elektromos "fejőgépet". Utána Bebát kapott, kb 1,5 éves korától tejet. Én sem forralom, dobozos tartóstejet iszik, babaújságban is rákérdeztem orvostól, hogy szükséges-e forralni.
Nálam mindhárom gyerek kapott 4-5 hónapos korától gyümit, aztán főzeléket, husit is, 8-10 hós koruktól a mi ebédünkből turmixoltat.
Bárcsak a kicsi fiam lenne most olyan jó evő, mint akkoriban... Nektek volt úgy a gyerekkel, hogy néhány "száraz" ételen kívül semmit sem hajlandó megkóstolni? Egy hete óvodás és még a kanalat sem hajlandó belemártani az ebédbe, még semmit sem evett. A tízórait sem, mert szendvicset sem hajlandó enni. Én már megszoktam, de az óvónők nem akarják elhinni, hogy inkább éhezik, minthogy megadja magát. Szerencsére nem látszik rajta az éhségsztrájk, de attól félek, hogy az oviban le fog fogyni, nyűgös lesz, mert én itthon mindig készítettem olyan ételt, amit tudtam, hogy megeszik, így evett husit, gyümölcsöt tejterméket. A zöldségféle és a tészta még itthon sem ment...