Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 303 oldal |
sziasztok, két hete játszom prizee-n és nem nagyon értek hozzá. maxpackot hogy lehet kapni?és azon kívül hogy játszom az alap játékokon hogy szerezhetnék még több bubzot?gyémántot mivel lehet szerezni?még egyet se kaptam eddig.
Köszi szépen a válaszokat. Szóval még van remény
" alt="
"> Még jó, hogy "csak" egy tetoválás, gondoltam azzal indítok, aztán jöhetnek a nagyobbak is
" alt="
"> Ha nem tűnnek el menet közben?
És ti csak sorban állással nyertek ajándékot?
" alt="
"> Még jó, hogy "csak" egy tetoválás, gondoltam azzal indítok, aztán jöhetnek a nagyobbak is
" alt="
"> Ha nem tűnnek el menet közben?
És ti csak sorban állással nyertek ajándékot?
Hűha, Reácska , ez nem semmi.
Igazi Prizee cucc gyűjtő lehet valamelyik postás.
Nekem Szegedre minden megérkezett, s aztán izgultam, hogy az új lakóhelyünkre megjönnek a cuccok, de szerencsére nincs gond.
Amúgy csodálom a kitartásodat, nekem nem nagyon lenne kedvem játszani, aha ennyi mindenem eltűnne.
De hát nekem kell játszani, mert kellenek a békás cuccok. S azokból mindig jelenik meg valami, valamilyen tárgyon újra és újra feltűnik
" alt="
">
Igazi Prizee cucc gyűjtő lehet valamelyik postás.
Nekem Szegedre minden megérkezett, s aztán izgultam, hogy az új lakóhelyünkre megjönnek a cuccok, de szerencsére nincs gond.
Amúgy csodálom a kitartásodat, nekem nem nagyon lenne kedvem játszani, aha ennyi mindenem eltűnne.
De hát nekem kell játszani, mert kellenek a békás cuccok. S azokból mindig jelenik meg valami, valamilyen tárgyon újra és újra feltűnik
" alt="
">Ha 3 hete adták fel még megjöhet.
Karácsony, húsvét táján nem érdemes ajándékot kikérni. Én december elejétől nem rakok be semmire a vitrinbe, a cuccaim 90%-a ünnepek körül tűnt el.
Kb. 3 éve prizee-ozok, eddig 4 szőrme, 1 kisrádió, 1 USB-s pohármelegítő és nemrég az órarendes hűtőmágnes.
Kb. 3 éve prizee-ozok, eddig 4 szőrme, 1 kisrádió, 1 USB-s pohármelegítő és nemrég az órarendes hűtőmágnes.
hát, igen a Prizee simán küldi a dolgokat,s amint hallottam újraküldéssel, vagy hasonló nem foglalkozik
mondjuk ez elég bosszantó, annak akinek lenyúlják a dolgait
én is mindig izgulok hogy legalább a békás cuccok ideérjenek, de eddig szerencsére minden megjött
mondjuk ez elég bosszantó, annak akinek lenyúlják a dolgait
én is mindig izgulok hogy legalább a békás cuccok ideérjenek, de eddig szerencsére minden megjött
morticia: nekem tűnt már el több cuccom, sajnos ha nem jön meg, nem tudsz mit csinálni, prizee nem pótolja.
Morticia
nekem eddig minden Prizee-s ajándékom megjött
időközben költöztünk is, de címátállítással ide is minden megérkezett
nekem eddig minden Prizee-s ajándékom megjött
időközben költöztünk is, de címátállítással ide is minden megérkezett
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van köztetek valaki, aki kapott már ajándékot a Prizee-től? Mert én már 3 hete várok, de még semmi
" alt="
"> Mit tanácsoltok?
Köszi
Egy kérdésem lenne. Van köztetek valaki, aki kapott már ajándékot a Prizee-től? Mert én már 3 hete várok, de még semmi
" alt="
"> Mit tanácsoltok?
Köszi
Érdekes, mert reggel megcsináltam az egyik reget, a második regnél az utsó elötti játékot ár nem nyitotta meg, hanem megszakította a kapcsolatot.
hogyan lehet klubbtag a prizeen? van 6 gyémántom
nálam is müxik a prizee
dundibongo:igen,nálam működik
Ti tudtok a prizeen játszani? Egésznap próbálok belépni sikertelenül
" alt="
">
" alt="
">450 pontot adott a ludicpass
" alt="
">
második maxpack megvan
" alt="
">
" alt="
">
második maxpack megvan
" alt="
">Megtaláltam, köszönöm!
klubtagoknak van még egy butik.
ott tudod elvásárolni.
de kettő az édeskevés :/
ott tudod elvásárolni.
de kettő az édeskevés :/
Hát biztos az vagyok mert 2-t sikerült szereznem, de mit lehet vele kezdeni?
annak akkor van lényege ha klubtag vagy
Prizee-n mit jelent a gyémánt? Mire jó?